首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
It almost didn’t happen. There was a time when Muir Woods came close to feeling the bite of loggers’ saws. But strong efforts by
It almost didn’t happen. There was a time when Muir Woods came close to feeling the bite of loggers’ saws. But strong efforts by
admin
2021-02-21
72
问题
It almost didn’t happen. There was a time when Muir Woods came close to feeling the bite of loggers’ saws. But strong efforts by early preservationists turned the area into a national monument in 1908. Parks officials are marking the centennial with a year of events including a daylong celebration April 21, the birthday of Sierra Club founder John Muir.
"It’s a great place because we’re able to tell the story of the redwoods and how they were almost cut completely down," says Timothy Jordan, interpretative ranger and volunteer coordinator at the park. "It’s a chance to get that message out to people from all around the world."
The park includes redwoods over 260 feet high; some are more than 1,200 years old. Of special interest is Cathedral Grove, where delegates who drafted the charter of the United Nations held a commemorative ceremony on May 19, 1945, in tribute to President Franklin D. Roosevelt, who died in April of that year.
With Muir’s birthday coming up, and in proximity to Earth Day, April 22, and Arbor Day, April 25, officials plan free admission on April 21 with a number of tours and activities. A fun hunt for families is "A Quest at Muir Woods," a booklet with instructions on finding clues to a puzzle along the trail.
President Theodore Roosevelt, a big supporter of the emerging conservation movement, played an essential role in preserving the woods.
Most of the coastal redwoods that once covered the California coast were chopped down to build the homes and cities of new California. But the Muir trees, tucked in a hard-to-access Redwood Canyon survived until the turn of the 19th century.
Businessman William Kent bought the land in hopes of preserving it. But after the 1906 earthquake, demand for new development soared and Kent was almost overruled by a local water company that wanted to cut the trees and dam Redwood Creek and filed court papers to try to condemn the land.
Kent, who later became a congressman, donated the land to the government and Roosevelt turned the woods into a national monument, using the powers of the recently passed Antiquities Act.
It was Kent who wanted the woods named for naturalist Muir. In an exchange of letters, Roosevelt advocated for putting Kent’s name on the new monument, but Kent replied that he had "five good husky boys," and if they couldn’t keep the name of Kent alive, "I am willing it should be forgotten."
Kent, whose name is commemorated in the Marin County town of Kentfield among other things, went on to co-author the act creating the National Park Service in 1916. In a letter to Kent, Muir wrote: "Saving these woods from the axe and saw, from money-changers and water-changers, and giving them to our country and the world is in many ways the most notable service to God and man I’ve heard of since my forest wanderings began."
[A] guided tourists who came to Muir Woods to find answer to a puzzle.
[B] drew up Antiquities Act to protect the land of Muir Woods.
[C] suggested that Muir Woods was a great place with the story of the redwoods.
[D] spoke highly of Kent’s contribution to Muir Woods in a letter to him.
[E] refused to put his name on a new monument advocated by John Muir.
[F] turned Muir Woods into a national monument in terms of Antiquities Act
[G] bought the land of Muir Moods in order to protect it from being destroyed.
William Kent
选项
答案
G
解析
William Kent出现在第七段至第十段,解题句则在第七段。该段的第一句说,商人William Ken将这片林地买下来希望能保存它。G中的bought the land是原文的原词复现,in order to则对应原文的in hopes,而protect it from being destroyed是文中preserving it的同义转述,故G为本题答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/whY4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
______thecomplaintyouhavemad4thereisnothingwecandotoimprovethequalityofthesegoods.
Excitement,fatigue,andanxietycanallbedetectedfromsomeone’sblinks,accordingtopsychologistJohnStern(21)Washington
Amajorreasonforconflictintheanimalworldisterritory.Themaleanimal(21)anarea.Thesizeoftheareaissufficientt
Asia’srealboat-rockerisagrowingChina,notJapan,aseniorAmericaneconomistobserved.Thereissomuchnoisesurround
TheUnitedStateshashistoricallyhadhigherratesofmarriagethanthoseofotherindustrializedcountries.Thecurrentannual
Manyadultsmaythinkthey’regettingenoughshut-eye,butinamajorsleepstudyalmost80percentofrespondentsadmittedton
Inthedaysbeforepreschoolacademieswereallbutmandatoryforkidsunder5,IstayedhomeandgotmyearlyeducationfromMi
Inthedaysbeforepreschoolacademieswereallbutmandatoryforkidsunder5,IstayedhomeandgotmyearlyeducationfromMi
随机试题
拍卖
工作轮换
可摘局部义齿戴人后出现固位不良,具体的原因是()
A.基托边缘过长或过锐B.基托变形C.基托与黏膜不密合D.人工后牙覆盖过小E.垂直距离过低易导致咀嚼无力的是
患者,女,38岁,突然恶寒发热,小腿皮肤红赤,灼热肿胀,迅速扩大,鲜红成片,稍高起皮肤,界限清楚。其诊断是()
采用()措施消除和降低粉尘危害,是治本的对策,是防止尘肺发生的根本措施。
增加部门档案。部门编码:12部门名称:办公室
做好景区导游的关键是()。
请认真阅读下列材料,并按要求作答。请根据上述材料完成下列任务:依据拟定的教学目标,设计本课的导入环节。
【B1】【B9】
最新回复
(
0
)