首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
After taking a brief pause to weather the recession, an invasion of Britain by some of America’s best-known retail brands—includ
After taking a brief pause to weather the recession, an invasion of Britain by some of America’s best-known retail brands—includ
admin
2020-02-12
118
问题
After taking a brief pause to weather the recession, an invasion of Britain by some of America’s best-known retail brands—including Best Buy, Banana Republic and Forever 21—is back on the march. And early reports from the front line in the land of shopkeepers indicate that, unlike the earlier attempts by U.S. retailers to break Britain, British consumers are welcoming the invaders with open arms—and wallets.
That’s not always been the case. While the British public has long had an appetite for American fast-food sellers, the record of U.S. retailers who have tried to make it big in Britain is mixed. But the latest arrivals enter the market as already established brands with built-in consumer awareness, thanks to the dominance of U.S. culture in media and online. And they satisfy British shoppers’ desire for "something new," says analyst Natalie Berg, of London-based consultants Planet Retail. "They all bring a fashion craze" to the U.K. high street.
Best Buy—America’s largest consumer-electronics chain—kicked off the latest rush into the British market in May, when it opened its first-ever U.K. store. The 4,650-square-meter big-box outlet in the London suburb of Thurrock is the first of eight to ten stores Best Buy expects to open in the country this year. And it has proved an impressive beginning: in terms of sales volume, that first weekend was the chain’s biggest opening weekend in its 27-year history. For some U.S. stores, this will be their first invasion of Britain. Following in Best Buy’s footsteps is California-based Forever 21, which specializes in cheap, trendy clothes for young women and will open its first U.K. branch in Birmingham, northern England, in November. But for others, now is the time to expand on past success. Hollister, which is owned by Abercrombie&Fitch (A&F), has proved extremely popular in Britain since it launched its first surf-shack-chic store in London in 2008. Despite the economic recession, it opened 11 more stores across the U.K. over the past two years. As a result, A&F reports that average sales volume for Hollister’s British stores is six times the level of its U.S. stores.
What’s the attraction? Britain boasts an overall retail market worth around $415 billion—a tempting target. The U.K. is also a good launchpad for further expansions into continental Europe. Moreover, thanks to growing online sales, U.S. retailers no longer have to blanket Britain with shops to achieve full market penetration. They can open a few flagship stores in key cities, and back them up with a strong Web presence, which in turn reduces overheads and risk.
While the invasion is off to strong start, U.S. retailers shouldn’t consider Britain a sure thing. U.K. retailing is a highly mature market that’s brutally competitive, particularly now as retailers battle to tempt shoppers who encounter credit crisis back into shops. If this latest flock of U.S. retailers does well in the U.K., it will likely be because they offer British shoppers something completely different. For example, Best Buy has an edge. Not only are its big-box stores a novelty in Britain, but so is the brand’s emphasis on customer service. "Consumer-electronics stores in the U.K. traditionally have not had good reputations for customer service," says Matthew Piner, another Verdict Research analyst. "And no one has really challenged them before." [A] reports that Hollister’s British stores have a higher average sales volume than its American stores.
[B] will open its first branch in Britain in November.
[C] indicates that British shoppers are longing for something new.
[D] plans to open a few more stores in the London suburb of Thurrock.
[E] hopes to set up eight to ten stores in Britain this year.
[F] has advantages in terms of customer service and brand awareness.
[G] indicates that the U.K. consumer-electronics stores fail to provide good customer service.
Best Buy
选项
答案
E
解析
Best Buy出现在第一段、第三段以及最后一段,解题句在第三段。该段第二句提到Best Buy预计今年在英国开设8到10家商场,而这个位手伦敦郊区瑟罗克,占地4650平方米的超级广场型的商场是第一家。E项“希望年内在英国开设8到10家店”与文意相符,其中hopes to set up是原文expects to open的同义替换,文中提到的in the country即指E中的in Britain,因此确定E为本题答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/MoY4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Britain’sCabinetOfficereleasedasweepingreportonthecountry’sfoodpolicy,anddeterminedthatBritonsarewastingtoomu
IwasaddressingasmallgatheringinasuburbanVirginialivingroom-awomen’sgroupthathadinvitedmentojointhem.Through
Pricesarcsky-high,withprofitstomatch.Butlookingfurtherahead,theindustryfaceswrenchingchange,saysanexpertofen
WholesalepricesinJulyrosemoresharplythanexpectedandatafasterratethanconsumerprices,【1】thatbusinesseswerestill
Homeworkhasneverbeenterriblypopularwithstudentsandevenmanyparents,butinrecentyearsithasbeenparticularlyscorn
Readthefollowingtextandanswerquestionsbyfindinginformationfromtherightcolumnthatcorrespondstoeachofthemarked
Thequestioningoftheroleofthepubliegalleryisnotanewphenomenon.Itissomethingthathasbeenarguedoversinceitsv
Accordingtoarecentsurveyonmoneyandrelationships,36percentofpeoplearekeepingabankaccountfromtheirpartner.Whi
Hisparentsdiedwhenhewasyoung,sohewas______upbyhisgrandma.
PublichealthofficialsgrapplingwiththeobesityepidemichavedebatedawiderangeofapproachestohelpingslimtheAmerican
随机试题
隧道监控量测中洞内外观察包含()。
某厂焊接工张某因生产安全事故受到伤害,依据《安全生产法》的规定,下列关于张某获取赔偿的说法中,正确的是()。
在现场施工准备的质量控制中,项目监理机构对工程施工测量放线的复核控制工作应由( )负责。
根据《建设工程施工专业分包合同(示范文本)》GF—2003—0213,承包人应提供总包合同供分包人查阅,但可以不包括其中有关()。
某公司想运用4个月期的S&P500股票指数期货合约来对冲某个价值为2100000美元的股票组合,当时的指数期货价格为300点,该组合的β值为1.50。一份S&P500股指期货合约的价值为:300×500美元=150000美元。因而应卖出的指数期货
甲公司为增值税一般纳税人,主要提供电信服务。2016年7月,甲公司提供基础电信服务取得不含税销售额100万元,提供增值电信服务取得不含税销售额80万元。甲公司对不同种类服务的销售额分别核算。甲公司当月的销项税额为()万元。
抑郁症的主要特征是持久的()。
“让人人都过上好日子”这种说法是没错的。但是是否因此就可以认为“提倡艰苦朴素”这一口号已经过时了呢?我们今天还要不要发扬艰苦奋斗的光荣传统了呢?__________________。填入划横线部分最恰当的一句是()。
根据我国土地管理法的规定,某省会城市欲征用基本农田以外的耕地45公顷作为建设用地,依法有权批准的是()。
Britain’sdependencyoncertainessentialserviceshasgreatlywidenedandbecomeakeyroleinthecountry’s______.According
最新回复
(
0
)