首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
财经
Mr King works in a shop and drives a car for the manager.He drives carefully and can keep calm in time of danger.And he escaped
Mr King works in a shop and drives a car for the manager.He drives carefully and can keep calm in time of danger.And he escaped
admin
2014-08-25
57
问题
Mr King works in a shop and drives a car for the manager.He drives carefully and can keep calm in time of danger.And he escaped from several accidents.The manager pays him more and the traffic policemen often speak highly of him.Mr Baker,one of his friends,works in a factory outside the city.It’s far from his houseand he has to go to work by bus.As the traffic is crowded in the morning,sometimes he’s late for the work.His manager warns the young man that he will be sent away unless he gets to his office on time.He hopes to buy a car,but he hasn’t enough money.He decides to buy an old one.He went to the flea(跳蚤)market and at last he chose a beautiful but cheap car.He said he wanted to have a trial(试验)drive,the seller agreed.He called Mr King and asked him to help him.
Mr King examined the car at first and then drove it away.It was five in the morning and there were few cars in the street.At first he drove slowly and it worked well.Then he drove fast.And when he reached a crossing,the lights turned red.H e tried to stop it,but he failed and nearly hit an old woman who was crossing the street.A policeman told him to stop,but the car went on until it hit a big tree by the road.“Didn’t you hear me?”the policeman asked angrily.“Yes,I did,sir,”said Mr King,“Since it doesn’t listen to me,can it obey you?”
Mr King is paid more because he________.
选项
A、always drives very slowly
B、is not afraid of danger
C、had driven for years
D、drives very well
答案
D
解析
由句子He driyes carefully and can keep calm in time of danger.And he escaped from several accidents.可知,Mr King driyes vety well,因此老板付给了他更多的薪水。答案选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/wmgc777K
本试题收录于:
英语题库银行系统招聘考试分类
0
英语
银行系统招聘考试
相关试题推荐
由于邮费不断上涨,某杂志计划通过把其每年出版的期刊数量减半来最大化其利润,而文章的质量、每年发表的文章数量以及年订阅价格都保持不变。市场研究表明,如果该计划得以实施,订阅者和广告商都不会受到损失,但也有人认为该计划的实施会导致该杂志的利润下降。以
Ingeneral,oursocietyisbecomingoneofgiantenterprisesdirectedbyabureaucraticmanagementinwhichmanbecomesasmall,we
A0utlookwouldhinderaperson’sdevelopment.
Shoppinghasalwaysbeensomethingofanimpulseactivity,inwhichobjectsthatcatchourfancvwhilestroilingareimmediately
PassageTwoOverthepastdecade,thousandsofpatentshavebeengrantedforwhatarecalledbusinessmethods.Amazon.comreceiv
ATTENTIONPassengersplanningtodriveandparkattheairportshouldbeawareofseveralchangesduetoconstructionatthete
MrKingworksinashopanddrivesacarforthemanager.Hedrivescarefullyandcankeepcalmintimeofdanger.Andheescaped
Therocketengine,withitssteadyroarlikethatofawaterfallorathunderstorm,isanimpressivesymbolofthenewspaceage.R
Likeatickingtimebomb,thefallingdollarhasgrabbedtheattentionofJapanandWestGermany,forcingthemtoconsideradoptin
NewfiguresfromFrance,GermanyandItaly—thethreebiggesteconomiesinthe12countryEurozone—suggestthecontinent’seconomi
随机试题
审美形态的形成发展离不开()
孟母择邻说明了环境对个体发展的影响。
心理咨询的目标之一就是促使行为变化。
影响世界和平与发展的主要障碍是【】
对胎膜早破的孕妇下列护理措施错误的是
A.端脑B.间脑C.小脑D.中脑E.延髓机体的生命中枢是
A.千金苇茎汤B.桔梗汤合千金苇茎汤C.银翘散D.小陷胸汤合千金苇茎汤E.麻杏石甘汤
下列有关慢性胃炎的饮食护理,不妥的是()
及时下载安装系统补丁程序是防止黑客攻击的有效手段。()
(2015年真题)中国历史上第一部具有近代意义的法院组织法是
最新回复
(
0
)