首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They are offering lower tuition discounts. B、They don’t practice merit-based financial aid. C、They offer discounts only to tho
A、They are offering lower tuition discounts. B、They don’t practice merit-based financial aid. C、They offer discounts only to tho
admin
2010-12-04
63
问题
Hungry for the brightest students, (26)many American stronger universities are actively discounting tuition. And it’s the high achievers, rather than the needy students, who are getting a good chunk of the money. The practice is remarkably widespread, reaching almost(27)all but the 30 or so Ivy and other elite colleges that ban merit-based financial aid. Schools are also becoming more aggressive in promoting their discounts. At the DePauw University Website, enter an SAT or ACT score. grade point average and class rank, and a computer program immediately tells you what kind of“ award”. Only“ the real unlucky” pay full price any more, says Kenneth Redd, director of research at the National Association of Student Financial Aid Administrators.(29)About 76% of first-year students got some forms of discount this year at 331 private schools polled annually by the National Association of College and University Business Officers. Average award per student:$7000.At small schools with tuition under about$20000, the average discount is even higher, with some schools returning over half their tuition revenue.
Much as banks and insurers offer special rates to their best customers, schools are giving the biggest breaks to their top students.(29)Public four year colleges, too, are offering discounts.
(28)The flip side of big discounts is that less money is available to improve academic programs and keep school infrastructure up to date. Mr. Redd says he found that universities that have sharply increased their tuition discount rates have seen graduation rates fall, and that’s I rue even among highly selective schools.
选项
A、They are offering lower tuition discounts.
B、They don’t practice merit-based financial aid.
C、They offer discounts only to those really lucky.
D、They match financial-aid packages to students.
答案
B
解析
细节推断题。文章指出,学费打折的做法极其普遍.除了禁止依据成绩颁发补助金的学校约30所常青藤名牌大学和另外一些精英大学之外,其他学校都实行了这一做法,因此答案为B)。注意听力考试中all but这一类的词后面的内容往往是考查的侧重点。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/wrs7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Aresomepeoplebornclever,andothersbornstupidly?【S1】______Orisintelligencedeveloped
Thecompanyrequiredthat______(这份合同要在一个月之内完成).
Timespentinabookstorecanbeenjoyable,ifyou【S1】______areabook-loverormerelytheretobuyabookasapresent.
A、Shedoesn’tknowhowtoswim.B、Thewaterwastoodeep.C、Thewaterwastoocold.D、Shedidn’thaveenoughtime.C
TheSeattleTimesCompanyisonenewspaperfirmthathasrecognizedtheneedforchangeanddonesomethingaboutit.Inthenews
A、Toprotectbeachfrontproperty.B、Toreducethetrafficonbeachroads.C、Toprovideprivacyforhomeowners.D、Todefineprope
A、Haveagreatersenseofduty.B、Cangethigherpay.C、Canavoidworkinghard.D、Canavoidbusytraffic.D信息明示题。先读选项再结合文中第二段列出的
A、Pmalittlemorepepperinthesoup.B、Servethesoupasitissaidintherecipe.C、Tastethesouptoseeifitneedssomemo
A、Bygoingonadiet.B、Bydoingphysicalexercise.C、Byhavingfewermeals.D、Byeatingfruitandvegetables.B选项均以by+doing的形
A、Shewasbornin1960.B、Shewasbornin1940.C、Shewasbornin1916.D、Shewasbornin1956.B听力中每篇文章的首句都很重要,可能揭示文章的中心内容。该文章首
随机试题
刑事诉讼中的代理
治疗室性心动过速的首选药物是
患者,男,51岁。面色咣白、乏力,脘腹胀闷,纳减便溏,神疲肢冷,小便短少。身肿,腰以下甚。舌质淡,苔白腻,脉沉缓。治疗首选方
以下()项的因素不属于不可抗力。
交易实例土地每平方米价格为2000元,待估土地的环境条件达到交易实例土地的环境条件预计需要5年,折现率为10%,则该待估土地价格为()万元。
3月8日,甲向乙借用电脑一台。3月15日,乙向甲借用名牌手表一块。5月10日,甲要求乙返还手表.乙以甲尚未归还电脑为由,拒绝返还手表。根据合同法律制度和物权法律制度的规定,下列表述中,正确的是()。
导游人员在处理与接待单位的合作关系时,应该注意做到()
甲工厂每天生产的零件数比乙工厂的1.5倍还多40个,乙工厂每天生产的零件数比甲工厂的一半多20个。则两个工厂每天共能生产多少个零件?()
Thefollowinggraphiccontainsacommonlyusedriskmanagementscorecard.Identifytheproperquadrantanditsdescription.
Highstreetshopsuseavarietyofmeanstoattractshoppers,suchasstrikingwindowdisplays,hugered"Sale"signsandspecia
最新回复
(
0
)