首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
The U. S. Justice Department announced Friday that it will allow United and Continental Airlines to merge. Now all that is neede
The U. S. Justice Department announced Friday that it will allow United and Continental Airlines to merge. Now all that is neede
admin
2015-03-25
55
问题
The U. S. Justice Department announced Friday that it will allow United and Continental Airlines to merge. Now all that is needed to complete the $3.2 billion deal is a formal vote by the both airlines’ shareholders, which is set to happen Sept. 17. Once approved, the merger will make the combined company the largest airline in the U. S. , besting Delta after its merger with Northwest Airlines in 2008. What does this mean for consumers?
The merger, travel experts say, may result in rate increases and route reductions for the new airline, but despite how this may sound; the purported effects are not entirely a bad thing. Route reductions, according to Seth Kaplan of Airline Weekly, are likely to be minimal since United and Continental don’t traditionally service the same areas. Both carriers operate flights throughout Canada, Latin America, Europe and the Asia-Pacific regions. However, United’s domestic service is concentrated in the Midwest and Pacific, while Continental services the Northeast regions.
Additionally, Continental’s hub cities are based in Houston; Newark, N. J. ; and Cleveland. United’s hubs include Washington D. C. ; Chicago; Denver and San Francisco. Kaplan believes that Continental’s Cleveland hub may be in jeopardy as United’s larger and more powerful presence in Chicago’s O’Hare airport may render a second hub in that area redundant. However, Kaplan says, this is likely the only major hub that will be affected.
If the company does decide to shut down hubs in smaller markets, the closures may actually help discount carriers, such as JetBlue and Spirit Airlines, cash in. "Discount carriers can make some headway in the smaller hubs," travel consultant Lisa Fantino of Wanderlust Women Travel explains. Take, for example, the Justice Department’s requirement that Continental transfer take-off and landing permission at Newark Liberty Airport to discount carrier Southwest Airlines before the Justice Department would approve the merger.
Fantino does point out; however, that frequent fliers may be affected by the merger since any reduction in available flights is likely to make point redemption more difficult than it already is. "In the short-term, I think they will offer some redemption bonuses in the spring as they look to consolidate their frequent flier programs," Fantino explains, before adding, "in the long term you are going to find more passengers looking for fewer available seats. "
As for prices themselves, the existence of the low-cost carriers and the fact that Delta, American and US Airways remain competitors, will prevent potential fare increases from climbing sky-high. "Fares could rise modestly in some markets where the two airlines currently compete," Kaplan says, citing Houston and Chicago as two examples. "They will also likely reduce their combined seat capacity, and that too can push fares up. As with anything, less supply with constant demand will mean higher prices. "
It can be inferred from the second paragraph that
选项
A、the combined company should reduce its domestic services.
B、route reductions are almost impossible for the new airline.
C、the merger will indeed lead to rate increases for the new airline.
D、one of the carriers should shift its overseas flights to the other.
答案
B
解析
推理判断题。由题干提示定位至第二段。该段第二句提到,赛斯·卡普兰认为航线减少将会非常有限,因为传统上联合航空和大陆航空的服务区域并不相同,故答案为[B]。同理排除含义相反的[A];该段并未提及合并后新航线价格一定会上涨,故排除[C];由该段第三句可知,该段只是提及二者都从事穿越加拿大、拉美、欧洲和亚太地区的航班业务,并没有提及一方将海外业务转移给另一方,故排除[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/xG74777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Animationisakindofmotionpicturescreatedbyrecordingaseriesofstillimages-ofdrawings,objects,orpeopleinvarious
ForalongtimepsychoanalysiswastheonlyformalizedpsychotherapypracticedinWesternsociety.Itwasthistypeoftherapyt
Manypeopleconsiderthewideruseofbiofuelsapromisingwayofreducingtheamountofsurpluscarbondioxide(C02)beingpump
Whenwomendobecomemanagers,dotheybringadifferentstyleanddifferentskillstothejob?Aretheybetter,orworse,manag
Digitalphotographyisstillnewenoughthatmostofushaveyettoformanopinionaboutit,(1)_____developapointofview.
Digitalphotographyisstillnewenoughthatmostofushaveyettoformanopinionaboutit,(1)_____developapointofview.
Oftheworld’s774milliterateadultstwo-thirdsarewomen,asharethathasremainedunchangedforthepasttwodecades.Butgi
ThelatestArchaeologicalDiscoveryintheAnclesBymodernstandards,thehostilesummitofMountLlullaillaco,intheArge
"Wealthisnotwithoutitsadvantages,"JohnKennethGalbraithoncewrote,"andthecasetothecontrary,althoughithasoften
Inthecurrentimmigrationwave,somethingmarkedlydifferentishappeninghereinthemiddleofthegreatAmerican"meltingpot
随机试题
胸壁的手术切口有()
站立过久出现下肢水肿的主要原因是
A.丙氨酸氨基转移酶(ALT)B.碱性磷酸酶(ALP)C.天门冬氨酸氨基转移酶(AST)D.γ—谷氨酰转移酶(γ—GT)E.淀粉酶(AMS)急性心肌梗死时明显增高的酶是
下面四个选项中正确的是()。
下列项目中,在会计利润的基础上应调增应纳税所得额的项目有( )。
关于巴塞尔委员会的宗旨,下列说法中错误的是()。
甲公司是一家集团企业,通过资本纽带拥有多家单独经营、无联系的企业股份。公司的董事会由主席即首席执行官及7名执行董事和两名独立董事组成。公司主要管理岗位,例如财务总监等职位统一由首席执行官批准任免。公司还另外设立了独立的审计委员会和提名委员会。内审部门每月向
审计项目组负责人A注册会计师审计甲公司2015年度财务报表,在对甲公司及其环境了解过程中,发现以下事项:(1)甲公司所处的牛物制药行业整体竞争激烈,市场处于饱和状态,同行业公司的主营业务收入年增长率低于2%,但甲公司董事会仍要求管理层将2015年度主营业
不是所有食物都适用保鲜膜。有些保鲜膜含有干扰内分泌的物质,不能碰到食物。这样一来,有些食物用保鲜膜就会很不方便,更适合用保鲜袋。据此可以推出()。
一般来说,一个企业的速动比率、流动比率和现金比率由大到小排列的顺序是()。
最新回复
(
0
)