首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In a few weeks researchers will begin scouring the Florida seafloor for a 177-year-old shipwreck—and the resting place of dozens
In a few weeks researchers will begin scouring the Florida seafloor for a 177-year-old shipwreck—and the resting place of dozens
admin
2014-01-07
46
问题
In a few weeks researchers will begin scouring the Florida seafloor for a 177-year-old shipwreck—and the resting place of dozens of slaves who drowned in chains. Despite its drama, the story of the Guerrero remains little-known.
Around 7 pm on the evening of December 19th, 1827, keeper John Whalton was tending to his lightship, a sort of mobile lighthouse. He was anchored a few miles off Key Largo when, he said later, "I saw the flash and heard the report of seven or eight guns."
Whalton was about to witness the tragic ending of a desperate chase in the waters off what was then the US Territory of Florida. The Guerrero, with hundreds of Africans enchained in its hold and crewed by 90 Spaniards who were little more than pirates, was fleeing the Nimble, a British warship that was enforcing the international ban on slave trade.
British officials had gotten a tip that the Guerrero was bound for Cuba, where bribed officials would look the other way while the Guerrero’s human cargo was exchanged for goods worth a fortune in Europe.
The Nimble and the Guerrero were swapping cannon fire as they skirted much too close to the shore. As Whalton watched, both ships piled onto Carysfort Reef, one of the many reefs that lie three or four miles(about five or six kilometres)off the Florida Keys.
The Nimble was aground but not badly damaged. The Guerrero, however, struck with such force that its masts snapped and collapsed, and the massive poles plunged into the hold where the Africans were imprisoned. The ship sank immediately in the shallow water, and some 40 captives drowned.
The men aboard the Nimble could hear the screams from two miles(about three kilometres)away. "The cries of 561 slaves and(Guerrero’s)crew were appalling beyond description," The Niles Weekly Register, a Baltimore newspaper, later reported.
What is true about John Whalton?
选项
A、He was serving the army at the time when the tragedy happened.
B、Hardly had he seen the flash when he was notified of the condition.
C、Both the Guerrero and the Nimble were in the view of John.
D、The lightship where he was on duty anchored just a few miles from the Guerrero.
答案
C
解析
定位到第3段.既然John Whalton看到the Guerrero正在努力逃离追赶它的the Nimble(如原文第3段第2句),那么两艘船都应该在他的视线范围内。所以,正确答案是C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/yVFK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
PrinceHenrystartedhisschoolto______.
Yourwordsmaybecompletely______whenitispassedonthroughdifferentmonths.
Hisspeechrambledforhalfanhour,butthe______ofwhathehadsaidwasthattoomanypeoplehastoolittlemoney.
OnBooksThegreatestadvantageofbooksdoesnotalwayscomefrom/whatwerememberofthem,butfromtheirsuggestiveness
Treesdomorethanmakelifepleasant;theymakelife【C1】______.Treesget【C2】______throughtheirrootsand,primarilythrough
Hereisoneofthemostinterestingnovelsthat______beenpublished______thewar.
Thegrowingsizeofthepopulationis______majorconcernof______societynowadays.
Greeksmust______tokeepthedeadrestingineverlastingpeace.
Educatorsareseriouslyconcernedaboutthehighrateofdropoutsbetweenthedoctorofphilosophycandidatesandtheconsequent
Whatistheconcernofordinarypeopleaboutthegreenhouseeffect?
随机试题
如何理解采购的含义?
命门火衰所致泄泻多见湿热伤及肠腑所致泄泻多见
在夏季气温较高的地区,屋面坡度大的防水工程,应选用沥青的牌号是( )。
省级财政部门应当自受理设立资产评估机构申请之日起()个工作日内,做出批准或者不予批准的决定。
根据成本与经营业务量的大小关系,饭店成本可以分为()。
假设开发法中的开发期包括()。
5317
美国法律规定,不论是驾驶员还是乘客,坐在行驶的小汽车中必须系好安全带。有人对此持反对意见。他们的理由是,每个人都有权冒自己愿意承担的风险,只要这种风险不会给别人带来损害。因此,坐在汽车里系不系安全带,纯粹是个人的私事,正如有人愿意承担风险去炒股,有人愿意承
对法律进行分类,可以从不同的标准、角度出发。一般来讲,根据不同的法律形式,可以把法划分为()。
查找学号为"200301188"学生的“数据库”课程的成绩,至少将使用关系()。查询选修了课程号为’C2’的学号和姓名,若用下列SQL的SELECT语句表达时,哪一个是不正确的?()
最新回复
(
0
)