首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The Weight Experiment Nicola Walters has been taking part in experiments in Scotland to discover why humans gain and lose we
The Weight Experiment Nicola Walters has been taking part in experiments in Scotland to discover why humans gain and lose we
admin
2016-07-17
56
问题
The Weight Experiment
Nicola Walters has been taking part in experiments in Scotland to discover why humans gain and lose weight. Being locked in a small room called a"calorimeter"(热量测量室)is one way to find out.
1 The signs above the two rooms read simply "Chamber One"and "Chamber Two". These are the calorimeters: 4m by 2m white-walled rooms where human volunteers are locked up in the name of science. Outside these rooms another sign reads" Please do not enter—work in progress" and in front of the rooms advanced machinery registers every move the volunteers make. Each day, meals measured to the last gram are passed through a hole in the wall of the calorimeter to the resident volunteer.
2 Nicola Walters is one of twenty volunteers who, over the past eight months, have spent varying periods inside the calorimeter. Tall and slim, Nicola does not have a weight problem, but thought the strict diet might help with her training and fitness programme. As a self-employed community dance worker, she was able to fit the experiment in around her work. She saw an advert for volunteers at her local gym and as she is interested in the whole area of diet and exercise, she thought she would help out. 3 The experiment on Nicola involved her spending one day on a fixed diet at home and the next in the room. This sequence was repeated four times over six weeks. She arrived at the calorimeter at 8: 30 am on each of the four mornings and from then on everything she ate or drank was carefully measured. Her every move was noted too, her daily exercise routine, timed to the last second. At regular intervals, after eating, she filled in forms about how hungry she felt and samples were taken for analysis.
4 The scientists help volunteers impose a kind of order on the long days they face in the room. " The first time, I only took one video and a book, but it was OK because I watched TV the rest of the time, " says Nicola. And twice a day she used the exercise bike. She pedaled(踩踏板)for half an hour, watched by researchers to make sure she didn’t go too fast.
5 It seems that some foods encourage you to eat more, while others satisfy you quickly. Volunteers are already showing that high-fat diets are less likely to make you feel full. Believing that they may now know what encourages people to overeat, the researchers are about to start testing a high-protein weight-loss diet. Volunteers are required and Nicola has signed up for further sessions.
A What does the calorimeter look like inside?
B What program was designed for the experiment?
C What is a calorimeter?
D What is the first impression?
E How do the volunteers kill the time?
F Why did Nicola join in the experiments?
Paragraph 1______
选项
答案
C
解析
本文的主题是体重实验,主要谈哪些活动可以减轻人的体重。实验室里有专门的热量测量室。第一段主要介绍热量测量室的有关情况,选项C的意思是“热量测量室是什么?”作为第一段的小标题最合适,故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zBLd777K
本试题收录于:
职称英语理工类B级题库职称英语分类
0
职称英语理工类B级
职称英语
相关试题推荐
NewFoodsandtheNewWorldInthelast500years,nothingaboutpeople—nottheirclothes,ideas,orlanguages—haschangeda
Accordingtothepassage,theriskofachilddevelopinginsulin-dependentdiabetesislinkedtoallthefollowingfactorsEXCEP
AImportanceofstayingintellectuallyactiveBEffectsofagingonaperson’srecallabilityCShort-termmemoryversuslong
GlucosecannotbeturnedintoenergyinthebodyTheworsteyedamageinducedbydiabetesis
A.QuickerrecoveryfromillnessB.AlongerlifeforoptimistsC.RelationshipbetweengoodhealthandoptimismD.Apositivew
A.QuickerrecoveryfromillnessB.AlongerlifeforoptimistsC.RelationshipbetweengoodhealthandoptimismD.Apositivew
Thenewlydevelopedskintestsmaybeusedinthefuturetoallowdoctorsto______.Thelastparagraphimpliesthatdiagnostic
Thedentisthasdecidedtoextractherbadtooth.
GeologyandHealthTheimportanceofparticularmetalsinthehumandiethasbeenrealisedwithinthepastfewdecades,and
ItseemsthatonlyMaryiseligibleforthejob.
随机试题
示范存在缺陷的原因。
当远端回肠被切除后将导致胆汁酸在
主要在回肠吸收的物质是
关于惊厥的描述哪项是错误的()
产热过多所致的发热常见于
关于抗原结合价错误的是
患者男,60岁。车祸致颅脑损伤伴下肢粉碎性骨折。深昏迷,营养状况差,轻度水肿。评估见骶尾部皮肤紫红色,有皮下硬结,并有小水疱。患者目前的皮肤状况处于()
实施培训课程的管理,应当包括()。
中国人喜欢用石头来代表仪式与权力,一个突出的例证是,人们喜欢在石头上进行书法创作,取_______的材料气质,达到永存文字的理想。石头取材方便、质地坚硬、体量巨大、保存容易、镌刻困难、端正严肃、_______等特性,让石头上的书法与其他材料上的书法有所区别
Yournewproductwouldnothavesoldsowellbutforalotofadvertisementsweputonthetelevision.
最新回复
(
0
)