首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Our culture has caused most Americans to assume not only that our language is universal, but that the gestures we use are unders
Our culture has caused most Americans to assume not only that our language is universal, but that the gestures we use are unders
admin
2016-04-30
54
问题
Our culture has caused most Americans to assume not only that our language is universal, but that the gestures we use are understood by everyone. We do not realize that waving good-bye is the way to summon a person from the Philippines to one’s side, or that in Italy and some Latin-American countries, curling the finger to oneself is a sign of farewell.
Those private citizens who sent packages to our troops occupying Germany after World War II and marked them GIFT to escape duty payments did not bother to find out that "Gift" means poison in German. Moreover, we like to think of ourselves as friendly, yet we prefer to be at least 3 feet or an arm’s length away from others. Latins and Middle Easterners like to come closer and touch, which makes Americans uncomfortable.
Our linguistic and cultural blindness and the casualness with which we take notice of the developed tastes, gestures, customs and languages of other countries, are losing us friends, business and respect in the world.
Even here in the United States, we make few concessions to the needs of foreign visitors. There are no information signs in four languages on our public buildings or monuments; we do not have multilingual(多语言的)guided tours. Very few restaurant menus have translations, and multilingual waiters, bank clerks and policemen are rare. Our transportation systems have maps in English only and often we ourselves have difficulty understanding them.
When we go abroad, we tend to cluster in hotels and restaurants where English is spoken. The attitudes and information we pick up are conditioned by those natives—usually the richer—who speak English. Our business dealings, as well as the nation’s diplomacy, are conducted through interpreters.
For many years, America and Americans could get by with cultural blindness and linguistic ignorance. After all, America was the most powerful country of the free world, the distributor of needed funds and goods.
But all that is past. American dollars no longer buy all good things, and we are slowly beginning to realize that our proper role in the world is changing. A 1979 Harris poll reported that 55 percent of Americans want this country to play a more significant role in world affairs; we want to have a hand in the important decisions of the next century, even though it may not always be the upper hand.
In countries other than their own most Americans_____.
选项
A、are isolated by the local people
B、are not well informed due to the language barrier
C、tend to get along well with the natives
D、need interpreters in hotels and restaurants
答案
B
解析
第5段提到,每次出国,我们一般都食宿在说英语的那些宾馆和饭店中,人们对我们的态度和我们所获得的信息都是由说英语的本地人——通常是富人决定的。我们的生意往来、国家的外交活动也是通过翻译才能进行。因此,B与文中所陈述的意思相符,故正确。A的信息在文中并没有提及;C与文章所提及的观点相悖;D与文中所给的意思不符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zNG7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Gender-NeutralLanguageA)Thepracticeofassigningmasculinegendertoneutraltermscomesfromthefactthateverylanguagere
Gender-NeutralLanguageA)Thepracticeofassigningmasculinegendertoneutraltermscomesfromthefactthateverylanguagere
Badweather,badfood,andgrumpy(脾气暴躁的)people.That’swhatseemstocometomindfirstwhensomepeoplethinkaboutBritain.
Badweather,badfood,andgrumpy(脾气暴躁的)people.That’swhatseemstocometomindfirstwhensomepeoplethinkaboutBritain.
A、Hedidn’tthinkitwasveryspecial.B、Hedidn’tthinkitwasinexpensive.C、Hedidn’tthinkitwasnecessary.D、Hedidn’tthi
A、SheisthesupervisoroftheHRdepartment.B、HerfriendisthesupervisoroftheHRdepartment.C、Shecanhelpthemantoget
A、Clappinghands.B、Gestureandimitation.C、Handshaking.D、Smellandtaste.B短文中明确提到,视觉交流的例子是手势(ges—ture)与模仿(imitation)。由此可知,B为
A、Hiseducationalbackground.B、Thereasonwhyhequittedhispreviousjob.C、Theturningpointinhiscareer.D、Examplesofpro
A、Togiveanexampleofinequality.B、Toshowthepositivesideofequality.C、Toshowanexampleoftherolemodel.D、Toemphas
A、Helearnsproblemsshouldbesolvedwithviolence.B、Heknowsthepainisnature’swayofteachingchildren.C、Heunderstands
随机试题
阅读下面文字,然后回答问题。听听那冷雨(节选)余光中雨不但可嗅,可观,更可以听。听听那冷雨。听雨,只要不是石破天惊的台风暴雨,在听觉上总是一种关感。大陆上的秋天,无论是疏雨滴梧桐,或是骤雨打荷叶,听去总有一点凄凉,凄清,凄楚。于今在岛上回味,则在凄楚
在应用阿托品治疗有机磷农药中毒患者中,一旦发生何种症状提示发生阿托品中毒,应立即停用阿托品
毒蛇咬伤在急救时首先应
肠杆菌科的细菌分离常用的SS培养基、麦康凯培养基属于
蝉蜕的功效是()。
甾体激素类药由于生物活性强而特别注意有关物质的检查,常采用
关于常用铁剂的作用特点,下列说法错误的是
在Windows中,如果一个窗口代表的是一个应用程序,则为了终止该程序的运行,应该在控制菜单中选择()。
依据《防治海洋工程建设项目污染损害海洋环境管理条例》,禁止进行围填海活动的区域是()。
某人买钢笔和铅笔合计18支,共用30元,钢笔每支8元,铅笔每支0.4元,钢笔和铅笔各多少支?()
最新回复
(
0
)