首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Three hundred years ago news travelled by word of mouth or letter, and circulated in pubs and coffee houses in the form of pamph
Three hundred years ago news travelled by word of mouth or letter, and circulated in pubs and coffee houses in the form of pamph
admin
2013-09-16
25
问题
Three hundred years ago news travelled by word of mouth or letter, and circulated in pubs and coffee houses in the form of pamphlets, newsletters. Everything changed in 1833 when the first mass-audience newspaper, The New York Sun, pioneered the use of advertising to reduce the cost of news, thus giving advertisers access to a wider audience.
Now, the news industry is returning to something closer to the coffee house. The Internet is making news more participatory, social, diverse and partisan(党派的). reviving the loose ethos of the era before mass media. Ordinary people are increasingly involved in compiling, sharing, filtering, discussing and distributing news through, like Twitter, Mobile-phone and some Social-networks.
The web has allowed new providers of news, from individual bloggers to sites such as The Huffington Post, to rise to prominence in a very short space of time. And it has made possible entirely new approaches to journalism, which provides an anonymous way for whistle blowers to publish documents. The news agenda is no longer controlled by a few press barons and state outlets, like the BBC.
In principle, every liberal should celebrate this. A more participatory and social news environment, with a remarkable diversity and range of news sources, is a good thing. So what, many will say, if journalists have less stable careers? All the same, two areas of concern stand out.
The first worry is the loss of "accountability journalism", which holds the powerful to account. Shrinking revenues have reduced the amount and quality of investigative and local political reporting in the print press.
But old-style journalism was never quite as morally upstanding as journalists like to think. Meantime, the Internet is breeding new forms of accountability. A growing band of non-profit outfits such as ProPublica. the Sunlight Foundation and WikiLeaks are helping to fill the gap left by the decline of watchdog media. This is still a work in progress, but the degree of activity and experimentation provides cause for optimism.
The second concern has to do with partisanship. In the mass-media era local monopolies often had to be relatively impartial to maximise their appeal to readers and advertisers. In a more competitive world the money seems to be in creating an echo chamber for people’s prejudices: thus Fox News, a conservative American cable-news channel, makes more profits than its less strident(尖锐的)rivals, CNN and MSNBC, combined.
What is to be done? At a social level, not much. But as producers of new journalism, they can be cautious with facts and transparent with their sources. As consumers, they can be catholic in their tastes and demanding in their standards. And although this transformation does raise concerns, there is much to celebrate in the noisy, diverse, argumentative and stridently alive environment of the news business in the age of the Internet. The coffee house is back. Enjoy it.
What do we know about the changes in news that the web brings about?
选项
A、Personal bloggers become the most important source of news.
B、Traditional news supplier offers a nameless way of paper publicity.
C、The Huffington Post is one of the state outlets in America.
D、Some new sources of news soon become outstanding.
答案
D
解析
根据题干关键词changes in news,web定位到原文第三段。可知,网络使得新兴的新闻提供者在极短的时间内上升到了显要位置.也让那些能为揭秘者匿名发表文章的新的新闻途径完全成为可能。新闻议程不再受BBC等少数报业巨头和政府喉舌控制。故选D)项。选项中sources和outstanding分别对应原文providers和prominence。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zZ97777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Wecaninferfromthefirsttwoparagraphsthattheindustrialistsdisregardenvironmentalprotectionchieflybecause______.T
ThecounselorwarnedBrianandCherythattheywouldnolongerbeAmericancitizensiftheywantedtoadoptchildrenfromSouth
Halloweenusedtobesomethingquitedifferentfromthecelebrationofsugarygreedthatgoesontoday.Earlierinthiscent
Halloweenusedtobesomethingquitedifferentfromthecelebrationofsugarygreedthatgoesontoday.Earlierinthiscent
TheEnvironmentalProtectionAgencyunveiledadetailedproposalWednesdayforusingthegovernment’sregulatorypowerstocurb
A、Thevisitingeconomisthasgivenseverallectures.B、Theguestlecturer’sopinionisdifferentfromDr.Johnson’s.C、Dr.Johns
A、Hecan’taffordthecarfightnow.B、Hewillbuythecarassoonashehasenoughmoney.C、Hethinkssomeoneelsehasboughtt
America’sHotSchoolsCompetition’sintenseandtherearescoresofcolleges.Large,small,public,private,urban,rural—wh
Scientistshavecomeupwithatheoryforwhytimeflieswhenyonarehavingfunanddragswhenyouarebored.Scanshavesh
Whenshoppingonline,itisimportanttobearafewbasicsinmind.Notonlywillthesehelpkeepyousafebuttheywillalso【B1
随机试题
男,65岁。突发上腹痛1天,发热6小时,呼吸困难1小时。查体:T38.6℃,R32次/分,BP90/60mmHg,P110次/分,巩膜轻度黄染,上腹部压痛,轻度肌紧张。肠鸣音1次/分。血淀粉酶860U/L。血氧分压50mmHg。首先考虑诊断是(
慢性肺心病常见的原因疾病为
(2008年)图6—8中相互之间可以列总流伯努利方程的断面是()。
关于总承包服务费的计算说法正确的是()。
随着社会的不断发展,行业间相互依赖日趋紧密,但彼此的商业关系却因竞争激烈而变化无常,永恒的信任不复存在,新的损失风险也不断增加。因此,风险管理已成为企业的重要工作的一部分。根据以上资料,回答下列问题:以下有关风险管理的说法中,不正确的是()
下列关于资本结构的决策的各种方法,说法正确的有()。
设随机变量X~N(7,22),则有()。
下列哪一项不能参加助理医师资格考试?()
M大学在新学期里开设了文学和艺术的选修课。教务处通过调查汇总发现:有学生选修了全部文学类选修课,也有学生选修了全部艺术类选修课。以下哪项一定是真的?()
MynameisJim.I’m41Americanboy.I’mthirteen.I’mastudent42amiddleschool.I’minClassOne,GradeOne.LiHaiismyf
最新回复
(
0
)