首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Bookstores are disappearing in cities and town, both big and small, while online sellers like Amazon, e-readers and other evolvi
Bookstores are disappearing in cities and town, both big and small, while online sellers like Amazon, e-readers and other evolvi
admin
2020-01-15
45
问题
Bookstores are disappearing in cities and town, both big and small, while online sellers like Amazon, e-readers and other evolving technologies threaten both physical books and the brick and mortar venues. The following article is discussing the prospects of physical bookstores. Read it carefully and write your response in NO LESS THAN 300 words, in which you should:
1. summarize briefly the article’s main idea;
2. give your comment.
Two of the world’s largest bookstore chains—Barnes & Noble and Borders—are in danger of being forced into bankruptcy; their plight raises the broader question of whether bookstores will survive in any significant number.
There are two clear threats, both Internet-related, to the bookstore. The newest is the e-book, in which the contents of a book are transmitted over the Internet to an electronic reader owned by the book’s buyer. No bookstore is involved. Slightly older is the sale, as opposed to the delivery, of a book online; Amazon is the principal seller in this market No bookstore is involved unless Amazon doesn’t have the book in inventory.
A possible third threat is diminished appetite for books. It seems that the amount of entertainment and instruction available online is so great that online substitution for reading books must have reduced the demand for them. At the same time, however, the demand for books should be stimulated by the fall in cost when books are bought online, cutting out the middleman—the bookstore.
It seems inevitable that the number of books sold through bookstores will plummet. Books bought through bookstores are more costly not only in price (to cover the costs of the bookstore), but also in customers’ time—the time required to travel to and from the bookstore, find the book one wants to buy, and complete the purchase. The only offsetting advantages of the bookstore are the opportunity it provides for browsing and the fact that the customer can see and handle the book before buying it. But these advantages are offset to a considerable extent (doubtless more than offset, for many customers) by the use by online sellers of artificial-intelligence programs to recommend books to their customers, by the much vaster inventory of an online seller like Amazon, by ease of search, by the reader reviews that the seller presents, and by the seller’s ability to allow customers to look inside the online book before ordering it, much as if he were leafing through a printed book in a bookstore.
At present fewer than 30 percent of all books are bought online (either in hard copy or as an e-book), this figure is estimated to grow to 75 percent within a few years. Very few bookstores will have enough customers to survive if bookstore sales fall from 70 percent to 25 percent of all book sales, except those bookstores specializing in out of print books—whose customers will largely be online. In time, moreover, with more and more publishing electronic, there will be fewer and fewer "out of print" books.
As technology continues its forward march, online booksellers will find it increasingly feasible to duplicate and indeed improve on the point-of-sale services that bookstores offer. Bookstores will decline, and perhaps vanish when the current older generation, consisting of people habituated to printed books (as to printed newspapers), dies off. Yet this may well represent genuine economic progress, just as department stores and supermarkets represent progress though they cause the demise of countless small retailers.
选项
答案
Customer Centricity Is the Future of Physical Bookstores In discussion about the somber prospect of physical bookstores, the article above states that these bookstores are imperiled by three threats: the rise of online book sellers, the adoption of e-books and diminished interest in books. Sales of online bookstores and e-books are expected to grow significantly within a few years, imposing tremendous pressure on physical bookstores, large or small. It is not surprising that the author of the article see the brick-and-mortar bookstores difficult to maintain their operation. However, I would rather support the positive transformation than claiming the demise of physical bookstores as I believe, also explained by the article, the driving force behind those threats is us, the customers. Given the advances in digital technology that undo the conventional advantages of brick-and-mortar bookstores, no one will argue that consumers can buy books without a physical bookstore. An e-book offers the customer experience of easy access and convenience, and in most cases, a lower price. All these indicate that the plight of physical bookstores is rooted in the changes of customer expectations and demands. To address this plight, physical bookshops have to provide service in a customer centric way. For one thing, they must improve the experience of buying books. A bookstore, for example, can incorporate a bar or cafes on the top floor, or many other ways to encourage customers to linger longer and spend more. For another, a bookstore should embrace books of all forms: rare, second-hand, digital, self-printed and so on, offering option of buying printed books or e-books in-store. To survive and thrive, bookstores must go all out to acquire, engage and retain its customers. In short, the future of physical bookstores lies in customer centricity, so it is high time for physical bookstores to figure out what customers expect and how to address it.
解析
材料开篇以最大的两家实体书店所面临的困境引出话题——实体书店是否走向没落。
第二、三段总结了实体书店面临的三大威胁,前两个是和互联网相关的电子书(e-book)和网店销售(sale of a book online),第三个是读者对书籍的兴趣下降(diminished appetite for books)。第四段介绍了实体书店在价格(price)和时效性(time)方面都处于劣势,且其本身的优势如可实时浏览(browsing)也正在被网店的人工智能项目所取代(are offset)。最后两段用数据呈现出实体书店衰亡的现状,最后指出在在高科技不断进步的形势下。大量小型零售商将面临消亡的厄运,但这很好地说明了经济的发展(represent genuine economic progress)。
由以上分析可知,材料的论点是实体书店必然走向没落。
开篇:总结文章大意,材料列举三种威胁对实体书体的影响,以此说明实体书店前景黯淡。
主体:首先提出个人观点,支持实体书店积极改革,而不是直接断定实体书店将消亡,指出问题的关键在于顾客需求的变化。其次,进一步指出实体书店为摆脱困境和谋求发展,必须采取以顾客为中心的做法,结合文章和现实举例论证。
结尾:总结全文,鼓励实体书店了解顾客需求并围绕顾客采取必要措施。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/5ybK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Fundingpublictransitisoneofthebiggestproblemsfacingcitiestoday.Oftenthetroubleisthatafewhigh-cost,low-rider
PositiveforYouthaimstoplaceteenagersandyoungpeopleatitsheart.Thereistheaccurateexpectationteenagersthemselves
A、Fastfood.B、Nutrition.C、Universities.D、Sausages.A访谈开头,句(1)中女士便提到,这次节目邀请了圣地亚哥州立大学杰出的营养学家迈克.布朗来分享一些关于快餐的信息。因此答案为[A]。
AudienceAwarenessofWritingI.Introduction—contents,【T1】______andstylesdependontheaudience【T1】______—theimportance
A、Gotobedat3a.m.B、Gotobedasusual.C、Getupat10a.m.D、Wakeupnaturally.A盖茜博士建议有睡眠问题的人在自己计划睡觉的时间就寝,句(5—1)中男士提到自己在
A、Dishonest.B、AsgoodasTracy’s.C、Easy-going.D、Ambitious.A根据句(8)可知,杰克认为自己的主管很不诚实,不会向老板如实地说明问题,因此答案为[A]。
A、Theteacher.B、Thesocialworker.C、Thefirefighter.D、Themanager.D根据句(7)可知,高收入的工作不一定能带来快乐,能给人带来快乐的是像教师、社会工作者、消防员等这样的工作,因此[D
(1)InaninterviewneartheendofhiscareerthefashiondesignerYvesSaintLaurentconfessedtoaregret:thathehadnotinv
如果回归自然,各有不同的方式,后人总是尊重前辈的人生最后一次选择。一位朋友偶然讲起一件事,犹如一篇小小说,听者动容。在新开发的丛林里,一条蜿蜒的小径上,一个衣着素色的女子踽踽独行,径直走向林子里的一棵树。这里许多树大小参差不一,不过都长得很快,新生的树叶嫩
喝一口下肚,余香沁人心脾,让人终身受益。
随机试题
在人类道德起源中,人们在劳动中结成生产关系,()
急性肾功能衰竭少尿无尿死亡的主要原因是()
患者,女性,35岁。劳累后心悸、气促5年。2周来感冒后症状加重。查体:BP116/72mmHg,颈静脉怒张,双肺底闻及湿性啰音,心尖区闻及舒张期雷鸣样杂音,心率136次/分,心律绝对不齐,心音强弱不等,肝肋下2cm,脾未触及,双下肢中度水肿,脉率92次/
治疗肺胃阴虚之肺痿,宣用()治疗气阴两亏之肺痿,宜用()
A.对肝毒性小,并且从肾脏排泄的药物B.避免或减少使用对肾毒性大的药物C.避免或减少使用对肝脏毒性大的药物D.对肾毒性小,并且从肝脏排泄的药物E.双通道(肝肾)消除的药物肾功能不全而肝功能正常者可选用
薄壳结构的曲面形式不包括()。
项目建设活动的主体是()。
某首饰商城为增值税一般纳税人,2014年5月发生以下业务:(1)零售金银首饰与镀金首饰组成的套装礼盒,取得收入29.25万元,其中金银首饰收入20万元,镀金首饰收入9.25万元。(2)采取“以旧换新”方式向消费者销售金项链2000条,
下列文种可以不需要成文日期的是()。
数据库系统的核心是
最新回复
(
0
)