首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
During the Christmas shopping rush in London, the interesting story was reported of a tramp who, apparently though had no fault
During the Christmas shopping rush in London, the interesting story was reported of a tramp who, apparently though had no fault
admin
2014-02-25
66
问题
During the Christmas shopping rush in London, the interesting story was reported of a tramp who, apparently though had no fault of his own, found himself locked in a well - known chain store late on Christmas Eve. No doubt the store was crowded with last - minute Christmas shoppers and the staff who were dead beat and longing to get home. Probably all the proper security checks were made before the store was locked and they left to enjoy the three - day holiday untroubled by customers desperate to get last - minute Christmas presents.
However ridiculous that may be, our tramp found himself alone in the store and decided to make the best of it. There was food, drink, bedding and camping equipment, of which he made good use. There must also have been television sets and radios. Though it was not reported if he took advantages of these facilities, when the shop reopened he was discovered in bed with a large number of empty bottles beside him. He seemed to have been a man of good humor as indeed tramps are very common.
Everyone else was enjoying Christmas, so he saw no good reason why he should not do the same. He yielded himself cheerfully, and was taken by the police. Perhaps he had had a better Christmas than usual. He was sent to prison for seven days. The judge awarded no compensation to the chain store for the food and drink our tramps had consumed. They had, in his opinion, already received valuable free publicity from the story revealed in the newspaper and on television. Perhaps the judge had had a good Christmas, too.
Which of the following was uncertain about the tramp after he was locked in the store?
选项
A、He watched TV.
B、He was well fed.
C、He had a sound sleep
D、He had a good drink.
答案
A
解析
文章第二段写到店里有吃有喝,还有床和电视收音机等,但却没报道他利用这些东西,并且在商店重新开张的时候发现他躺在床上,周围都是一些空瓶子,所以不太确定的是A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/6RFC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
极限的值为()
Since1950s,thecomputerindustryhas______.Althoughcomputersareusedinalmosteveryaspectsofbusiness,theycan’trepl
Distancelearningisdifferentfromthetraditionalcorrespondencecourseinthat______.Wecaninferthepassagethat______.
Whichofthefollowingisthemainpsychologicalsymptomofsmokerswhoquit?______.Whichofthefollowingstatementsistrue
Thispassagechieflydiscusses______.WhichofthefollowingstatementsisNOTtrue?
BernieVoytas,46,hadbeenworking28hardandlongdays.That’sthewayofitfora【36】duringharvesttimeinRandolphCounty,
Allthatwereallyneedtoplotoutthefutureofouruniverseareafewgoodmeasurements.Thisdoesnotmeanthatwecansitd
Youcan’tseethepresident______you’vemadeanappointmentwithhim.
Pleasewaitforthenextboat.Thereisno______foryouonthisone.
随机试题
精准医疗是指以个体化医疗为基础,通过基因组、蛋白质组等技术,对大样本人群与特定疾病类型进行生物标记物的分析与鉴定、验证与应用,从而精确寻找到疾病的原因和治疗的靶点,最终实现对疾病和特定患者进行个性化精确治疗。根据上述定义,下列选项不属于精准医疗的是:
A.心脏中心部位钙化,有明显移动性B.冠状沟部呈树枝状钙化影C.肺门部位钙化影D.心内膜线状钙化影E.冠状动脉内钙化影下列病例X线片可见上述哪项表现:男性,70岁。无高血压和高血脂史,近3周来常有胸痛伴
A.0.02%NaF漱口液B.0.05%NaF漱口液C.0.2%NaF漱口液D.1.23%NaF凝胶E.2%NaF溶液每周漱口使用的是
低钾性碱中毒后期出现反常性酸性尿是因为
有机磷农药是目前使用较多的农药,用于有机磷中毒解救药物有
城市公共停车场应分()三类。
李某向陈某借款10万元,将一辆卡车抵押给陈某。抵押期间,卡车因车祸严重受损。李某将卡车送到某修理厂大修,后李某无力支付2万元修理费,修理厂遂将卡车留置。经催告,李某在约定的合同期间内仍未支付修理费。此时,李某亦无法偿还欠陈某的到期借款,陈某要求修理厂将卡车
光污染泛指影响自然环境,对人类正常生活、工作、休息和娱乐带来不利影响,损害人们观察物体的能力,引起人体不舒适感和损害人体健康的各种光。从广义上来说,光污染还包括了视觉污染,即城市环境中杂乱的视觉环境。根据上述定义,下列描述不涉及光污染的是(
下面关于解释程序和编译程序的论述,其中正确的一条是______。
A、Ithasseenasteadydeclineinitsprofits.B、Ithasbecomemuchmorecompetitive.C、Ithaslostmanycustomerstoforeignco
最新回复
(
0
)