首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Though juice was once a bedrock of a balanced breakfast, its place at the table has been looking a bit uncertain these days. Con
Though juice was once a bedrock of a balanced breakfast, its place at the table has been looking a bit uncertain these days. Con
admin
2022-03-27
61
问题
Though juice was once a bedrock of a balanced breakfast, its place at the table has been looking a bit uncertain these days. Concerns over excess sugar and calories have led many parents to stop buying it—especially after a 2017 recommendation from the American Academy of Pediatrics (AAP), which said juice provides no nutritional benefit to babies before their first birthday. Even older kids should limit their intake to minimize the risk of weight gain and tooth decay, according to the AAP.
But is a glass of OJ really a big deal? While limiting sugar and calorie consumption is important, Dr. Wanda Abreu, a pediatrician at New York-Presbyterian Morgan Stanley Children’s Hospital, says the issue is more about what juice often replaces. Kids are "better off just eating the fruit itself, " she says.
Juice contains the same vitamins and natural sugars found in whole fruit but lacks the satiating fiber that aids healthy digestion and makes an apple or orange a satisfying snack, Abreu explains. As a result, juice is less filling and easier to overconsume than real fruit, and it delivers a big dose of sugar straight to the bloodstream—all of which can lead to weight gain. Plus, if young kids drink juice all day from a bottle or sippy cup, it coats their teeth in cavity-causing sugars, the AAP says.
If buying fresh fruit is too costly or inconvenient, Dr. Matt Haemer, a pediatric nutrition specialist at Children’s Hospital Colorado, recommends offering frozen or unsweetened canned versions over juice. " It’s about establishing a behavioral pattern long-term and attempting to improve what we have currently: an epidemic of children growing up in our country for whom it’s not normal to eat fruits and vegetables," he says.
Still, Abreu says parents shouldn’t feel guilty if their kids drink the occasional glass of juice. Parents should look for 100% fruit juices, not "fruit drinks" or juice cocktails, which typically contain added sugars on top of those found naturally in fruits. And the AAP offers recommendations by age; no juice at all for babies; no more than 4 oz. per day for toddlers; up to 6 oz. per day for kids ages 4 to 6; and up to 8 oz. per day for older kids.
"Are there better options? Yes," Abreu says. "But we don’t live in a perfect world, so you kind of just do the best you can.
It can be inferred from Paragraph 2 that________.
选项
A、the sugar in juice is limited
B、the more juice one has, the less fruit he may have
C、calorie in juice is relatively low
D、children prefer juice to water
答案
B
解析
推断题。本题是关于第二段的推断题,推断题的关键在于,选项并非对原文某一句或者某几句的同义替换,而是原文的话外音。虽然如此,推断的内容断然不能脱离文章话题而存在。A项是对原文第二段第二句中:limiting sugar“限制糖”的曲解,原意并非果汁含糖量有限,选项中的juice为无中生有,故排除。C项中的low属于无中生有,故排除。D项属于无中生有,故排除。第二段第二句提到the issue is more about what juice often replaces“问题更多在于果汁经常取代了什么”,同时第二段第三句提到Kids are “better off just eating the fruit itself”“孩子们‘只吃水果本身会更好’”,由此可以判断,之所以说juice不好,就是因为它可能取代了孩子们吃的水果。故本题答案为B项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/9Qi4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
IwasaddressingasmallgatheringinasuburbanVirginialivingroom-awomen’sgroupthathadinvitedmentojointhem.Through
Pricesarcsky-high,withprofitstomatch.Butlookingfurtherahead,theindustryfaceswrenchingchange,saysanexpertofen
ReadthefollowingtextandanswerquestionsbymarkingTifthestateistrueorFifthestateisnottrue.Tippingisas
TheUnitedStateshashistoricallyhadhigherratesofmarriagethanthoseofotherindustrializedcountries.Thecurrentannual
Workingatnonstandardtimes—evenings,nights,orweekends—istakingitstollonAmericanfamilies.One-fifthofallemployedAm
Workingatnonstandardtimes—evenings,nights,orweekends—istakingitstollonAmericanfamilies.One-fifthofallemployedAm
Homeworkhasneverbeenterriblypopularwithstudentsandevenmanyparents,butinrecentyearsithasbeenparticularlyscorn
Theteacherstriedto______thesestudentsthattheycouldsolvethecomplicatedproblem,however,theyjustdidn’tseethepoint
Itseemstohappenwithdepressingfrequency—sunnyskiesturntorainjustastheweekendarrives.NowSpanishresearcherssayt
Neuroscientistshavelongunderstoodthatthebraincanrewireitselfinresponsetoexperience—aphenomenonknownasneuroplast
随机试题
血寒证疼痛的特点是
患者,男,24岁。接触油漆后发生喘息1天,伴轻咳少量白痰,有过敏性鼻炎史3年。最可能的诊断是
煮沸灭菌法,下列哪项正确
桩式锚啶使用于固定受力不大的缆风绳,承载力为()kN。
代理成本理论区分了()。
下列不属于评审供应商绩效的指标体系的是()。
注册会计师在识别、评估和应对财务报表重大错报风险时,对重大非常规交易给予特别关注。下列做法中,正确的有()。
A、 B、 C、 A题目为确认几天前是否提交了报告这一事实的否定疑问句。
A、Listeningtosomeloudmusic.B、Preparingforanoralexamination.C、Practicingforaspeechcontest.D、Talkingloudlyonthe
Untiltheinventionofthemodernwashingmachine,mostpeoplewashedtheirclothesbyhand.Inthe20thcentury,however,washi
最新回复
(
0
)