首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
In response to scandals rocking the student loan industry, the House has quickly passed reform legislation to require more discl
In response to scandals rocking the student loan industry, the House has quickly passed reform legislation to require more discl
admin
2015-12-28
51
问题
In response to scandals rocking the student loan industry, the House has quickly passed reform legislation to require more disclosure from lenders as well as university codes of conduct, and Senate action is expected. But the larger issues of rising college costs and students’ increasing dependence on private loans have, for the moment at least, taken a back seat.
Yet that doesn’t mean they’ve gone away. College costs have risen far faster than inflation and also outpaced the growth of grant aid and federal loans. Pell grants, for example, which provide money to low-income students, covered nearly 60 percent of the cost of attending a public four-year school in 1986, but by 2005, their value had dropped to 33 percent of the cost, according to the College Board. As a result, more students must turn to costly private loans to finance their education or not go at all.
The cost of information technology, the increasing salaries of tenured professors, and even federal loans themselves have all been blamed for college tuition hikes. On the last point, an analysis by the Cato Institute suggests that when aid is provided by the federal government, states and universities reduce their own efforts to make college affordable.
Whatever the causes, the Advisory Committee on Student Financial Assistance, an independent committee created by Congress, estimates that 400,000 students who are qualified to attend a four-year college don’t do so each year because of financial restrictions. The committee estimates that roughly 40 percent of this group does not attend college at all, which significantly limits future earnings. Many students who do go to college face daunting piles of debt. The College Board estimates that the median debt level of bachelor’s degree recipients was $19,300 in the 2003-04 school year.
In his fiscal 2008 budget, President Bush proposed increasing the maximum Pell grant award to $5,400 by 2012 from $4,050 today, a change he would pay for with cuts in other loan programs. Even though the scandals are dominating most of the current discussions on Capitol Hill, some education experts praise the fact that student loans are getting any attention at all. Stephen Burd, a senior research fellow at the New America Foundation, says, "This is the first time everyone is dealing with the reality of the fact that private loans have become essential financing for undergraduates."
400,000 qualified students don’t attend a four-year college in that they are
选项
A、indebted to the Advisory Committee.
B、afraid future earning might be limited.
C、faced with other preconditions.
D、confronted with financial constraints.
答案
D
解析
事实细节题,考查因果细节。题干中的in that即because,所以在原文中要特别留意相关的因果信号词,①句句末出现了because of,讲的是学生因经济拮据而放弃入学,D项符合题意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/9hsZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
[A]Whattodoasastudent[B]Variousdefinitionsofplagiarism[C]Ideasshouldalwaysbesourced[D]Ignorancecanbeforgiven[
[A]Whattodoasastudent[B]Variousdefinitionsofplagiarism[C]Ideasshouldalwaysbesourced[D]Ignorancecanbeforgiven[
Itisjustoneexampleofthegrowingconcernovertheincreasingpowerconsumptionandenvironmentalimpactofcomputers.Astu
Globalwarmingmayormaynotbethegreatenvironmentalcrisisofthe21stcentury,but—regardlessofwhetheritisorisn’t
Thewaysinwhichsocietiesaddressenvironmentalissuesareinthemidstofaprofoundtransformation.Boththeextentofthis
Humansarehavingahardenoughtimecopingwiththenaturalvariabilityinourenvironment,whichcausesdisasterssuchasheat
Humansarehavingahardenoughtimecopingwiththenaturalvariabilityinourenvironment,whichcausesdisasterssuchasheat
InAugust,environmentalistsinthePhilippinesvandalizedafieldofGoldenRice,anexperimentalgrainwhosegeneshadbeenmo
随机试题
假设验证原则:假设验证不要太计较绝对的精确。商业决策假设的验证,重视的是_____________而非_____________。
Forthepastseveralyears,theSundayNewspapersupplementParadehasfeaturedacolumncalled"AskMarilyn".Peopleareinvite
关于足月新生儿病理性黄疸的叙述,正确的是()
某综合楼工程,地下1层,地上12层,建筑面积1900m2,钢筋混凝土框架结构,业主与某施工单位双方签订了工程施工总承包合同。合同约定:工期300天,施工单位的施工进度计划网络图得到了监理工程师的批准。在施工中发生了以下事件:事件一:在基础施工
外国债券是指某一国借款人在本国以外的某一国家发行以()为面值的债券。
为什么说分段系统较之分页系统更易于实现信息共享和保护?
m为偶数(1)设n为整数,m=n(n+1).(2)在1,2,3,…,1988这1988个自然数中相邻两个数之间任意添加一个加号或减号,设这样组成的运算式的结果是m.
Thekeypositionandroleofwomenintheprocessofdevelopmentisincreasinglybeingrecognized.(1)_____thethreegreatWorl
判断下列叙述正确与否。①在计算机的中断系统中,优先级别高的中断总是先响应先处理。②光盘存贮器利用激光束在记录表面介质上存贮信息,可根据激光束反射的强弱来读出信息。③采用24针的打印机可以获得最好的硬拷贝效果。④指令中直接给出
With10,600bicyclesincirculation,Pariscityofficialsarehopingtheprogramwillprovidepeoplewithmoreenvironmentallyf
最新回复
(
0
)