首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Mozart was a child genius—he wrote musical notes before he could write words and began composing music when he was four years ol
Mozart was a child genius—he wrote musical notes before he could write words and began composing music when he was four years ol
admin
2019-04-07
35
问题
Mozart was a child genius—he wrote musical notes before he could write words and began composing music when he was four years old. One day, his father came home from church and found Mozart at his desk. There were bits and pieces of paper everywhere and at first his father was angry. Then he realised that the child had written a sonata for the piano. When he commented that it was difficult to play, little Mozart replied, "Not with some practice," and began to play the piece him-self. Mozart went on to write his first symphony at the age of nine.
The Mozart family were very talented. Mozart’s sister, Maria Anna, was also a brilliant musician. The family lived in Austria, but the two children and their father toured Europe several times, travelling far and wide. Unfortunately, the children often fell ill. But thanks to the travels, Mozart learned fifteen different languages.
During Mozart’s life, many people admired the beauty and originality of his music. Young Mozart could compose anything, anywhere—during meals, while talking to friends, or while travelling on a coach. He composed very quickly and wrote huge amounts of music—more than 600 pieces in all, including symphonies and piano concertos. He also gave music lessons and played at concerts. Despite his hard work and devotion, he had many ups and downs. Mozart spent money faster than he made it. He loved the high life, including clothes and servants and was often anxious about his finances.
In July 1791, a stranger came to Mozart’s house, asking him to compose a Requiem or a Mass for the Dead. Mozart was ill, but needed the money, so he agreed to do the work. As Mozart composed the piece, he had a vision that he was writing music for his own funeral. In fact, he died before the Requiem was finished. Mozart was 35 years old and had so little money that he was buried in an unmarked grave.
Questions 56—60
Decide the following statements are true(T)or false(F)according to the passage.
Before his death, Mozart decided to compose a piece of music for himself.
选项
A、TRUE
B、FALSE
答案
B
解析
文章最后一段提到,一位陌生人找到莫扎特,让他作曲a Requiem or a Mass for theDead,其中讲到“As Mozart composed the piece,he had a vision that he was writing musicfor his own funeral.”,因此莫扎特只是幻想这是为自己而作的曲子,故题干表述错误。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/CDjK777K
本试题收录于:
D类竞赛(专科)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
D类竞赛(专科)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
SummerSchoolandOnlineClassesIntheUnitedStates,【T1】__________________forhighschoolstudents【T2】________________
Britainhasannouncedthatitistocancelabout200millionpounds’worthofdebts【D1】______itbypoorerCommonwealthcountrie
Britainhasannouncedthatitistocancelabout200millionpounds’worthofdebts【D1】______itbypoorerCommonwealthcountrie
Alongwiththemassuseofcomputertechnologyineducationcircle,wearedelightedtowitnessthecountlessconveniencebrough
ReadcarefullythefollowingexcerptonInternetconnectionsargumentsintheUS,andthenwriteyourresponseinNOLESSTHAN2
ComparingtheTOEFL,IELTS,andTOEICTestsThreepopularstandardizedtestsofEnglisha)TOEIC-tests【T1】________inin
What’saUniversityEducationWorth?I.Studentsgraduatingwithlargerandlargerdebts-UKuniversitiesbegantocharge【
What’saUniversityEducationWorth?I.Studentsgraduatingwithlargerandlargerdebts-UKuniversitiesbegantocharge【
(1)Collegestudentsaremorestressedoutthaneverbefore—atleastaccordingtothelatestfindingsofalarge,nationalsurv
Whichofthefollowingdeterminerscanbeplacedbeforebothsingularcountablenounsandpluralcountablenouns?
随机试题
旅游者的情感主要包括_______、理智感和美感。
下列关于RNA的说法,不正确的是
检查显示TPOAb和TgAb滴度显著增高,该病人宜进行下列哪项治疗
A、实体觉检查B、两点辨别觉检查C、皮肤定位觉检查D、震动觉检查E、运动觉检查被检者闭目,检查者以手指或棉签轻触被检者皮肤某处,让被检者用手指指出被触部位
甲的行为应当如何定性?()乙的行为应当如何定性?()
《实施卫生与植物卫生措施协议》适用范围包括食品、动植物和动植物产品三个领域的进出口时有关实施卫生与植物卫生的措施。()
国内某高校张教授2019年取得部分收入项目如下:(1)5月份出版了一本书稿,获得稿酬15000元,后因出版社添加印数,当月获得追加稿酬5000元。(2)9月份,教师节期间获得全国教学名师奖,获得教育部颁发的资金50000元。(3)10月份取得5年期国
设f(χ)具有连续导数,且F(χ)=∫0χ(χ2-t2)f′(t)dt,若当χ→0时F′(χ)与χ2为等价无穷小,则f′(0)=_______.
A、Hewinsagoldmedal.B、He’sbrave.C、He’skind-hearted.D、He’shonest.A
EarlysettlersoftheAmericanSouthwestgrewtorealizethattheappearanceoftheCaliforniacondor(秃鹰)signaleddeath.Thec
最新回复
(
0
)