首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、$100 million dollars. B、$670 million dollars. C、$20 billion dollars. D、$25 billion dollars. C选项是金额,可猜测题目与购物的金额数有关。短文说,今年假期网上消费
A、$100 million dollars. B、$670 million dollars. C、$20 billion dollars. D、$25 billion dollars. C选项是金额,可猜测题目与购物的金额数有关。短文说,今年假期网上消费
admin
2021-11-26
33
问题
The winter gift-giving season is responsible for twenty percent of all retail spending at American businesses But how and when people buy holiday gifts is changing Record numbers of Americans are turning to the Internet More than 100 million people are expected to buy something online this holiday season.
[9] TraditionaUy. the biggest shopping day of the year was in late November on the day after Thanksgiving, People still call it "Black Friday." The idea was that it could push businesses "into the black"—the traditional color for recording profits. Red is for debts. But now the busiest days are right before Christmas. Many people wait for last-minute price reductions.
With the rise of the Internet, the National Retail Federation came up with a new term. "Cyber Monday" is the Monday after Thanksgiving. The idea is that [10] many people look in stores over the weekend. Then, to save time, they order online using the Internet at their .jobs when they return back to work. Cyber Monday is a big day online. But market researchers at ComScore Networks reported that the biggest day of the holiday season so far was December thirteenth. The company said people spent almost 670 million dollars at American sites that day. That did not include travel sites.
ComScore estimates that Online spending during [11] this holiday season will reach almost 25 billion dollars that is 25 percent over last year.
Online selling makes it easier for businesses to react to changing conditions. It costs less to change the advertising on a Web site than in stores.
9. What does the speaker say about "Black Friday"?
10. What do people do before "Cyber Monday"?
11. How much money was spent on holiday online shopping last year?
选项
A、$100 million dollars.
B、$670 million dollars.
C、$20 billion dollars.
D、$25 billion dollars.
答案
C
解析
选项是金额,可猜测题目与购物的金额数有关。短文说,今年假期网上消费估计达250亿美元,比去年增长25%,则去年为200亿美元,故答案是C。边听录音边做好笔记。特别留意数字出现时相关联的信息。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/GLx7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Manymothersdon’twanttobecomegrandmothers.B、Therehavebeenextendedfamiliesinmostpartsoftheworld.C、Smallfamily
Thefutureofpersonalsatellitetechnologyishere—arewereadyforit?A)Satellitesusedtobetheexclusiveplaythingsof
A、Itcanbeharmfultosomeathletes’physicalhealth.B、Athletesmaybecometoodependentontechnologicalprogress.C、Itmayg
America’seducationsystemhasbecomelessaladderofopportunitythanastructuretotransmitinequalityfromonegenerationt
OfficialsattheWhiteHouseannouncedanewspacepolicyfocusedonmanagingtheincreasingnumberofsatellitesthatcompanies
A、Peopleintheircomfortzoneoftemperaturearemoresatisfiedwiththeirproductivity.B、Peopleindifferentcountriesvaryi
DidSarahJosephaHalewrite"Mary’sLittleLamb",theeternalnurseryrhyme(儿歌)aboutagirlnamedMarywithastubbornlamb
他设计出了第一座吊桥,这座桥将美观性和功能性完美地结合了起来。
A、TheywillreviewtheseminarthisweekonChicagotogether.B、TheywillattendMr.Johnson’sseminaragain.C、Theywillattend
A、Onethird.B、Almosttwothirds.C、Morethantwothirds.D、Almosthalf.B录音提到,根据调查,63%的美国成年人没有8个小时的睡眠时间,这8个小时是健康身体、安全优良工作表现所需要的
随机试题
(1+x)ex
关于葡萄糖的重吸收的叙述正确的是
关于非霍奇金淋巴瘤的发生部位,下列正确的是
下列病证可见到猝然昏倒的有
椎动脉型颈椎病的眩晕属于
治疗胃心胸疾病,公孙配
某企业拟投资开发一项新技术。经测算,技术开发中的物质消耗为300万元,人力资本消耗为600万元,技术复杂系数为1.5,研发失败的概率为40%,根据成本模型,研发成功后该项目技术的评估价格应为()万元。
材料1:古罗马法学家乌尔比安曾经说过:法是善良和公正的艺术。材料2:古希腊哲学家苏格拉底曾经说过:只要程序公正,哪怕实体结果不公正,也要接受它,因为司法公正肇始于程序公正。材料3:《宪法》第126条规定:人民法院依照法律规定独立行使审判
系统实施阶段包括四项彼此配合同步进行的工作,即设备的安装、软件的开发、操作人员的培训以及______的准备。
Oneofthemostcriticalproblems【C1】______blackandotherminorityAmericanstodayisthedifficultyofentering【C2】______soc
最新回复
(
0
)