首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、People usually regard it as an unforgettable lesson. B、Human brains tend to dwell on negative events. C、Negative events often
A、People usually regard it as an unforgettable lesson. B、Human brains tend to dwell on negative events. C、Negative events often
admin
2022-03-24
50
问题
Research shows that a few moments of conversation with a stranger create a measurable improvement in mood. But most of us are reluctant to start these conversations because we presume the opposite. In an experiment, commuters who talked to nearby strangers found their commute more enjoyable than those who didn’t. They were asked to predict whether they’d enjoy the commute more if they conversed with other people. Intriguingly, most expected the more solitary experience to be more pleasurable. Why is this? Social anxiety appears to be the problem. People’s reluctance to start conversations with nearby strangers comes partly from underestimating others’ interest in connecting.
The sad thing is that people presume that a nearby stranger doesn’t want to converse and don’t start a conversation. Only those who forced themselves to chat because it was required by the experiment found out what a pleasant experience it could be. Human beings are social animals. Those who misunderstand the impact of social interactions may not, in some contexts, be social enough for their own well-being. You should be chatting with the strangers you encounter. You may occasionally have a negative encounter that might stick in your memory. This is because the human brain is biased to dwell on negative events. But starting conversations with strangers is still well worth the risk of rejection.
It may surprise you that conversing with strangers will make them happier too. The pleasure of connection seems contagious. People who were talked to had equally positive experiences as those who initiate a conversation.
12.What does research show about a conversation between strangers?
13.What prevents people from starting a conversation with strangers?
14.Why does a negative encounter with strangers stick in one’s memory?
15.What does the passage say the pleasure of connection seems to be?
选项
A、People usually regard it as an unforgettable lesson.
B、Human brains tend to dwell on negative events.
C、Negative events often hurt people deeply.
D、People generally resent being rejected.
答案
B
解析
文章后半部分提到:也许你偶尔会有一次负面遭遇,这可能会留在你的记忆中。这是因为人类的大脑倾向于老是想着负面事件。因此选项B正确。选项A、C文中未提及,故均排除;选项D是根据原文“But starting conversations with strangers is still well worth the risk of rejection(但与陌生人开始对话仍然值得冒被拒绝的风险)”设置的干扰项。该项属于过度推理,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/H8x7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Lookattheslidesofthemodernloghouses.B、Seesomepicturesofthemountainretreats.C、Listentothepresentationofthe
A、Itcanbrightensomeoneelse’slife.B、Itcanhelpanalyzethecausesofairpollution.C、Itmayforcepeopletodonatetheir
A、Theimprovedmentalfunctioning.B、Theincreasedsusceptibilitytoheartdisease.C、Thespeedingupofbloodcirculation.D、Th
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessaybasedonthepicturebelow.Youshouldstartyouressaywithabri
全球化是描述全球社会时使用的一个术语,即在这个社会中,世界上某一个区域在经济、政治、环境、文化方面发生的事件会很快对世界其他地区的人们产生影响。全球化是通信、运输、信息技术发展的结果。它体现了个体、社区、公司以及各国政府间日益增长的经济、政治、科技和文
A、Organisingprotests.B、Recruitingmembers.C、Actingasitsspokesman.D、Savingendangeredanimals.A根据选项,可以预测本题询问某人的工作内容。男士说他在
A、Printmaterialsforvisitors.B、Studyreferentialreports.C、AskSallytomakearrangements.D、Applytothechiefexecutive.B
A、Thosethatareinvolvedinaspecificfield.B、Thosethatareverydifficultandurgent.C、Thosethatneedcooperationoftwo
A、Thesalary.B、Theholiday.C、Theworkingenvironment.D、Themedicalbenefit.D
随机试题
某2型糖尿病患者,体态肥胖,“三多一少”症状不太明显,血糖偏高,长期采用饮食控制、休息、口服降血糖药。但血糖仍高,对此下列哪项处理最恰当
圆环形卡环通常包绕基牙的
属于手性化合物的是()
2008年1月15日,佳木斯市中级人民法院对杨晓朋诉朱嘉明欠款纠纷一案作出二审判决,责令朱嘉明在判决生效之日起10日内还杨晓朋欠款1500元并承担该案的诉讼费。10日之后,朱嘉明向法院交了诉讼费,而未向杨晓朋返还欠款。2008年3月,杨晓朋向对该
关于项目实施阶段策划的说法,正确的是()。
所有会计凭证都要由会计部门审核无误后才能作为经济业务的证明和登记账簿的依据。()
中国银行发行次级债补充其附属资本,按“巴塞尔协议”规定,附属资本最高不得超过()高盛等投资银行在中国银行首次公开发行股票中的主要角色是()。
常用来分析化学事实,帮助学生形成和理解化学概念,解释和论证化学原理等比较复杂内容的教学是()。
Everyoneneedsabreak,andvacationsarenotmeantforseriousstudy.【B1】______TheSpringFestivaliscomingupsothisisthe
我们的基础教育相当薄弱。
最新回复
(
0
)