首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The appeal of advertising to buying motives can have both negative and positive effects.Consumers may be convinced to buy a prod
The appeal of advertising to buying motives can have both negative and positive effects.Consumers may be convinced to buy a prod
admin
2021-01-22
81
问题
The appeal of advertising to buying motives can have both negative and positive effects.Consumers may be convinced to buy a product of poor quality or high price because of an advertisement.For example, some advertisers have appealed to people’s desire for better fuel economy for their cars by advertising automotive products that improve gasoline mileage.Some of the products work.Others are worthless and a waste of consumers’ money.
Sometimes advertising is intentionally misleading.A few years ago, a brand of bread was offered to dieters (节食者)with the message that there were fewer calories (热量单位,卡路里)in every slice.It turned out that the bread was not dietetic (适合节食的), but just regular bread.There were fewer calories because it was sliced very thin, but there were the same number of calories in every loaf.
On the positive side, emotional appeals may respond to a consumer’s real concerns, considering fire insurance.Fire insurance may be sold by appealing to fear of loss.But fear of loss is the real reason for fire insurance.The security of knowing that property is protected by insur¬ance makes the purchase of fire insurance a worthwhile investment for most people.If consumers consider the quality of the insurance plans as well as the message in the ads, they will benefit from the advertising.
Each consumer must evaluate her or his own situation.Are the benefits of the product important enough to justify buying it? Advertising is intended to appeal to consumers, but it does not force them to buy the product.Consumers still control the final buying decision.
It can be inferred from the passage that a smart consumer should________.
选项
A、think carefully about the benefits described in the advertisements
B、guard against the deceiving information of advertisements
C、be familiar with various advertising strategies
D、avoid buying products that have strong emotional appeal
答案
A
解析
文章最后一段中提到“Each consumer must evaluate her or his own situation.Are the benefits of the product important enough to justify buying it?”可见消费者在购物之前应仔细考虑商品本身是否确实值得购买。故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Nf4K777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
A、Takethebus.B、Walktothemall.C、TakebusNo.24.D、Takeataxi.A此题属于推理判断题。四个选项都是交通方式。题目询问女士可能会做什么。由女士的话可知她要去商业街,关键是要听到男士说
A—TrusteeshipCouncilB—UniversalPostalUnionC—GeneralAssemblyD—UNEconomicandSocialCouncilE—InternationalCourtofJust
A—BuyerBehaviorB—MarketSegmentationC—TargetAudienceD—AdvertisingBudgetE—EnvironmentalAnalysisF—MarketPositioningG—Br
A、Takeagoodrest.B、Stopworryingaboutherproblem.C、Takesomemedicine.D、Domoreexercise.B题目询问病人应该干什么。根据对话内容知道病人现在不再发烧,医
Susanisthemost(experience)______teacherintheschool.
ItisknowntousthatEnglishisnotasoldasChinese,butitiswidelyusedbymostpeopleallovertheworld.Englishspeake
A、Ajobrelatedtocomputers.B、Ajobrelatedtodesigning.C、Ajobrelatedtomarketing.D、Ajobrelatedtoadvertising.A事实细节题
Borrowingtostartabusinessisnoteasy.Gettingabankloan,particularlyforanewsmallbusiness,islikegoingthroughthe
Wearenotshortofrawmaterialsatthemoment,butweneedreliable(equip)______.
Wehaveaskedyoutocometoour"Thank-YouParty"todaytoshowourheartfeltgratitudetoallofyouforbeingourreliable【T1
随机试题
男性,50岁,间断咳嗽、憋喘10年,每年冬季症状加重,夏季症状减轻。过敏原皮试阴性,气道激发试验阳性。最可能的诊断是
室内空气质量标准规定,对面积为105m2居室室内空气采样时,至少应设采样点数为
如图5-90所示梁,当力偶Me的位置在梁的AB段内改变时,下列结论正确的是()。
设备运输方案的确立,包括对运输企业()的选择。
设备安装工程费概算的编制方法中,常用于设备价格波动较大的非标准设备和引进设备的安装工程概算是()。
根据《税收征收管理法》,我国现行的税率中()适用于从量计征。
体育课是学校体育的唯一组织形式。()
2011年浙江省资质以上总承包和专业承包建筑业企业(下同)完成建筑业总产值14686亿元,比上年同期增长22.3%。全年浙江省建筑业企业签订合同额26197亿元,其中本年新签合同额16468亿元,分别增长28.4%和24.1%。全年浙江
一方面希望能通过信息技术中的“云服务”带来更多生活的便利,一方面又不想承担个人信息被泄露的风险,这是不可能的。以下哪项最准确地说明了题干所描述的情况?()
パソコンが故障して、動かなくなって________。
最新回复
(
0
)