首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
High-quality customer service is preached (宣扬) by many, but actually keeping customers happy is easier said than done. Shopp
High-quality customer service is preached (宣扬) by many, but actually keeping customers happy is easier said than done. Shopp
admin
2009-01-04
45
问题
High-quality customer service is preached (宣扬) by many, but actually keeping customers happy is easier said than done.
Shoppers seldom complain to the manager or owner of a retail store, but instead will alert their friends, relatives, co-workers, strangers--and anyone who will listen.
Store managers are often the last to hear complaints, and often find out only when their regular customers decide to frequent their competitors, according to a study jointly conducted by Verde Group and Wharton School.
"Storytelling hurts retailers and entertains consumers," said Paula Courtney, President of the Verde group. "The store loses the customer, but the shopper must also find a replacement."
On average, every unhappy customer will complain to at least four others, and will no longer visit the specific store. For every dissatisfied customer, a store will lose up to three more due to negative reviews. The resulting "snowball effect" can be disastrous to retailers.
According to the research, shoppers who purchased clothing encountered the most problems. Ranked second and third were grocery and electronics customers.
The most common complaints include filled parking lots, cluttered (塞满了的) shelves, overloaded racks, out-of-stock items, long check-out lines, and rude salespeople.
During peak shopping hours, some retailers solved the parking problems by getting moonlighting(业余兼职的) local police to work as parking attendants. Some hired flag wavers to direct customers to empty parking spaces. This guidance eliminated the need for customers to circle the parking lot endlessly, and avoided confrontation between those eyeing the same parking space.
Retailers can relieve the headaches by redesigning store layouts, pre-stocking sales items, hiring speedy and experienced cashiers, and having sales representatives on hand to answer questions.
Most importantly, salespeople should be diplomatic and polite with angry customers.
"Retailers who’re responsive and friendly are more likely to smooth over issues than those who aren’t so friendly," said Professor Stephen Hoch. "Maybe something as simple as a greeter at the store entrance would help."
Customers can also improve future shopping experiences by filing complaints to the retailer, instead of complaining to the rest of the world. Retailers are hard-pressed to improve when they have no idea what is wrong.
选项
A、Most customers won’t bother to complain even if they have had unhappy experiences.
B、Customers would rather relate their unhappy experiences to people around them.
C、Few customers believe the service will be improved.
D、Customers have no easy access to store managers.
答案
B
解析
细节题。本题考查因果关系。根据题干信息定位到文章第三段,而答案出现在文章第二段,原文的二、三段构成了一组因果关系。正确答案为[B]“人们宁愿向身边的人提及他们的不愉快经历”,其中,“身边的人”对应原文中的“朋友、亲戚、同事和陌生人”。[A]选项意思与原文相反;[C]和[D]选项均为原文没有提及的信息。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/NjR7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Itisexpandingatanacceleratingspeed.B、Itisbringingprosperitytotheregion.C、Itisyieldinganunprecedentedprofit.
A、Itwasmemorable.B、Itwasunbearable.C、Itwasfruitful.D、Itwasuneventful.C细节理解题。对话最后,男士问女士,这次行程是不是失败了,女士在句中否认了男士的说法,并说他们
A、Shewascaughtinahurricane.B、Shehadtolivelikeavegetarian.C、Shesufferedfromwatershortage.D、Shehadtoendurema
A、Heisgoingtoleavehispresentjob.B、Heisgoingtoattendajobinterview.C、Hewillmeethisnewmanagerintwoweeks.D、
Humansarefascinatedbythesourceoftheirfailingsandvirtues.Thispreoccupationinevitablyleadstoanolddebate:whether
Humansarefascinatedbythesourceoftheirfailingsandvirtues.Thispreoccupationinevitablyleadstoanolddebate:whether
HowMarconiGaveUstheWirelessWorldA)AhundredyearsbeforeiconicfigureslikeBillGatesandSteveJobspermeatedour
A、Theymakecontactseasierandquicker.B、Thereisachargefortheuseofthem.C、Theyimproveinterpersonalrelationships.D、
A、Stopsellingenergydrinkstocustomersunder16.B、AskcustomerstopresenttheirIDswhenbuyingsoftdrinks.C、Announcenew
A、Becausehumanbeingsarepowerfulenoughtokilloneanother.B、Becauseeveryspecieswillbecomeextinctbynaturalselection
随机试题
如果m是方程x2+1-3x=0的一个根,那么分式的值是()。
血液声衰减超过胆汁,其最重要的原因是
血栓闭塞性脉管炎有闭塞性动脉硬化症有
《中华人民共和国刑法》第8条规定:“外国人在中华人民共和国领域外对中华人民共和国国家或者公民犯罪,而按本法规定的最低刑为三年以上有期徒刑的,可以适用本法,但是按照犯罪地的法律不受处罚的除外。”关于该条文,下列哪些判断是正确的?(2012年卷一52题)
“借新还旧”和“还旧借新”都不属于贷款重组。()
某企业按照10天内付款按售价给予10%的折扣,10天后(不超过60天)付款不给折扣的信用条件购入4000万元货物。如果该企业放弃现金折扣,在10天后(不超过60天)付款,则该企业放弃现金折扣的成本为()。
某产品售价为67.1元,在采用新技术生产节约10%成本之后,售价不变,利润可比原来翻一番。问该产品最初的成本为多少元?()
下列有关法系的表述,正确的有:
Thepersonheinterviewedwas______hisformerschoolmate.
2005年3月4日,胡锦涛在看望参加全国政协十届三次会议的民革、台盟、台联委员,并参加联组会时,就新形势下发展两岸关系提出的意见是
最新回复
(
0
)