首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because the American Astronomical Society offered wrong data. B、Because they included the wrong star systems in their observat
A、Because the American Astronomical Society offered wrong data. B、Because they included the wrong star systems in their observat
admin
2009-09-12
61
问题
What is the color of the universe? Two American astronomers reported their study of all the light in the universe. They said that the universe would appear to the human eye to be a light greenish color.
Karl Glazebrook and Ivan Baldry of Johns Hopkins University in Baltimore, Maryland, reported their recent finding. They presented research at a meeting of the American Astronomical Society. Their study attempted to show what people might see if they could observe the universe from far away.
The scientists gave a number value to the colors of the different star systems. Then they added the numbers together and found the average measurement. The scientists used this arrange to identify the color of the universe. They said it was a very pretty light green color. They called it "cosmic spectrum green." Many newspapers and television stations reported their finding. Other scientists and color engineers attempted to reproduce the result.
Mark Fairchild of the Rochester Institute of Technology in New York was the first person to identify a mistake. He discovered a mistake in the computer software program used by the Johns Hopkins scientists. When the mistake was corrected, the results changed. The new color of the universe is much less colorful. It is very close to white.
The scientists have apologized for the mistake. They are now working with the Rochester Institute of Technology to produce more images of the color of the universe.
What did the two astronomers from Johns Hopkins University report?
Why did the Johns Hopkins astronomers make a mistake?
选项
A、Because the American Astronomical Society offered wrong data.
B、Because they included the wrong star systems in their observation.
C、Because they were misled by newspapers and television reports.
D、Because there is a mistake in the computer software they used.
答案
D
解析
本题问“为什么约翰霍普金斯大学的天文学家会犯错误?”短文提到,He discovered a mistake in the computer software program used by the Johns Hopkins scientists. When the mistake was corrected,the results changed.这就是说,另一位科学家在约翰霍普金斯大学科学家所使用的计算机软件中发现了一个错误。如果这个错误被更正的话,研究的结果就会改变。据此可以断定[D]“因为他们使用的计算机软件中存在一个错误”正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OR37777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Beinginaclassroomfullof"thebestandbrightest"studentsmaynothelpfringeones,accordingtonewresearchthat【C1】_____
Beinginaclassroomfullof"thebestandbrightest"studentsmaynothelpfringeones,accordingtonewresearchthat【C1】_____
A、Hepreferstobuyproductsrecommendedbyadvertisers.B、Hepreferstobuyproductsrecommendedbyprofessionals.C、Heprefers
A、Cooperative.B、Appreciative.C、Passive.D、Responsive.C细节辨认题。讲话者借助凯伦.布鲁特妮的话,表明了美国医护人员对待患者的态度。根据原文可知,他们希望患者是完全被动的。因此答案为C。
A、Studyfashiondesignatcollege.B、Improvehermarketingstrategy.C、Adddesignsforwomen.D、Expandherbusiness.D细节推断题。男士问女
A、Shehadastronginterestindoingit.B、Shedidnotlikeready-madeclothes.C、Shecouldnotfindclothesofhersize.D、She
SavingOurPlanetA)Inthelongview,thehumanrelationshipwithforestshasbeenoneofbrutaldestruction,butevenitc
SavingOurPlanetA)Inthelongview,thehumanrelationshipwithforestshasbeenoneofbrutaldestruction,butevenitc
A、Itwilltakealongtimetodrivethere.B、Itischeapesttotakeatrainthere.C、Thereisnosubwayleadingthere.D、Goingt
BossesSay"Yes"toHomeWorkA)Risingcostsofofficespace,timelosttostressfulcommuting,andaslowrecognitionthat
随机试题
Inanycomprehensiontextyouwillfindwordsthatyoudon’tknow.Youcan【C1】______themupinadictionary,ofcourse,【C2】____
药品的核对、发放者是
A.山楂B.谷芽C.莱菔子D.麦芽E.鸡内金
从银行所有者和管理者的角度讲,附属资本是用来承担非预期损失和保持正常经营所需的成本。()
侦查实验应禁止()。
数目字管理是指将整个社会资源整合进一个数字化的记录系统,实现社会资源在如实计算基础上的自由流动和交换,从而推动财富的创造和积累。根据上述定义,下列属于数目字管理的是:
人力资源管理,就是指运用现代化的科学方法,对与一定物力相结合的人力进行合理的培训、组织和调配,使人力、物力经常保持最佳比例,同时对人的思想、心理和行为进行恰当的诱导、控制和协调,充分发挥人的主观能动性,使人尽其才,事得其人,人事相宜,以实现组织目的。
在听觉实验中,研究者为了控制噪音的影响,把实验安排在隔音室中进行。这种控制额外变量的方法是()
金融寡头实现其在经济上的统治主要是通过
What’stheconversationmainlyabout?
最新回复
(
0
)