首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Telecom:The Merger Is the Message Last year ended with a bang in telecom. During the final three months, Cingular closed its
Telecom:The Merger Is the Message Last year ended with a bang in telecom. During the final three months, Cingular closed its
admin
2013-07-11
102
问题
Telecom:The Merger Is the Message
Last year ended with a bang in telecom. During the final three months, Cingular closed its $41 billion acquisition of AT&T Wireless, and Sprint announced a $ 35 billion mega merger with Nextel Communications. At a time when interest in traditional telecom companies is as rare as rotary phones, mergers are a sign of the profound changes underway. " These kinds of deals create enormous opportunities to rethink the whole telecom sector," says Francis Mclnerney, managing director of consultant North River Ventures LLC.
By bulking up, companies are sparking innovations that will transform communication. More and more, mobile phones will be used to exchange e-mail, music clips, and even video. Likewise, Internet technology will replace old fashioned phone gear, ushering in an era of souped-up services. Consumers will get voice mail on their PCs and all-you-can-eat phone service for tinder $ 25 a month, while businesses hand out mobile phones to road warriors so they can receive calls and e-mail just as if they were in the office.
The distinctions among industries will get blurred, too. Telecom giants Verizon Communications Inc. and SBC will pursue licenses to market cable TV. AT&T plans to market security software to corporate customers. Comcast and other cable players are barreling into residential phone markets, and even sports power ESPN expects to unveil hip mobile phone offerings.
Competition in those markets will grow even keener. Comcast Corp. is leading an association of cable operators that is exploring ways to break into wireless services. There’s a strategic reason for the move. The cable companies are offering home phone service with Internet protocol technology, but without a mobile offering, they lack an essential element of the telecom bundle. The cable companies are trying to work out a partnership with Sprint Nextel or possibly T-Mobile USA to sell consumers a dual-mode phone that would handle their IP calling service inside the house and switch to cellular systems outside. AT&T will unveil a similar service this year.
The competition may spark more consolidation. Cable companies could consider acquiring a wireless company if the partnership approach fails. While SBC and BellSouth Corp. are focused on helping combine AT&T Wireless with Cingular, which SBC and BellSouth co-own, SBC might not be finished. CEO Edward E. Whitacre Jr. has made no secret of his desire to own Cingular outright. "Of course I wish I owned it all," he told BusinessWeek in October. That could happen by his buying BellSouth’s stake in Cingular or buying BellSouth itself. BellSouth says it’s not interested in being acquired and doubts that regulators would approve such a deal anyway.
The battle among providers means lower prices, too. Consider the impact of tiny Vonage Holdings Corp. By using voice over Internet protocol to offer inexpensive phone service, Vonage, unknown a year ago, is now the fastest-growing U.S. phone company. But Vonage has competition from some unlikely quarters. AT&T has entered in a price war with the upstart, resulting in each lowering prices a couple of times before bottoming out at less than $ 25 a month.
According to the text, innovations in the telecom industry will______.
选项
A、enable telephone users to get a variety of free services
B、stop the battle between communication companies
C、bring about a combination of communication technologies
D、lead to a decline in the number of telecom companies
答案
C
解析
本题考查推理引申。第二段首句提到“彻底改变通信行业的变革”,该段接着具体说明了其表现,如:手机具有更多的功能。第三段提到各电信行业之间的界限也将变得模糊,并举例说明。显然,电信技术的结合是产生这种现象的前提,因此[C]正确。[A]错在free,文中只提到用户得到的服务更多。[B]与第四段首句含义相反。事实上,竞争不但没有停止,反而加剧了。原文未提及合并是否会导致电信公司整体数量的减少,排除[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Ql4O777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Researchersinmanycountrieshaveobservedthatmiddleclasschildrenasagrouparemoresuccessfulintheeducationalsystem
Inthepast,auniversitycouldexpelregularstudentsiftheygotmarriedduringtheirstudies.Thisbanhascompelledstudents
Teachersandotherspecialistsinearlychildhoodeducationrecognizethatchildrendevelopatdifferentrates.Givenanythingt
Teachersandotherspecialistsinearlychildhoodeducationrecognizethatchildrendevelopatdifferentrates.Givenanythingt
TheSeattleTimesCompanyisonenewspaperfirmthathasrecognizedtheneedforchangeanddonesomethingaboutit.Inthenew
TheSeattleTimesCompanyisonenewspaperfirmthathasrecognizedtheneedforchangeanddonesomethingaboutit.Inthenew
TheSeattleTimesCompanyisonenewspaperfirmthathasrecognizedtheneedforchangeanddonesomethingaboutit.Inthenew
CriticalThinking&InnovativeWritingI.Heateddiscussionaboutthe(1)_____ofEng-lishteachingandlearning.1)bottle-nec
DouglasAdams,thelatelamentedauthorofTheHitchhiker’sGuidetotheGalaxy,dreamedupmanycomiccreations.Oneofhisgre
随机试题
关于法律推理,下列哪一选项不能成立?()
A公司和B公司于2011年5月20日签订合同,由A公司将一批平板电脑售卖给B公司。A公司和B公司营业地分别位于甲国和乙国,两国均为《联合国国际货物销售合同公约》缔约国。合同项下的货物由丙国C公司的“潇湘”号商船承运,装运港是甲国某港口,目的港是乙国某港口。
成本控制的方法,通常有()。
ItisnotIbutyouwho______thefirsttoruntothegoalinthatcompetition.
在我国历史上.第一个由政府颁布并实施的全国性法定学制系统是1904年由清政府公布的()。
A、条件(1)充分,但条件(2)不充分。B、条件(2)充分,但条件(1)不充分。C、条件(1)和(2)单独都不充分,但条件(1)和条件(2)联合起来充分。D、条件(1)充分,条件(2)也充分。E、条件(1)和(2)单独都不充分,条件(1)和条件(2
(2005年单选40)买卖合同不属于()。
设随机变量且P{X=1,Y=1)=P(X=1,Y=一1),则X与Y()
Itisnotoftenrealizedthatwomen【C1】______ahighplaceinsouthernEuropeansocietiesinthe10thand11thcenturies.Asa【C2
有如下类定义:classMyClass{public:MyClass(doubled=0.0):val(d){}______________/
最新回复
(
0
)