首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It’s annoying. B、It’s something that everyone needs. C、It’s useful. D、It’s expensive. C原文说Most people are happy to havepersona
A、It’s annoying. B、It’s something that everyone needs. C、It’s useful. D、It’s expensive. C原文说Most people are happy to havepersona
admin
2016-10-21
59
问题
In this section you will hear ONE interview. The interview will be divided into TWO parts. At the end of each part, five questions will be asked about what was said. Both the interview and the questions will be spoken ONCE ONLY. After each question there will be a ten-second pause. During the pause, you should read the four choices of A, B, C and D, and mark the best answer to each question on ANSWER SHEET TWO.
You have THIRTY seconds to preview the questions.
(a thirty-second interval)
Now listen to Part One of the interview.
A: Eric Schmidt, good to have you with us.
B: Thank you for having me on.
A: Does it ever give you pause that you run a company with the reach that Google has?
B: I guess for me it’s always a surprise that Google is as successful as it is and I would always now want to be in something that touches consumers. It’s just so much more fun to have real people using your products every day.
A: Which is funny coming from an engineering guy who helped develop Java and Chief Technology Officer and all of this and that. You were never a consumer facing person.
B: No, and I would never argue that I understood consumers, but what I have learned at Google is that consumers care a lot about information and with simple tools, consumers can do amazing things. And the future of computing is really about what consumers can do with information and all of the new things that we can do for them.
A: And also to some degree, what you as a company can do with the information that you get from those consumers.
B: Right. One of the things to say is that in our lifetime something extraordinary will occur. We’re going to go from people having almost no access to information to everyone having access to information and everyone having access to everyone else’s information. And this will occur in one lifetime. And the benefit of that, I believe, from the standpoint of peace, prosperity, knowledge, health, things that people really care about, should be fantastic.
A: And what about those people who say, "I don’t want my cell phone targeting advertising at me when I walk by a restaurant that it thinks I will like. And I don’t want the company knowing all this stuff about me" ?
B: Turns out that about ten percent of the people feel that way and those are people who will get their products in other ways. So they’ll pay for subscription for information rather than having advertising and they’ll be careful not to let other people use their information. Most people are happy to have personal information used in ways that provide value for advertising because advertising, by the way, is value in and of itself, especially when it’s targeted.
A: Happy if we can be sure that our privacy is being respected.
B: Absolutely. And there are clearly regulations on the books today globally that reflect this and I suspect there will be more in the future. And our company makes a commitment to people to respect people’s privacy and their personal information because it’s central to the trust that we have with end users.
A: We had a guy on this segment a couple of years ago, Scott McNealy from Sun Microsystems, who very famously has been quoted as saying and said it to us, "You have no privacy. Get over it." What do you think about that?
B: If that’s true, then I think it’s a real loss because we benefit as individuals from some privacy. I don’t think anyone wants everything revealed. That’s why we have doors and shades and so forth. When you talk however about the way society works, we benefit from open access and transparency. So when we talk about privacy, I’m very strongly in favor of an individual’s right of privacy but I’m very suspicious about governments , for example, that assert a right of privacy. You’re better off with a government that is more transparent about what it’s doing and what it’s up to.
This is the end of Part One of the interview.
Questions 1 to 5 are based on what you have just heard.
Question 1
According to the interview, what is the usual pattern between engineers and customers?
(Pause: 10 seconds)
Question 2
What does Schmidt thinks of the future of computing?
(Pause: 10 seconds)
Question 3
What’s that "something extraordinary" that will occur in our lifetime?
(Pause: 10 seconds)
Question 4
What does Schmidt thinks of targeted advertising?
(Pause: 10 seconds)
Question 5
What is NOT true about privacy according to Schmidt?
选项
A、It’s annoying.
B、It’s something that everyone needs.
C、It’s useful.
D、It’s expensive.
答案
C
解析
原文说Most people are happy to havepersonal information used in ways thatprovide value for advertising becauseadvertising,by the way,is value in and ofitself,especially when it’s targeted,大多数人都认为有用,而非所有人,A、B不对,D未在文中提及,因此选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/R87O777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Psycholinguisticsisthestudyofthepsychologicalprocessesinvolvedinlanguage.Psycholinguistsstudyunderstanding,produc
Thesentence"Hegoestoschoolyesterday"containsamistakeon______.
Thesenserelationshipbetween"thrifty"and"stingy"is______.
Thequestionofwhetherwarisinevitableisonewhichhasconcernedmanygreatwriters.Beforeconsideringthequestion,itwi
Whichofthefollowingisn’taBeatGenerationwriter?
Whatwillbetheimpactofaglobalcomputernetworkonculturalforms?Theconstructionofexclusiveinformationsocietieshas
EnglishforSpecificPurposesESP:EnglishforSpecificPurposesESL:EnglishasaSecondLanguageI.DifferencesbetweenESPa
ConsiderationsofLearning-centeredTeachingI.IntroductionA.goalofmostcourses:toenhancestudents’understanding—differ
PASSAGEFOURWhatarethescientistsdoingafterSandy?
A、Bad.B、Justsoso.C、Great.D、Inconvenient.C本题考查重要细节。根据句(6)可知,丽莎说威斯汀酒店的服务非常棒,因此[C]为答案。
随机试题
患者男性,50岁。因旅游途中进食海鲜后1天出现右足趾及趾跖关节剧烈疼痛,伴红肿,有发热。既往发作过两次,每次发作一周左右可自行缓解,曾用过青霉素治疗效果不明显。查体:痛苦面容,呻吟。体温39.2℃,右足趾及趾跖关节红肿、压痛,局部皮温增高。血白细胞11.4
实现基因克隆所采用的方法和相关工作称为通过无性繁殖获取同一拷贝的过程称为
下列吡喃糖苷中最容易被水解的是
大量输入库存血容易引起
某家庭购买了一套价值为40万元普通住宅,首付款为房价的30%,其余房款用银行提供的贷款期为20年、年贷款利率为6%、按月等额还本付息的个人住房抵押贷款支付。该家庭为首次购买商品住房。(2009年真题)如月还款额占该家庭月收入的30%,则该家庭的月收
乙公司和丙公司均为甲公司的子公司。2010年6月10日,乙公司将其—件产品销售给丙公司作为管理用固定资产使用,售价为25万元(不含增值税),款项已收到,销售成本为13万元。丙公司购入后按4年的期限、采用年限平均法计提折旧,预计净残值为零。甲公司在编制201
垄断资本主义向世界范围扩展的原因有()
设A是一个n阶矩阵,且A2-2A-8E=O,则r(4E-A)+r(2E+A)=__________
What’sthedriver’sattitudetowardsthehitch-hiker?
StatesExperimentwithOut-of-ClassroomLearning[A]AttheendofAugust,mostofOhio’steenagerswillshakeofftheirsummerti
最新回复
(
0
)