首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Gym services available all day long. B、Free yoga courses. C、Yoga mats and balls. D、The GPS monitor. B本题考查重要细节。根据句(4—1)可知,凯悦酒店提
A、Gym services available all day long. B、Free yoga courses. C、Yoga mats and balls. D、The GPS monitor. B本题考查重要细节。根据句(4—1)可知,凯悦酒店提
admin
2016-08-19
70
问题
Interviewer(M) Lisa Drayer(W)
Now, listen to Part One of the interview.
M: This morning on Take It Off Today, staying in shape on the road. Just because you are staying at a hotel does not mean your exercise routine has to suffer although too often it probably does.(1-1) Women’s Health’s contributing editor Lisa Drayer says there are many hotel chains catering to your every workout need. Lisa, good morning! Nice to see you.
W: Good morning, nice to see you.
M:(1-2) So this is a big thing for hotels right now. It is a growing trend. Why do you think that is?
W:(2) Well, you know, consumers have become increasingly health-conscious, so when we travel, we are looking for a hotel that not only has a comfortable bed and a nice lobby, but also one that will allow us to maintain our fitness routine while we are on the road. So because of this trend, Women’s Health took a look at some of the major hotel chains throughout the country, including Fairmont, Candlewood Suites, Hyatt, Hilton, Marriott and Westin, and what we found was that all these hotel chains had either improved their fitness offerings, or they had implemented brand-new ones.
M: And you found that a lot of their clients are looking for an outlet when they are on the road and don’t want their routines to suffer.
W: Absolutely not, especially because many of us travel a lot of the time.
M: Yeah, increasingly. Alright, let’s take a look at some of those offerings. We are going to begin with Hyatt, and you really like the amenities from Hyatt, so why is that?
W: Right.(3) Hyatt is definitely one of the leaders in terms of their fitness offerings.(4-1) They now offer Stay Fit at Hyatt Gyms, open 24 hours a day, 7 days a week. So basically you can work out any time a day.(4-2) And they’ve also recently partnered with Yoga Away, so they actually offer in-room yoga videos.(5-1) In fact, even during their bedtime turndown service, they will give the guest a card with specific breathing instructions, and they will also guide the guest to a bedtime yoga video. So lots of yoga videos are available.
M: So no chop on the pillow. This is yoga. There is an alternative choice.
W: That’s right.(5-2) This is your bedtime yoga workout, and it’s free of charge.(4-3) The hotel will also provide yoga mats and balls, and a couple of other perks as well.(5-3) Hyatt will also offer workout apparel delivered to your room in under an hour, available for purchase.
M: So no excuses for living at home.
W: That’s right.(4-4) And you know, some guests will even get a wrist-top GPS monitor, so runners can easily navigate back to the hotel, also monitor heart rate, distance and calories burned.
This is the end of Part One of the interview. Questions 1 to 5 are based on what you have just heard.
1. What is the main goal behind this interview?
2. What is NOT mentioned as to consumers’ requirements on a hotel?
3. Which hotel takes the leading position in workout offerings?
4. Which of the following is NOT provided by Hyatt?
5. Which of the following statements is INCORRECT in terms of the bedtime turndown service provided by Hyatt?
选项
A、Gym services available all day long.
B、Free yoga courses.
C、Yoga mats and balls.
D、The GPS monitor.
答案
B
解析
本题考查重要细节。根据句(4—1)可知,凯悦酒店提供全天开放的健身房,故排除[A];根据句(4—2)可知,凯悦酒店还提供室内瑜伽录像,而不是瑜伽课程,故[B]符合题意;根据句(4—3)可知,凯悦酒店还提供瑜伽垫和瑜伽球等,故排除[C];根据句(4—4)可知,顾客可以得到手腕GPS导航器,在顾客出去跑步时可以帮助顾客导航,同时测量心速、距离及运动所燃烧的热量,故排除[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/hD7O777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Theincreaseininternationalbusinessandinforeigninvestmenthascreatedaneedforexecutiveswithknowledgeofforeignl
Theincreaseininternationalbusinessandinforeigninvestmenthascreatedaneedforexecutiveswithknowledgeofforeignl
Theincreaseininternationalbusinessandinforeigninvestmenthascreatedaneedforexecutiveswithknowledgeofforeignl
Thetranslatormusthaveanexcellent,up-to-dateknowledgeofhissourcelanguages,fullfacilityinthehandlingofhistarget
Pollutionoccurswheneverunnaturalsubstancesareintroducedintoanenvironment.Mostoceanpollutioncausedbyhumansareco
Pollutionoccurswheneverunnaturalsubstancesareintroducedintoanenvironment.Mostoceanpollutioncausedbyhumansareco
Historianshaveonlyrecentlybeguntonotetheincreaseindemandforluxurygoodsandservicestookplaceineighteenth-centur
我读过一本译著中的一番话:科学成就了一些伟大的改变.但却没能改变人生的基本事实。人类未能征服自然,只不过服从了自然,避免了一些可避免的困难。但没能除绝祸害。地震、飓风,以及类似的大骚动都提醒人们,宇宙还没有尽人自己的掌握。事实上,人类的苦难何止于天灾,还有
Globalisationisthemoreorlesssimultaneousmarketingandsaleofidenticalgoodsandservicesaroundtheworld.Sowidesprea
A、Oppositive.B、Supportive.C、Neutral.D、Impassive.A本题设题点在对话问答处。根据句(6)可知,Jean表示不想让自己的小孩因为钱而去约会,由此可以推出Jean对于为了钱而和亿万富翁约会的事持反对的态度,
随机试题
某关系数据库系统中,设有“选修操作系统”的学生关系A,“选修电子商务”的学生关系B,那么,求“选修操作系统”而没有“选修电子商务”的学生,则需要对这两个关系进行______运算。
女性,55岁,3小时内呕血800ml。查体:血压80/54mmHg,脉搏128/min,呼吸32/min,目前的处理原则是
在温度高时容器内压力大,不应剧烈震动,开启前应充分降温,以免药液冲的挥发性大的药品是加水溶解后,在25℃放置24小时即大部分失效的是
OGFC混合料所属的沥青混合料结构类型是()。
商业银行内部审计的主要内容不包括()。
东方公司是一家中等规模的地方炼油企业,产品包括汽油、柴油等主要产品及其副产品,在本省以及周边省份出售给经销商或终端客户。东方公司面临的竞争压力既来自国有特大型炼油企业,还来自本省数量众多的其他炼油企业。为了掌握销售主动权和吸引客户,公司销售政策规定:对于
对长度为n的线性表进行顺序查找,在最坏情况下需要比较的次数为( )。
______
Testinghasreplacedteachinginmostpublicschools.Myownchildren’sschoolweekisframedbypretests,drills,tests,andre
__________(只有当新的淘金人潮进入这片区域后)didgoldlandbecometroublingscarce.
最新回复
(
0
)