首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It was canceled because of an unexpected strike. B、It was the most exciting trip they ever had. C、It was spoiled by poor accom
A、It was canceled because of an unexpected strike. B、It was the most exciting trip they ever had. C、It was spoiled by poor accom
admin
2022-07-26
46
问题
Last summer, my wife and I had saved for a year to be able to take a romantic cruise to several Caribbean islands. Because the train was scheduled to arrive in Miami, Florida several hours before the sailing, we didn’t think we’d have any reason to worry about getting to the dock on time. We should’ve known that long distance trains are often many hours late. We should’ve taken an earlier one to allow extra time. We should have, but we didn’t and we missed the boat. Because there wouldn’t be a refund of our cruise fare if we returned home, we had to pay for a hotel room and meals in the city and an air fare to fly to the first island on the shipped route two days later. We missed half the cruise.
This year, we decided to let an experienced travel agent do our vacation planning for us. We had to pay the full price in advance for an escorted tour. We should be joining that relaxing well-planned trip right now. How could we have known there would be a strike against our airline? And why hadn’t anyone advised us that the travel agency can’t refund your money unless the tour operator can get the passengers’ fees back from the reserved hotels, the tour boat’s company and so on?
To avoid trouble like this, we ought to get more travel experience. But to tell you the truth, we don’t want to go anywhere. We’re planning to spend our vacations at home for a long time to come.
13.Why did the couple fail to get to the cruise in time?
14.What does the speaker say about their trip this year?
15.What will the speaker do in the future for a vacation?
选项
A、It was canceled because of an unexpected strike.
B、It was the most exciting trip they ever had.
C、It was spoiled by poor accommodations.
D、It was postponed due to terrible weather.
答案
A
解析
题目问的是关于今年的旅行,说话者提到了什么。文章提到他们选择了有经验的旅行社策划了轻松的旅行,但是完全没想到航空公司会遭遇罢工,可以得出A项为正确答案。其他三项原文均未提及,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Svx7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
在长期的生产经营中,他们继承了中华民族优秀的文化传统,具有鲜明的地域文化特征和历史痕迹。
A、Toincreaseshoeseriesandoutput.B、Toconsolidatedifferentstylesoncampus.C、Toreceivemoresupportfromthesociety.D
A、Uniquetouristattractions.B、TraditionalThaisilks.C、Localhandicrafts.D、Fancyproducts.C选项均为名词,是关于什么事物的。题目问的是男士到泰国寻找什么。对
A、Tocompeteforcustomers.B、Toreducethesizeoftheirstaff.C、Toprovideservicesfordistantclients.D、Toexpandtheirop
A、Hesentsurgeonstoserveinthearmy.B、Heprovidedsoldierswithmedicalsupplies.C、Herecruitedvolunteerstocareforthe
A、Fruit,waterandinsects.B、Plantsandwater.C、Highplantsandfood.D、Plantsandfood.D短文谈到,所有的鸟都需要植物来做巢,也需要食物,人们的院子可以提供这些东
A、Launchinganinitiativetoincreasetheincomeofcoffeeproducers.B、Eliminatingilliteracyoncropproductionandmarketing
A、Interested.B、Indifferent.C、Suspicious.D、Negative.D女士建议男士选择坐游船去希腊或者土耳其旅行,男士说味道浓郁的食物不合自己的胃口,言下之意就是不接受这个建议,故选D。
A、Therewillbelotsofjobopportunitiesinthesetwoareas.B、Therewillbelessjobopportunitiesinthesetwoareas.C、There
A、BecausetheEarthisheavilypollutedB、Becausenaturecannotrecycleitsresources.C、Becausemoreandmorepeopleliveonth
随机试题
采购职能的目标是_____。
在Windows中,按键盘上的“Windows”键将()
定喘汤的功用是橘皮竹茹汤的功用是
某患者,一上前牙牙冠大部缺损,做桩冠修复时,根管制备的长度应达根长的
患者目赤翳障,烂弦风眼。首选
[案情] 2003年11月9日,L省D县亚太公司与河北省乙县北美公司签订了一份《钢板购销合同》,合同约定由亚太公司向北美公司供应1000吨优质钢板,北美公司在货到后付款。亚太公司依约于2003年12月21日将货全部发给了北美公司,但北美公司收到钢板后屡
某测区发育了3组裂隙,其间距分别为L1=25cm,L2=20cm,L3=30cm。则单位体积通过的总裂隙数J为()
工程量的变更与对该项工作规定的具体费率的乘积超过了接受的合同款额的(),宜采用新的费率或价格。
以下叙述中正确的是
Thefollowingquestionspresentasentence,partofwhichorallofwhichisunderlined.Beneaththesentence,youwillfindfiv
最新回复
(
0
)