首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Google is one of the most valuable companies in the world, but its future, like that of all tech giants, is clouded by a looming
Google is one of the most valuable companies in the world, but its future, like that of all tech giants, is clouded by a looming
admin
2019-11-20
67
问题
Google is one of the most valuable companies in the world, but its future, like that of all tech giants, is clouded by a looming threat. The search company makes virtually all of its money from ads placed on the World Wide Web. But what happens to the cash machine if web search eventually becomes outmoded? That worry isn’t far-fetched. More of the world’s computing time keeps shifting to smartphones, where apps
supplant
the web. And Internet-connected devices that may dominate the next era in tech—smartwatches, home-assistant devices like Amazon’s Echo, —are likely to be free of the web, and may even lack screens.
But if Google is worried, it isn’t showing it. Google has shovelled vast financial resources into a new product, which is called the Google Assistant. Consider this common situation: Today, to book a trip, all you might have to do is say, "OK, Google, I need to go to Hong Kong next week. Take care of it." Based on your interactions with it over the years, Google would know your habits, your preferences and your budget. With access to so much data, and with the computational power to interpret all of it, the Assistant most likely could handle the entire task; if it couldn’t, it would simply ask you to fill in the gaps, the way a human assistant might.
The search company might have the technical capacity to create the smartest assistant around, but it’ s not at all clear that it has the prowess to create the friendliest, most charming or most useful assistant. Google needs to nail its personality—a new skill for Google, and one that its past forays into social software don’t speak highly of.
Then there is the mismatch between Google’s ambitions and Assistant’s current reality. Danny Sullivan, the editor of Search Engine Land,told that he hadn’t noticed the Assistant helping him in any major way."When I was trying to book a movie, it didn’t really narrow things down for me," he said. Of course, it’s still early. Sullivan has high hopes for the Assistant. "It would be premature to look at the technology today and get discouraged about its future, especially since Google sees this as a multiyear, perhaps even decade-long project", he said.
The potential threat faced by Google in the future is______.
选项
A、the financial crisis
B、other tech giants’ competition
C、possibility of web search becoming obsolete
D、people’ s spending more time on the computers
答案
C
解析
细节题。根据题干关键词定位到文章第一段。A项“财政危机”和B项“其他科技巨擘的竞争”均未在文中提及。D项“人们花更多的时间在计算机上”与文中More of the world’s computing time keeps shifting to smartphones(人们正更多地把计算机时间分配给智能手机)表述不一致,故错误。通过文章关键信息“但如果网页搜索最终成为过时的东西,这部赚钱机器会变成什么样?……许会成为科技行业下一个时代的主导者的联网设备,有可能与网页无关,甚至可能不带屏幕”可推断出C项“网页搜索最终可能成为过时的东西”为正确答案.故本题选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Tpe4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Theprofessor’slecturewasso______thatsomeofthestudentsfellasleepduringtheclass.
Immediatesolutionshouldbe______tosavethepeoplefromthefloodthathassweptsouthernChinathissummer.
Thecellphone,adevicewehavelivedwithformorethanadecade,offersagoodexampleofapopulartechnology’sunforeseensi
TheInternetaffordsanonymitytoitsusers,ablessingtoprivacyandfreedomofspeech.Butthatveryanonymityisalsobehind
Thegreatrecessionmaybeover,butthiseraofhighjoblessnessisprobablybeginning.Beforeitends,itwilllikelychanget
Homeworkhasneverbeenterriblypopularwithstudentsandevenmanyparents,butinrecentyearsithasbeenparticularlyscorn
Oneofthemosteminentofpsychologists,ClarkHull,claimedthattheessenceofreasoningliesintheputtingtogetheroftwo
Oneofthemosteminentofpsychologists,ClarkHull,claimedthattheessenceofreasoningliesintheputtingtogetheroftwo
Dieting,accordingtoanoldjoke,maynotactuallymakeyoulivelonger,butitsurefeelsthatway.Nevertheless,evidencehas
Duringtheday,Leipzig’sairportisquiet.Itisatnightthattheairfieldcomestolife.Nexttotherunwayayellowwarehous
随机试题
中国科学家正在沿海省份大面积试验用海水(seawater)灌溉农作物,以供养众多的人口,这些人口正面临土地匮乏、淡水(freshwater)短缺的压力。中国人口约占世界总人口的五分之一,而耕地面积只占世界耕地面积的七分之一。假如能够普及海水灌溉技术的话,那
国际货币基金组织的最高决策机构是【】
1973年在湖南长沙巾马王堆三号汉墓出土的医学帛书中,有两种古代经脉的著作。
患者女性,22岁,诊断为双上肺继发型肺结核,痰涂片阳性。予四联抗结核药物治疗,其联合用药的目的是
根据《中华人民共和国物权法》的规定,下列各类物权中,属于用益物权的是()。
工程造价指数一般按()不同分类。
《义务教育体育与健康课程标准(2011年版)》实施建议中提出,具体学习目标制定一般应该划分为三个部分,即条件、行为和标准。()
童话《金色的房子》描写房子的句子“红的墙、绿的窗,金色的屋顶亮堂堂”,在作品中多次出现,让幼儿体会到文学语言的生动、优美。这体现文学作品的()。
在下列何种情形中,乙构成不当得利?()
SolarPowerThesunis【T1】______.It【T2】______.People【T3】______to【T4】______.Activesolarenergy【T5】______to【T6】_____
最新回复
(
0
)