首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Americans usually consider themselves a friendly people. Their friendships, however, tend to be shorter and more casual than fri
Americans usually consider themselves a friendly people. Their friendships, however, tend to be shorter and more casual than fri
admin
2014-04-23
67
问题
Americans usually consider themselves a friendly people. Their friendships, however, tend to be shorter and more casual than friendships among people from other cultures. It is not uncommon for Americans to have only one close friend during their lifetime, and consider other "friends" to be just social acquaintances. This attitude probably has something to do with American mobility and the fact that Americans do not like to be dependent on other people. They tend to "compartmentalize"(划分)friendships, having "friends at work", "friends on the softball team", "family friends", etc.
Because the United States is a highly active society, full of movement and change, people always seem to be on the go. In this highly charged atmosphere, Americans can sometimes seem brusque (无礼的) or impatient. They want to get to know you as quickly as possible and then move on to something else. Sometimes, early on, they will ask you questions that you may feel are very personal. No insult is intended) the questions usually grow out of their genuine interest or curiosity, and their impatience to get to the heart of the matter. And the same goes for you. If you do not understand certain American behavior or you want to know more about them, do not hesitate to ask them questions about themselves. Americans are usually eager to explain all about their country or anything "American" in which you may be interested. So much so in fact that you may become tired of listening. It doesn’t matter, because Americans tend to be uncomfortable with silence during a conversation. They would rather talk about the weather or the latest sports scores, for example, than deal with silence.
On the other hand, don’t expect Americans to be knowledgeable about international geography or world affairs, unless those subjects directly involve the United States. Because the United States is not surrounded by many other nations, some Americans tend to ignore the rest of the world.
The general topic of the passage is______.
选项
A、American culture
B、American society
C、Americans’ activities
D、Americans’ personality
答案
D
解析
本题问本文的主题是什么。利用浏览式阅读法通读全文,我们可以总结出本文的主要话题谈的是美国人的性格,在特定的美国文化和社会中所形成的美国人的性格。因此,本题的正确答案应是D。A“美国文化”,B“美国社会”,C“美国人的活动”,这三个选项不能概括全文内容,因此都是错误选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/U7XO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Malnutritionduringweaningage—whenbreastmilkisbeingreplacedbysemi-solidfoods—ishighlyprevalentinchildrenofpoorh
Malnutritionduringweaningage—whenbreastmilkisbeingreplacedbysemi-solidfoods—ishighlyprevalentinchildrenofpoorh
Sinceanyanswerwaslikelytocauseembarrassmenttohisparty,thepoliticiantriedto______thequestion.
ToproducetheupheavalintheUnitedStatesthatchangedandmodernizedthedomainofhighereducationfromthemid1860’stot
ThePortuguesegiveagreatdealofcredittoonemanforhavingpromotedseatravel,thatman______princeHenrythenavigator,
ThehistoryofresponsestotheworkoftheartistSandroBotticelli(1444—1510)suggeststhatwidespreadappreciationbycritics
Whatwillmanbelikeinthefuture—in5,000oreven50,000yearsfromnow?Wecanonlymakeaguess,ofcourse,butwecanbes
Theproducersrefusedtoeventalkaboutresiduals.Theyputforthasimpleand________question:Whyshouldanyemployeebepa
WhydidBellLabsappointacommitteetoinvestigatesomeoftheclaimsmadebyitsscientists?
Sincethelate1930’stheBureauofIndianAffairsoftheUnitedStateshasbeenworkingtopromotenativelanguageliteracyamo
随机试题
社会工作者小陈接待了前来求助的初中生小红,经过面谈和预估,小陈发现小红和母亲的沟通存在困难。针对小红的问题,小陈开展的下列服务中,属于直接介入的有()。
眼分泌物为黏稠状,分泌物中嗜酸性白细胞增多眼部有少许黏稠分泌物、黏性或白色泡沫样分泌物,结膜充血,有乳头增生或滤泡形成
从末次月经的第一天算起,阳历预产期的推测为()
香港入境货物的木质包装,使用针叶树木质包装的需提供该国《植物检疫证书》。( )
下列有关基因工程的叙述,错误的是()。
敌人已经发现我们了,这里不能久留,今晚六点出发瓦窑堡。
钟某性情暴躁,常殴打妻子柳某,柳某经常找同村未婚男青年杜某诉苦排遣,日久生情。现柳某起诉离婚,关于钟、柳二人的离婚财产处理事宜,下列哪一选项是正确的?()[2016年法考真题]
高考过后,同学们都在思考以后的发展,比如报考什么大学,选择什么专业等,而璐璐则看上去很轻松,他说这些父母都替他规划好了,只要听父母的就没错,璐璐的情况属于()。
数据流图是描述数据在软件中流动和变换的过程,而对数据流图中所包含的元素的定义则是()。
Knowledgemaybeacquiredthroughconversation,watchingtelevisionortraveling,butthedeepestandmost【B1】______wayisthrou
最新回复
(
0
)