首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
When something terrible happens to our friends, we often can’t respond properly. We hurt their feelings by saying exactly what t
When something terrible happens to our friends, we often can’t respond properly. We hurt their feelings by saying exactly what t
admin
2022-01-18
81
问题
When something terrible happens to our friends, we often can’t respond properly. We hurt their feelings by saying exactly what they don’t want to hear; we stay away when they need us; or if we do get in touch, we avoid the sensitive subject altogether. We don’t mean to be rude or thoughtless—so why do we act this way when we really want to help? How can we find the right thing to say to a friend in a difficult situation? Here are some suggestions:
Keep the focus off yourself. When you are with a friend who has suffered a tragedy, remember that you are there to provide support and comfort. Concentrate on his or her feelings rather than your own.
Don’t use a friend’s tragedy as an excuse to drag out similar experiences you’ve had.
There’s nothing wrong with saying: "I’ve been through it, I know how you must feel", but you should not say: "When my mother died, I stopped eating for a week." Not everyone experiences grief in the same way, so don’t impose guilt on a person who doesn’t show emotion as openly as you might.
Just listen. Many painful people need to mourn, to go through the normal stages of grief and to talk about their feelings and memories. So just listen, accept your friend’s feelings and be understanding. Some hurting people may not want to say anything, and you have to respect that too. One man says that the best phone calls he got were from a friend who called once a day and talked for no more than a minute, letting him know she was thinking of him.
Offer help. An emotionally hurt person may be overwhelmed by the details of everyday life. Offer to do something, finish a project or take the kids to their piano lessons. "When I had a broken back, I felt completely out of control, " says Joan, a divorced woman with a young daughter. "When my neighbors took turns filing in for me in the car pool, it helped me relax. It was the difference between chaos and order. "
Be patient.
The grief and sorrow can range in intensity and duration and often lasts a few years.
Let the person know you’re concerned. You might say: "What you’re going through must be very difficult, and I don’t think you have to do it alone. I’d like to help and would be always here with you". No one can be expected to know what to say or how to act in every difficult situation. But if you begin with common sense and politeness, and focus on being supportive, soon you will know the right way to respond.
When we have hurt our friends in trouble by improper response, we________.
选项
A、usually did it on purpose
B、would feel regretful for what we had said and done
C、would stay away from them
D、should continue get in touch with them
答案
B
解析
本题为细节题,定位词是we have hurt our friends in trouble by improper。。response,在原文第一段:We hurt their feelings by saying exactly what they don’t want to hear; we stay away when they need us; or if we do get in touch, we avoid the sensitive subject altogether. 分析各选项:A“我们通常故意为之”;该选项肯定是错误的;B“我们会因为我们言行感到后悔”;C“我们会远离他们”;该选项内容在原文中与其他几项内容并列在一起,排比内容中的其中一项单独出现在选项中通常不是正确答案;D“我们应该继续和他们保持联系”;该选项内容一定不对。因此本题选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/YmQD777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Thehiringprocessmaybedifferentfromonecompanytoanother.Nevertheless,thegoalisthesame—getthecandidatewhoisthe
Readingisthoughttobeakindofconversationbetweenthereaderandthetext.Thereaderputsquestions,asitwere,tothet
Iftheyhadn’tspentallthemoneyonthestocks,theirlife________somiserableatthemoment.
Ineedonemorestampbeforemycollection________.
Asaresult,anylesseningoftheirpartner’sattentionmaybethoughtofasrejectionorabandonment
Friendsplayanimportantpartinourlives,andalthoughwemaytakefriendshipforgranted,weoftendon’tclearlyunderstand
Peoplearemakingmoreandmoredemandsfortheworld’snaturalresources.Ifbabiesbornin1991livefor80years,thehumanp
VanuatuisanislandnationintheSouthPacific.Itisoneofthesmallestcountriesintheworld.Butforthosewhoareintere
Inordertosearchfortheescapedprisoner,thepolicedecidetoquestion________comesalongonthisroad.
You’llbefined________youreturnthebookstotheschoollibrarybythisweekend.
随机试题
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性。
MostpeopleknowtwothingsaboutCorsica:Napoleonwasbornhereanditwasthehauntofbandits.Thefirstiscorrect;thesec
若使天下兼相愛爱人若愛其身猶有不孝者乎視父兄與君若其身惡施不孝猶有不慈者乎視弟子與臣若其身惡施不慈故不孝不慈亡有猶有盗賊乎故視人之室若其室誰竊視人身若其身誰賊故盗賊亡有猶有大夫之相亂家諸侯之相攻國者乎視人家若其家誰亂視人國若其國誰攻故大夫之相亂家諸侯之相攻
正常心脏大血管在右前斜位投影,其前缘自上而下依次为
依据《建设项目环境影响评价文件分级审批规定》,下列建设项目中,省级以下环境保护部门无权审批其环境影响评价文件的是()建设项目。
关于厂站水处理构筑物的特点,说法有误的是()。
基金从业人员在宣传销售基金产品时,下列做法错误的是()。
我国已经进入老龄化社会,这对于一些生产老年人用品的企业是一个好的机遇,这属于()。
通过对学生的道德言行进行评价以促进其品德成长的方法是()。
StoryTellingI.StatusofstorytellingA.Inthepastprovidedcultural【T1】______【T1】______providedmoraleducation
最新回复
(
0
)