首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Today I’d like to talk about how to become a (1) . Usually you have to start at the beginning. That is, you have to begin (2) of
Today I’d like to talk about how to become a (1) . Usually you have to start at the beginning. That is, you have to begin (2) of
admin
2011-01-10
34
问题
Today I’d like to talk about how to become a (1) . Usually you have to start at the beginning. That is, you have to begin (2) of some sort on a local newspaper, a (3) , maybe on a small magazine -- work (4) . Now there aren’t that many organizations which have large numbers of foreign correspondents so you also have to (5) with that aim (6) . Another way of doing it is to work abroad, and work as (7) . That’s somebody who sells stories, and gets paid (8) , to newspapers and magazines and so on. And hoping to (9) that way, and eventually to be offered a (10) .
I don’t really know (11) are needed, but obviously a degree in modern languages or (12) would be very useful. But, a degree in itself probably wouldn’t (13) . It wouldn’t be enough to get you job. It wouldn’t (14) to make an editor decide to (15) . So it’s difficult to define the (16) . You’re going to need (17) and the ability to assimilate information (18) and then produce stories which (19) of the newspaper or radio or television station you (20) .
Today I’d like to talk about how to become a foreign correspondent. Usually you have to start at the beginning. That is, you have to begin as a journalist of some sort on a local newspaper, a local radio station, maybe on a small magazine -- and work your way up. Now there aren’t that many organizations which have large numbers of foreign correspondents so you also have to sort of work with that aim in mind. Another way of doing it is to work abroad, and work as a freelance. That’s somebody who sells stories, and gets paid by the piece, to newspapers and magazines and so on. And hoping to build up a reputation that way, and eventually to be offered a full-time job.
I don’t really know what qualifications are needed, but obviously a degree in modem languages or political science or economics would be very useful. But, a degree in itself probably wouldn’t be the key. It wouldn’t be enough to get you the job. It wouldn’t be enough to make an editor decide to send you abroad. So it’s difficult to define the precise qualifies. You’re going to need stamina and the ability to assimilate information quickly and accurately and then produce stories which fit the style of the newspaper or radio or television station you work for.
选项
答案
as a journalist
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/aeuO777K
本试题收录于:
CATTI三级口译综合能力题库翻译专业资格(CATTI)分类
0
CATTI三级口译综合能力
翻译专业资格(CATTI)
相关试题推荐
Themostpopularorganicgemisthepearl.Apearlistheresponseofamarinemollusktothepresenceofanirritatingimpurity
Electronicmailhasbecomeanextremelyimportantandpopularmeansofcommunication.Theconvenienceandefficiencyofelec
______getolder,thegamestheyplaybecomeincreasinglycomplex.
Ifyouleftyourbookonthetableovernight,youwouldfindthefollowingmorningthatitwasstillexactlywhereyouhadleft
Lackofpropernourishmentreducestheirpowerto______disease.
A、正确B、错误B根据原文“Mymotheroftentoldmethatwithoutthatsojournwithastrongfamily,shewouldnothaveknownhowtocarefor
A、正确B、错误A根据原文“Bythetimemymotherturnedfourteen,shecouldnolongerbearlifeinhergrandmother’shouse.Shefoundworkas
A、正确B、错误B根据原文“Americansupremacywastheresultnotjustofmilitarymight,butofourvaluesandoftheabundantopportunities
A、正确B、错误A根据原文“MyparentsweretypicalofagenerationwhobelievedintheendlesspossibilitiesofAmerica.”,译文为:我的父母是这代人的典型代表
A、正确B、错误B根据原文“…theabundantopportunitiesavailabletopeoplelikemyparentswhoworkedhardandtookresponsibility.”,译文为:像我
随机试题
对运行中的二次回路进行清扫时,应注意些什么?
______ofanewspapernorthenumberofpagesinaneditionhaseverbeenstandardized.
胆红素脑病的典型临床表现不包括()
下面哪项不是雄激素的作用
乙型肝炎主要由( )。戊型肝炎主要由( )。
下列选项中,关于沉降观测期限,说法正确的是()。
在形成性评价中,有关“对听、说能力的评价”的说法不恰当的是()。
政治家:没有人可以否认无家可归是一个问题,然而怎样解决它,好像并没共识。可是,有一件事情很明显:忽视这个问题并不会使这个问题远离我们。当且仅当政府插手,给无家可归者提供住房时,这个问题方会消失。而这样做又会迫使政府增加税收。因此,我们应当增加税收。下面哪一
Therewasatimeinmylifewhenpeopleasked【C1】______forstoriesaboutwhatit’sliketoworkinafield【C2】______bymen.Iwa
Mycousinlikeseatingverymuch,butheisn’tvery______aboutthefoodheeats.
最新回复
(
0
)