首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
By the year 2100, global temperatures are anticipated to rise by between 0.8 and 3.5 degree Celsius. That may not seem like much
By the year 2100, global temperatures are anticipated to rise by between 0.8 and 3.5 degree Celsius. That may not seem like much
admin
2014-12-11
52
问题
By the year 2100, global temperatures are anticipated to rise by between 0.8 and 3.5 degree Celsius. That may not seem like much, but, such an increase in temperature would cause a rise in sea levels large enough to put the lives of up to 100 million people at risk. (This number will rise as the global population increases.) Widespread flooding, as well as droughts in other areas, could cause migrations as areas become uninhabitable. Tropical diseases would almost certainly spread northwards, causing "wide-ranging and mostly adverse impacts on human health, with significant loss of life".
For the first time in the scientific community, there is total agreement that the activity of humans is at least partly responsible for the problem — especially the emission of greenhouse gasses like Carbon dioxide, which is released by the burning of wood, coal and petroleum products. Reducing harmful emissions is just one area in which the United Nations Intergovernmental Panel is decidedly optimistic. For one thing, in the short term it might not prove that difficult. Efficiency improvements alone could cut energy needs by as much as 30 percent at virtually no extra cost and, in developed countries, emission reduction of up to 60 percent "are technically feasible". In the longer term, harmful emissions will be reduced as the world changes over to cheaper, less environmentally damaging energy resources.
So, if it is economically and technically feasible to reduce harmful emissions, why is almost nothing being done? There are two main reasons. The first stems from the uncertainty about how hot the planet is going to get. The current estimate is extremely broad — between 0.8 and 3.5 degree Celsius. If the former prediction is accurate, it may be that we can adapt to it without difficulty. If, on the other hand, the latter is closer to reality, a complete rethink of the world’s energy supplies is already long overdue.
This leads directly to the second problem — the time scale involved. It is hard to get people to act when predictions may take between 50 and 100 years to materialize. For politicians, who face elections every half decade or so, preventative action against a future threat — the magnitude of which is still very uncertain — carries heavy political risks.
Even if politicians in the developed world were to be forced into action, what of the developing world, which is economically dependent on fossil fuels? Should it reduce emission, and suffer the consequence, because of mistakes made by the developed world?
One suggestion is that developing countries be given allowances above the current emission standard. This would enable them to meet their industrialized needs and ultimately help them to finance environmentally sound technologies. This would seem the only realistic way of getting agreement from developing countries — a vital requirement because, if preventive action is going to work, "you really have to have everyone on board".
Which of the following best describes the author’s development of argument?
选项
A、Putting forward a problem→suggesting solutions→making a conclusion.
B、Introduction→putting forward a problem→analyzing it→making a conclusion.
C、Introduction→putting forward a problem→suggesting solutions→making a conclusion.
D、Putting forward a problem→analyzing it→suggesting solutions.
答案
D
解析
篇章结构题。文章开篇提出全球气候变暖问题可能带来严重后果,紧接着分析了这一问题及人们不作为的原因,最后一段则提出解决问题的建议,所以本文是典型的“提出问题——分析问题——解决问题”型文章,故答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bVdO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
FiveTipsforStudyingAmericanRevolutionAmericanRevolution—ARI.AvoidthedreadedAR(1)______bubble.(1)______A.notjustk
Earlyanthropologists,followingthetheorythatwordsdeterminethought,believedthatlanguageanditsstructurewereentirel
ItisourChinesetraditiontobefrugal.Sincewewereachild,wewereeducatedofthevirtueoffrugality.Asacollegestude
Cellscannotremainaliveoutsidecertainlimitsoftemperatureandmuchnarrowerlimitsmarktheboundariesofeffectivefunc
Fundingpublictransitisoneofthebiggestproblemsfacingcitiestoday.Oftenthetroubleisthatafewhigh-cost,low-rider
你知道中国最有名的人是谁?提起此人,人人皆晓,处处闻名。他姓差,名不多,是各省各县各村人氏。你一定见过他,一定听过别人谈起他。差不多先生的名字天天挂在大家的口头,因为他是中国全国人的代表。差不多先生的相貌和你和我都差不多。他有一双眼睛
A、theDoharoundcan’tbefinishedby2006B、strongpoliticalwillisnecessaryC、nationscancontinuethenegotiationevenift
Whyaretheresomanycorporateabusestoday?
TheRussiandocumentsareexpectedtodrawgreatattentionbecause
随机试题
下图是一张道路图,每段路上的数是小李走这段路所需时间的分钟数,如小李要从A出发最快走到B,则小李所需时间是()。
我国现行的财政体制是()。
在国际上,民用建筑项目工程总承包的招标多数采用()的方式。
关于风险管理组织中各机构的主要职责,下列说法不正确的是()。
职业道德不是一朝一夕形成的,是在职业实践中经过磨炼和不断加强修养而形成的。养成良好职业道德的主要途径有()。
世界上既有物质现象又有意识现象,所以世界的本质既是物质的又是意识的。()
“草根经济”以小型企业、城乡个体工商户、创业者和农民为主体,是社会经济中最具活力的部分.发展“草根经济”有利于:①巩固公有制主体地位②扩大就业环境③提高人民生活水平④拉动国内需求
求微分方程y’’一2y’一e2x=0满足条件y(0)=1,y’(0)=1的特解.
Beyondthebasicanimalinstinctstoseekfoodandavoidpain,Freudidentifiedtwosourcesofpsychicenergy,whichhecalled"
TheOpportunitytoEducateIsFairInanidealworld,thenation’seliteschoolswouldenrollthemostqualifiedstudents.Bu
最新回复
(
0
)