首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Predicting the future is always risky. But it’s probably safe to say that at least a few historians will one day speak of the 20
Predicting the future is always risky. But it’s probably safe to say that at least a few historians will one day speak of the 20
admin
2022-08-18
54
问题
Predicting the future is always risky. But it’s probably safe to say that at least a few historians will one day speak of the 20th century as America’s "Disney era". Today, it’s certainly difficult to think of any other single thing that represents modern America as powerfully as the company that created Mickey Mouse.
The reasons for Disney’s success are varied and numerous, but ultimately the credit belongs to one person, Walt Disney. Ironically, he could not draw particularly well. But he was a genius in plenty of other respects. In business, his greatest skills were his insight and his management ability.
But what really distinguished Disney was his ability to identify with his audiences. Disney always made sure his films championed the "little guy", and made him feel proud to be American. This he achieved by creating characters that reflected the hopes and fears of ordinary people.
Disney’s other great virtue was the fact that his company had a human face. His Hollywood studio operated just like a democracy, where everyone was on firstname terms and had a say in how things should be run. He was also regarded as a great patriot because not only did his cartoons celebrate America, but, during World War II, studios made training films for American soldiers.
The reality, of course, was less ideal. As the public would later learn, Disney’s patriotism had an unpleasant side. After a strike by cartoonists in 1941, he agreed to work for the FBI as a mole (间谍) , identifying and spying on colleagues whom he suspected were subversives (颠覆分子).
But, apart from his affiliations with the FBI,
Disney was more or less the genuine article
. The Magic Kingdom: Walt Disney and the American Way of Life, by Steven Watts, confirms that he was very definitely on the side of ordinary Americans—in the 1930s and 1940s he voted for Franklin Roosevelt, believing he was a champion of the workers. Also, Disney was not an apologist (辩护者) for the FBI, as some have suggested. In fact, he was always suspicious of large, bureaucratic organizations, as is evidenced in films like That Darn Cat, in which he portrayed FBI agents as incompetents.
By the time he died in 1966, Walt Disney was an icon like Thomas Edison and the Wright Brothers. To business people and filmmakers, he was a role model; to the public at large, he was "Uncle Walt"—the man who had entertained them all their lives, the man who represented them all their lives, the man who represented all that was good about America.
According to the passage, what was the pleasant side of Disney’s patriotism?
选项
A、He sided with ordinary Americans in his films.
B、He supported America during World War II in his own way.
C、He had doubts about large, bureaucratic organizations.
D、He voted for Franklin Roosevelt in the 1930s and 1940s.
答案
B
解析
推断题。根据题干中的the pleasant side of Disney’s patriotism定位到第四段,其中最后一句提到,他也被视为一位伟大的爱国者,不仅因为他制作动画片赞美美国,还因为其工作室在第二次世界大战期间为美国士兵制作训练影片。由此而知,B项表述符合原文,故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/cZx7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Saltisquitenecessaryforpeople’shealth.B、Eatingtoomuchsaltcoulddoharmtotheheart.C、Thequantityofsaltvaries
A、Becausehumanbeingsarepowerfulenoughtokilloneanother.B、Becauseeveryspecieswillbecomeextinctbynaturalselection
A、Growingindifferenceofcollegestudentstootherpeople.B、Ever-increasingInternetaddictiononcollegecampuses.C、Sharpdr
A、Someonewhoalwaystalksabouthimself.B、Themostviolenttypeofco-workers.C、Someonewhostabsyourback.D、Themostcommo
A、Classmates.B、Colleagues.C、Bossandsecretary.D、PRrepresentativeandclient.B录音提到,Jokn和Sue加入了一家成功的publicrelation公司。由此可知他们
A、Peoplewhoareinthehabitofswitchingfromonebanktoanother.B、Youngpeoplewhoarefondofmoderntechnology.C、Youngp
A、Peoplewhoareinthehabitofswitchingfromonebanktoanother.B、Youngpeoplewhoarefondofmoderntechnology.C、Youngp
A、Theywerecontrolledlessstrictlybytheauthorities.B、Theytreatedtheirworkersmorehumanely.C、Theycompletelyignoredc
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledOnLivingtheSOHOLifestyle.Youshouldwriteatleas
A、Practicinginafriendlyenvironment.B、Writingarticlesonrelevantsubjects.C、Givingmembersthechancetopractice.D、Goin
随机试题
张某系某基层法院陪审员,可以参与审判下列哪些案件?(卷二真题试卷第74题)
Medicalstudiesshowthatonlytwotofivepercentoftheobesemanagetoshedunwantedpoundspermanently.Therest,afterinte
对于压力感受性反射的描述,恰当的是
A.改变宫腔内环境,妨碍受精卵着床B.杀精子或改变精子功能C.抑制排卵D.改变宫颈粘膜性状,不利于精子穿透E.阻止精子进入宫腔
某500kV架空送电线路中,一直线塔的前侧档距为440m,后侧档距为560m,相邻两塔的导线悬点均高于该塔,下面的说法()是不正确的。
下列选项中,不属于《保险营销员管理规定》中规定的保险营销员应当向客户明确说明的信息的是( )。
下列关于期货交易所的解散情形,表述错误的是()。
1998年,下列四个国家中,哪个国家石油消费量最小?()
FromPonzitoMadoff Theyearwas1920.ThecountrywastheUnitedStatesofAmerica.Theman’snamewasCharlesPonzi.Ponzi
Socialdistancemay【66】af______howopenlyemployeesspeakabouttheirwork.Peopleofthesame【67】r______maytalkfranklytoone
最新回复
(
0
)