首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、正确 B、错误 B事实细节的找寻和判断。根据原文And the salary I’m getting here isn’t enough.I can barely cover my expenses可知讲话者认为薪水不够,无法满足日常开支。但题干却错把
A、正确 B、错误 B事实细节的找寻和判断。根据原文And the salary I’m getting here isn’t enough.I can barely cover my expenses可知讲话者认为薪水不够,无法满足日常开支。但题干却错把
admin
2011-01-10
54
问题
Mr. Hooper, I have been with this company now for seven years. And I’ve always been very loyal to the company. And I feel that I’ve worked quite hard here. And I’ve never been promoted. It’s getting to the point now in my life where, you know, I need more money. I would like to buy a car. I’d like to start a family, and maybe buy a house, all of which is impossible with the current salary you are paying me.
You told me to earn a raise I need to take more initiative and show more enthusiasm for the job. Maybe I could show a little more enthusiasm. I still think that I work hard here. But a company does have at least an obligation to pay its employees enough to live on. And the salary I’m getting here isn’t enough. I can barely cover my expenses. And it’s absolutely necessary for me to have a raise or I cannot justify keeping this job any more.
选项
A、正确
B、错误
答案
B
解析
事实细节的找寻和判断。根据原文And the salary I’m getting here isn’t enough.I can barely cover my expenses可知讲话者认为薪水不够,无法满足日常开支。但题干却错把Mr. Hooper当作雇员,因此是错误的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/cvuO777K
本试题收录于:
CATTI三级口译综合能力题库翻译专业资格(CATTI)分类
0
CATTI三级口译综合能力
翻译专业资格(CATTI)
相关试题推荐
Accordingtotheweatherforecast,whichisusually______,itwillsnowthisafternoon.
Withaneighty-hourweekandlittleenjoyment,lifemusthavebeenvery______forthestudents.
Corporationsandlaborunionshave______greatbenefitsupontheiremployeesandmembersaswellasuponthegeneralpublic.
InanuncriticalAugust11,1997,WorldNewsTonightreporton"diamagnetictherapy,"aphysicaltherapistexplainedthat"magne
"Whyistheuniversitydoingsomuchbuilding?""Thenumberofstudents______thattherearen’tenoughclassrooms."
InanuncriticalAugust11,1997,WorldNewsTonightreporton"diamagnetictherapy,"aphysicaltherapistexplainedthat"magn
Thesefiguresincludeonlythebudgetasitwassetup,sinceexpensesthereinarestillbeingcausedwhileabudgetforthefut
A、Heavydrinking.B、Cancer.C、Heartdisease.D、Insomnia.B
Allofusinresearchhavefocusedonadrugthatisso________thatitcanchangebrainchemistry.
随机试题
下列关于企业文化战略的说法中,错误的是【】
关于RIA原理,下述哪种说法正确(注:B为结合态的标记抗原,F为游离态的标记抗原)
锅炉受热面组合形式根据设备的()及现场施工条件来决定。
出口口岸()保费()
贴现发行方式一般用于哪一期限债券的发行?()
下列不属于影响劳动生产率主要因素的是
Dopeoplegethappierormorefoul-temperedastheyage?Stereotypesofirritableneighbors【B1】______,scientistshavebeentryi
某二叉树共有7个结点,其中叶子结点只有1个,则该二叉树的深度为(假设根结点在第l层)
Hawaii,theneweststateintheUnitedStates,isa【C1】______ofeightlargeislandsandmanysmall【C2】______intheCentral
Little______thatthepoliceareabouttoarresthim.
最新回复
(
0
)