首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Cutting toxic levels of city air pollution to safer levels is simple, but not easy—it requires resolve. Yet, despite the key cul
Cutting toxic levels of city air pollution to safer levels is simple, but not easy—it requires resolve. Yet, despite the key cul
admin
2018-03-26
59
问题
Cutting toxic levels of city air pollution to safer levels is simple, but not easy—it requires resolve. Yet, despite the key culprit (罪犯) in the UK being well known—diesel (柴油机的) vehicles—the government has been asleep at the wheel for years.
Levels of nitrogen dioxide (二氧化氮) have been illegally high across much of the UK since 2010. In 2015 86% of major urban areas broke annual limits. Cutting this pollution means choking off diesel emissions and there is a wide range of effective measures available.
Creating zones in city centres where polluting cars are either banned or charged is important, while making cities safe for cycling and walking cuts traffic too.
Cleaner buses and taxis have an important role to play and change to the perverse taxes that encourage people to buy diesel over cleaner cars is needed. There is also some support for a revival of a scrappage scheme which saw dirty old bangers taken off the road.
The environment and transport departments were well aware of all this and proposed many of these measures internally, only for the Treasury to reject most of them, arguing they "would be politically very difficult, especially given the impacts on motorists".
Motorists happen to be particularly badly exposed to air pollution, but the real political difficulty for the government is two humiliating legal defeats in two years where judges ruled its air pollution plans were so bad they were illegal.
Ministers have now been forced to come up with a third plan, but clean air zones and car tax changes take time to clean up the air. Yet the UK government is also in the slow lane when it comes to emergency measures.
When foul air descended on Paris in December, officials there swung into action. Public transport was made free and the number of cars allowed on roads was restricted, alternately barring those with odd and even licence plates. In the UK, during the same December smog, the government sent a few tweets.
At the root of the problem are diesel cars, which successive governments across Europe have utterly failed to ensure meet legal emissions limits when driving in real-world conditions on the road. The gaming of regulatory tests by carmakers was blown open by the Volkswagen scandal. The scandal of governments prioritising supposed driver freedom over the lungs and health of their citizens is only now playing out.
Why do the UK ministers have to put forward a third air pollution plan?
选项
A、Because drivers are suffering the most from air pollution.
B、Because the first two plans were found illegal by the judges.
C、Because long-term solutions are ignored by the government.
D、Because emergency measures are falling behind.
答案
B
解析
推理判断题。第六段提到,政府面临的真正政治困难是两年内遇到的两起不光彩的法律败诉案,案件中法官判决政府的空气污染治理计划太糟糕,因而非法。紧接着第七段第一句又指出大臣们如今被迫提出第三套方案。由此推出,英国大臣们不得不提出第三套空气污染治理方案,是因为前两套被判非法,不能使用,故答案为B)。A)“因为司机受空气污染的影响最严重”,第六段提到汽车驾驶员恰恰受到空气污染的影响尤为严重,但这是为了讽刺上文中财政部由于汽车驾驶员的原因而否决大部分治污措施,与提出的第三套方案无关,可以排除;C)“长期解决方案被政府忽视”,原文并未提及政府是否忽视长期解决方案,故排除;D)“应急措施落后”,第七段第二句提到英国政府在应急措施方面也很落后,但这是为了说明当前没有合适的应急措施作为第三套方案,而不是大臣们被迫提出第三套方案的原因,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/hqa7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Couldthereasonfortheworld’seconomicmisfortunesallcomedowntofingerlength?Althoughcertainlyanoversimplificationo
A、Europe.B、Asia.C、SouthKorea.D、Japan.A题目问现在哪个地区是最大的手机赌博市场。新闻中提到,欧洲是手机赌博的最大市场,故A项正确。
A、Itwantstoabsorbmorehotsingers.B、Itwillfightagainstothermusiccompanies.C、Itfacesthechallengeofthefallingmu
TheUSCongressA)TheUScongressisthelegislativebranchofthefederalgovernment.Itisabicameral(两院制的)law-makingbod
A、Ingreenforests.B、Indrydeserts.C、InthePacificOcean.D、IntheNorthPoleregion.D短文开头就提到,除了北极地区和南太平洋的一些岛屿外,到处都有蛇类。故正确答
Whenolderpeoplecannolongerremembernamesatacocktailparty,theytendtothinkthattheirbrainpowerisdeclining.Buta
A、SheisthemanageroftheTokyobranchbank.B、ShestudieseconomicsinJapan.C、SheworksforaJapanesebankinAmerica.D、S
A、Electronics.B、Collectingumbrellas.C、Collectingstamps.D、Playinggolfortennis.D男士表示自己对运动感兴趣,并在对话最后问女士高尔夫和网球是否合适,女士给出了肯定的
TakeNapsatWork.ApologizetoNoOneA)InthepasttwoweeksI’vetakenthreenapsatwork,atotalofanhourorsoofshut-
随机试题
下列不构成专利权终止的法律事实是()
口底及颌下的急性蜂窝织炎危及生命的并发症是【】
十二指肠切除,可影响下述哪些营养素的吸收()。
设计利用穿堂风进行自然通风的板式建筑。其迎风面与夏季最多风向的夹角宜为()。
分析评价开发区规划实施对生态环境的影响,主要包括()影响。
2019年12月11日晚8时15分许,某建筑高度达50m的大型商场,因发电机组电气线路短路形成高温电弧,引燃周围装饰材料并蔓延成火灾。在事故发生的第一时间,法人代表李某(该商场的消防安全责任人)立即启动应急预案,同时组织单位的义务消防队扑救火灾。与此同时,
企业发行的可转换公司债券,期末按规定计算确定的利息费用进行账务处理时,可能借记的会计科目有()。
党章规定:我国社会各方面的基层单位只要有党员三人以上的,都要成立党的基层组织。()
根据下面材料回答下列题。2007年7月份北京市下列各区县中城镇居民最低生活保障人数最少的是()。
尽管这名病人被诊断为植物状态,但她保留了理解口头______并通过大脑活动、而非语音或动作做出______的能力。“欧文表示:”她决定与我们合作,根据我们的______想象特定的任务,这是一个清楚的______行为,确凿无疑地证明,她有意识地认识自己
最新回复
(
0
)