首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
The digital attack from e-books and Amazon-style online retailers have put bookstores in an existential dilemma. Digital books a
The digital attack from e-books and Amazon-style online retailers have put bookstores in an existential dilemma. Digital books a
admin
2022-11-05
17
问题
The digital attack from e-books and Amazon-style online retailers have put bookstores in an existential dilemma. Digital books are said to sell better than print titles by 2020 in Britain, and even sooner in America. With the closedown of HMV, that music-retailing giant, still fresh in everyone’s minds, real bookstores appear to be on borrowed time. So, what is the future of the bookstore? This was the burning questions on everyone’s lips at a recent event at Foyles’s flagship bookshop on Charing Cross Road in London.
For a bookstore to remain successful, it must improve "the experience of buying books," says Alex Lifschutz, an architect whose London-based practice is designing the new Foyles. He suggests an array of approaches: "small, quiet spaces isolated by books; larger spaces where one can dwell and read; other larger but still intimate spaces where one can hear talks from authors about books, literature, science, travel and cooking." The atmosphere is vital, he adds. Exteriors must buzz with activity, entrances must be full of eye-catching presentations and a bar and cafe is essential.
There are plenty of ways to delight the bookstore customer, but few are easily converted into money. The consensus is that bookstores need to become cultural destinations where people are prepared to pay good money to hear a concert, see a film or attend a talk. The programming will have to be intelligent and the space comfortable. Given how common it is for shoppers to browse in shops only to buy online later, some wonder whether it makes sense to charge people for the privilege.
But forcing people to pay for the privilege of potentially paying for goods could discourage shoppers altogether. A more attractive idea might be a membership scheme like those offered by museums. Unlike reward cards, which offer discounts and other nominal benefits, a club membership could provide priority access to events (talks, literary workshops, retreats) and a private lounge where members can eat, drink and meet authors before events. Different memberships could tailor to the needs of children and students.
To survive and thrive, bookstores should celebrate the book in all its forms: rare, second-hand, digital, self-printed and so on. Readers should have the option of buying e-books in-store, and budding authors should have access to self-printing book machines. The latter have been slower to take off in Britain, but in America bookstores are finding them to be an important source of revenue.
The bookstore of the future will have to work hard. Service will be knowledgeable and personalised, the inventory expertly selected, spaces well-designed and the cultural events attractive. Whether book stores, especially small independents are up to the challenge, is not clear. The fate of these stores is a cliff-hanger.
The most appropriate title of this text would be ________.
选项
A、The future of the bookstore: A Cultural Destination
B、The future of the bookstore: A Cozy Atmosphere
C、The future of the bookstore: A Real Cliffhanger
D、The future of the bookstore: An Urgent Quest
答案
C
解析
这是一道主旨题,选择文章的标题。对于主旨的判断,既要把握全文内容,又要抓住文章一头一尾两个重点。C项“书店的未来:真正的悬念”比较符合本文的内容,文章开头就表示书店已经陷入存亡与否的困境(existential dilemma);文章结尾则再次重申书店面对诸多挑战,实体书店的未来是一个很大的悬念(The fate…is a cliff-hanger). 比较来看C项最适合作本文的标题。A项“书店的未来:文化终点站”和B项“书店的未来:舒适的氛围”都是针对书店如何生存和发展的措施之一,不够全面。D项“书店的未来:急切的探索”只表明了书店所遇到的困难,也不够全面。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/i8i4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Themainideaofthefirstparagraphisthat______.WhichofthefollowingstatementsisTRUE?
Geneticengineeringholdsgreatpotentialpayoffsforfarmersandconsumersbymakingcropsresistanttopests,diseases,andev
Wearelivinginoneofthoseperiodsinhumanhistorywhicharemarkedbyrevolutionarychangesinallofman’sideasandvalue
MillionsofAmericansandforeignersseeG.I.Joeasamindlesswartoy,thesymbolofAmericanmilitaryadventurism,butthat’
Beautyhasalwaysbeenregardedassomethingpraiseworthy.Almosteveryonethinksattractivepeoplearehappierandhealthier,h
Whatmakesagreathighschool?Americansthinkalotofthingsdo,fromoutstandingacademicsorasupportiveenvironmentfors
LONDON—SecurityexpertsarewarningthattheglobalcyberattackthatbeganonFridayislikelytobemagnifiedinthenewworkwe
LONDON—SecurityexpertsarewarningthattheglobalcyberattackthatbeganonFridayislikelytobemagnifiedinthenewworkwe
[A]Payforhomehealthcare,notnursinghome[B]Buywhenit’sinexpensive[C]Goforasimpleandsouped-uppolicy
Asimpleideasupportsscience:"trust,butverify".Resultsshouldalwaysbe【C1】________tochallengefromexperiment.Thatsimp
随机试题
小红认为自己家境富裕没必要辛苦上班工作,所以就失业在家。这属于()
Bytheendofthiscentury,theaverageworldtemperatureisexpectedtoincreasebetweenoneandfourdegrees,withwidespread
分子排阻色谱法的分离原理是
2008年8月19日起,我国证券交易印花税税率标准调整为()。
关于质押权与抵押权标的物的占有权,以下说法正确的是()
根据巴甫洛夫提出的经典条件反射论,()能使我们对不同的情境做出恰当的反应,从而避免盲目行为。
庄子
算法的空间复杂度是指()。
在考生文件夹下,打开文档Word1.docx,按照要求完成下列操作并以该文件名(Word1.docx)保存文档。【文档开始】声明科学是中国发展的机遇新华网北京10月28日电在可预见的未来,信息技术和声明科学将是世界科技中最活跃
Theretheycome,trudgingalong,straightuprightonstubbylegs,shouldersswingingbackandforthwitheachstep,cominginto
最新回复
(
0
)