首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Taking red-eye flights. B、Ordering discount tickets. C、Buying cheaper tickets to destinations beyond. D、Comparing the prices o
A、Taking red-eye flights. B、Ordering discount tickets. C、Buying cheaper tickets to destinations beyond. D、Comparing the prices o
admin
2017-03-07
44
问题
W: Nigel, what kind of mistakes do inexperienced travelers make?
M: The first mistake business travelers make is to take far too much luggage. Remember, take only carry-on luggage, because at most airports, you can get away with two small bags.
W: Oh, I see.
M: Another mistake people make is to think that you have to pay full price for air tickets. You should find out about the different ticket options. For example, an RTW fare can save up to forty percent on normal fare.
W: Excuse me, what is RTW?
M: Round the world. For example, if you are going to Australia from the USA, you could go out via Singapore and come back via North America. And another way to save money is to see if a ticket to a destination beyond is cheaper. For example, a ticket from Amsterdam from London to New York may be cheaper than one straight from London to New York.
W: That is very useful information...
M: And another mistake is to go away for too long. Most people’s efficiency and energy start to fall off after two weeks away. So my advice is, keep your trips short, only go for two weeks and never for longer than three. Another point is don’t expect everything to go according to plan. You need to learn to expect the unexpected. There may be a typhoon in summer, or your taxi may break down on the way to the airport. In other words, don’t be optimistic about plans and don’t schedule important meetings too closely together. You need to allow time for delays and breakdowns.
W: Yeah, this is something travelers have to remember when they plan their trips.
M: And another thing, get to know a good travel agent and make sure he gives you the best possible service. Take discounts for example. A good travel agent can get first class tickets for the price of business class. This is because he does enough volume of business, and he can get discounts with airlines on his own behalf. He should pass them on to you. So make sure he indeed does.
W: I think the worst part of a trip is having to travel overnight or being stuck for a weekend in some dreadful place. Are there any ways of avoiding that?
M: Yes. A weekend break or a stopover in a more relaxing or lively place is often available at a special cheap weekend rate. Various airlines and hotel chains offer these, and it’s always more pleasant to stay the night in a hotel than on a plane even if you travel business class.
W: Yes. OK. Thank you Nigel, for all the useful information and advice.
M: Pleasure.
6. What is NOT mentioned by Nigel as the mistake likely made by inexperienced travelers?
7. According to Nigel, what is the other way to save money of air tickets except for RTW?
8. Why can’t passengers expect everything to go according to plan?
9. Why might a good agent get discounts of tickets for passengers?
10. How can one avoid travel overnight or being stuck in terrible places for a weekend?
选项
A、Taking red-eye flights.
B、Ordering discount tickets.
C、Buying cheaper tickets to destinations beyond.
D、Comparing the prices of flights before ordering.
答案
C
解析
原文中,Nigel在给主持人解释了什么是“RTW”后,指出还有一种省钱的方式是查看一下过站的票是不是更便宜。由此,选择C项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/iEzK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Thereareseveralpossiblerelationshipsbetweenlanguageandsociety.Oneiswhatsocialstructuremayeitherinfluenceordete
Thereareseveralpossiblerelationshipsbetweenlanguageandsociety.Oneiswhatsocialstructuremayeitherinfluenceordete
Thereisonepartofwomen’smagazinesthateverymanreads.Itisthesectionpopularlyknownasthe"agonycolumns",wherewo
Thereisonepartofwomen’smagazinesthateverymanreads.Itisthesectionpopularlyknownasthe"agonycolumns",wherewo
Animationmeansmakingthingswhicharelifelesscomeliveandmove.Sinceearliesttimes,peoplehavealwaysbeen【M1】______fa
Animationmeansmakingthingswhicharelifelesscomeliveandmove.Sinceearliesttimes,peoplehavealwaysbeen【M1】______fa
Inthelongest-termstudyofitskind,researcherspittedtwopopulardietsheadtohead—alow-fatAmericanHeartAssociation
A、smartnessB、humblenessC、diligenceD、confidenceD本题考查重要细节。根据句(1—1)和句(1—2)可知,“为什么不是我?”这句话透露出的不是大家常说的成功之道所必需的聪明和努力,而是一种自信,自信是作者重
A、Complainthandling.B、Thelivingcondition.C、Personalsecurity.D、Supportingfacilities.A本题考查重要细节。根据句(5)可知,采访者唯一担心的是在酒店,房客有任
随机试题
有关椎骨的叙述,错误的是
A.肺泡毛细血管急性损伤B.支气管肺感染和阻塞C.肺弥散功能障碍D.肺动脉高压E.肺性脑病肺心病发病的主要机制是
请简述招标方案编制依据、融资和招标条件、方式、方法。
用友软件中,下列账套信息建立后,不能更改的是()。
下列关于我国近代前期科技的叙述,不正确的是:
信用卡从根本上改变了我们的花钱方式。当我们用现金买东两时,购买行为就涉及实际的损失___________,我们的钱包变空了。然而,信用卡却把交易行为________化了,这样我们实际上就不容易感觉到花钱的消极面了。脑成像实验表明,刷卡真的会降低脑岛的活动水
阅读以下文字。完成20~22题。卫星遥感监测在我国起步是比较早的,早在70年代初,我国还没有自己的气象卫星时,国家卫星气象中心就利用接收别国的气象卫星资料,开始了我国的卫星遥感监测工作。随着我国气象事业的发展,卫星遥感监测工作也有了很大的发展。我们
有限责任公司的权力机构是()。
WhydoMostvisitorscometoCambridge?WhydidpeoplenamethecityCambridge?
A、Doctorshaven’tfoundouttheviruscausingthefluyet.B、Thecurrentvaccinedoesn’tworkwellagainstthedominantvirus.C
最新回复
(
0
)