首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Electronic mail has become an extremely important and popular means of communication. The convenience and efficiency of elec
Electronic mail has become an extremely important and popular means of communication. The convenience and efficiency of elec
admin
2015-02-17
61
问题
Electronic mail has become an extremely important and popular means of communication.
The convenience and efficiency of electronic mail are threatened by the extremely rapid growth in the volume of unsolicited commercial electronic mail. Unsolicited commercial electronic mail is currently estimated to account for over half of all electronic mail traffic, up from an estimated 7 percent in 2001, and the volume continues to rise. Most of these messages are fraudulent or deceptive in one or more respects.
The receipt of unsolicited commercial electronic mail may result in costs to recipients who cannot refuse to accept such mail and who incur costs for the storage of such mail, or for the time spent accessing, reviewing, and discarding such mail, or for both. The receipt of a large number of unwanted messages also decreases the convenience of electronic mail and creates a risk that wanted electronic mail messages, both commercial and noncommercial, will be lost, overlooked, or discarded amidst the larger volume of unwanted messages, thus reducing the reliability and usefulness of electronic mail to the recipient. Some commercial electronic mail contains material that many recipients may consider vulgar or
pornographic
in nature.
The growth in unsolicited commercial electronic mail imposes significant monetary costs on providers of Internet access services, businesses, and educational and nonprofit institutions that carry and receive such mail, as there is a finite volume of mail that such providers, businesses, and institutions can handle without further investment in infrastructure. Many senders of unsolicited commercial electronic mail purposefully
disguise
the source of such mail.
Many senders of unsolicited commercial electronic mail purposefully
include
misleading information in the messages’ subject lines in order to induce the recipients to view the messages. While some senders of commercial electronic mail messages provide simple and reliable ways for recipients to reject(or ’ opt-out’ of)receipt of commercial electronic mail from such senders in the future, other senders provide no such’opt-out’ mechanism, or refuse to honor the requests of recipients not to receive electronic mail from such senders in the future, or both.
Many senders of bulk unsolicited commercial electronic mail use computer programs to gather large numbers of electronic mail addresses on an automated basis from Internet websites or online services where users must post their addresses in order to make full use of the website or service.
The problems associated with the rapid growth and abuse of unsolicited commercial electronic mail cannot be solved by the government alone. The development and adoption of technological approaches and the pursuit of cooperative efforts with other countries will be necessary as well.
The unwanted e-mail problem can be solved if______.
选项
A、the government takes action
B、a new technology is adopted
C、more people are aware of the problem
D、joint efforts are made and new technology is used
答案
D
解析
本题考查细节理解。根据文章最后一段“The problems associated with the rapidgrowth and abuse of unsolicited commercial electronic mail cannot be solved by the governmentalone.The development and adoption of technological approaches and the pursuit of cooperativeefforts with other countries will be necessary as well.”可知,A、B两项均不全面;C想内容未提及。只有D项“人们共同的努力和新技术的使用”最全面。所以,答案是D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/icgO777K
本试题收录于:
CATTI二级笔译综合能力题库翻译专业资格(CATTI)分类
0
CATTI二级笔译综合能力
翻译专业资格(CATTI)
相关试题推荐
Whatthesepeoplewerewaitingforwouldnothavebeenapparenttoothersandwasperhapsvery____totheirownminds,too.
Children’sliteraturetracesitsbeginningstopreliteratetimes,whenancientstorytellerspassedtalesandlegendsfromgenera
Themotherdidn’tknowwhoisblamedforthebrokenglass.
Thereisnosuchthingsasghostintheworld.That’syourillusion.
Muchtoourdisappointment,thePrimeMinistermadeno_________totheincidentinhisspeech.
Salestactics,likeadvertising,reflectaspectsofthebasicassumptionsandvaluesthatprevailinacountry.Bycarefullylis
A、Afterwecorrespondedseveraltimes.B、Whenwemet.C、Afterweweremarried.D、Afterwecorrespondedforsixmonths,D题干:康妮和我什
A、正确B、错误A推理判断题。根据原文BoyshavescoredlowerthangirlsontestsintheNationalAssessmentofEducationalProgresssinceatleas
A、Wheretofindgoodreporters.B、Howtogetnewsstories.C、Howauthoritiesaffecttheauthenticityofnewsreports.D、Howtob
A、正确B、错误A数字信息的找寻和判断。根据原文…intheearly19thcenturyintheUnitedStates.Atthattime,inlandwaterwaysprovidedNorthAmerica’s
随机试题
患者,男,53岁。形体肥胖,胸闷胸痛反复发作1周,含服硝酸甘油1~2分钟可缓解。痰多色白,纳呆,脘胀,形寒肢冷,舌淡苔白滑,脉弦滑。其治法是
导致脉压增大的疾病是
有机磷中毒时,代谢失常的神经递质是()
下列选项中,不属于产业政策核心内容中的发展高技术产业政策内容的是()
按合同约定的券种、数量取得债券质权,并在回购期间拥有债券质权,这是全国银行间市场式质押交易中()。
销项税合计为( )元。以下关于酒类消费税的表述中,正确的是( )。
()是班级工作过程的最后一个环节。
一位领导者的影响作用是整体性的。也就是说,职权影响力和个人影响力在领导过程中,总是相互联系、相互交织地发挥作用的。对领导者来说,为了实现领导,必须有一定的职位权力,才能借以推进他所负责的工作。但是,如果领导者只凭职位权力去推进工作,甚至滥用权力,以权压人,
下列文种中属于陈述性的上行公文是()。
Itisacommonthemeinmanysciencefictionstoriesthattheworldmayonedaybe______byinsects.
最新回复
(
0
)