首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1) Vibrations in the ground are a poorly understood but probably widespread means of communication between animals. (2) In
(1) Vibrations in the ground are a poorly understood but probably widespread means of communication between animals. (2) In
admin
2021-09-18
57
问题
(1) Vibrations in the ground are a poorly understood but probably widespread means of communication between animals.
(2) In 1975, tens of thousands of people were evacuated from a city, a few hours before a large earthquake struck it. Scientists regard earthquakes as unpredictable, and pre-emptive evacuations such as this as therefore impossible. What gave the game away, according to the local authorities, was the strange behaviour of animals such as rats, snakes, birds, cows and horses.
(3) It could have been a lucky coincidence. It seems unlikely that these animals could have detected seismic "pre-shocks" that were missed by the sensitive vibration-detecting equipment that clutters the world’s earthquake laboratories. But it is possible. And the fact that many animal species behave strangely before other natural events such as storms, and that they have the ability to detect others of their species at distances which the familiar human senses could not manage, is well established. Such observations have led some to suggest that these animals have a kind of extra-sensory perception. What is more likely, though, is that they have an extra sense-a form of perception that people lack. The best guess is that they can feel and understand vibrations that are transmitted through the ground.
(4) Almost all the research done into animal signaling has been on sight, hearing and smell, because these are senses that people possess. Humans have no sense organs designed specifically to detect terrestrial vibrations. But, according to researchers who have been meeting in Chicago at a symposium of the society for Integrative and Comparative Biology, this anthropocentric approach has meant that interactions via vibrations of the ground (a means of communication known as seismic signaling) have been almost entirely over-looked. These researchers believe that such signals are far more common than biologists had realized-and that they could explain a lot of otherwise inexplicable features of animal behavior.
(5) Until recently, the only large mammal known to produce seismic signals was the elephant seal, a species whose notoriously aggressive bulls slug it out on beaches around the world for possession of harems of females. But Caitlin O’Connell-Rodwell of Stanford University, who is one of the speakers at the symposium, suspects that a number of large terrestrial mammals, including rhinos, lions and elephants also use vibration as a means of communication. At any rate they produce loud noises that are transmitted through both the ground and the air-and that can travel farther in the first than in the second. Elephants, according to Dr O’Connell-Rodwell, can transmit signals through the ground this way for distances of as much as 50km when they trumpet, make mock charges or stomp their feet.
(6) Seismic vibrations do not qualify as signals unless they are being received and understood. But it has already been shown that some smaller animals, such as frogs and crickets, pick up information from the seismic part of what everybody had assumed to be simple acoustic (ie, airborne) signals. One way this was found out was by vibrating whole frogs while recording the electrical impulses from particular cells in their inner ears that were suspected of responding to seismic stimulation. Frogs, of course, are easily manipulated. Doing something similar to an elephant requires a higher degree of co-operation from the subject. Dr O’Connell-Rodwell is, however, trying. She is attempting to train several tame elephants to respond to such signals by shutting them inside a gently vibrating truck.
(7) Even without this evidence, it seems likely that elephants do make use of seismic communication. They have specialised cells that are vibrationally sensitive in their trunks. And vibrations transmitted through their skeletons may also be picked up by their exceptionally large middle-ear bones.
(8) A seismic sense could help to explain certain types of elephant behavior. One is an apparent ability to detect thunderstorms well beyond the range that the sound of a storm can carry. Another is the foot-lifting that many elephants display prior to the arrival of another herd. Rather than scanning the horizon with their ears, elephants tend to freeze their posture and raise and lower a single foot. This probably helps them to work out from which direction the vibrations are traveling—rather as a person might stick a finger first in one ear and then in the other to work out the direction that a sound is coming from.
(9) According to Peggy Hill, a biologist from the University of Tulsa who organised the symposium, work on seismic signaling is blossoming. Part of the reason is that the equipment needed to detect seismic vibrations (and thus short-circuit human sensory inadequacies) has become cheap. Geophones—which transform vibrations into electrical signals—were once military technology. They were developed by the American army to detect footsteps during the Vietnam war. Now, they can be picked up for as little as $40.
(10) In the past decade many insects, spiders, scorpions, amphibians, reptiles and rodents, as well as large mammals, have been shown to use vibrations for purposes as diverse as territorial defense, mate location and prey detection. Lions, for example, have vibration detectors in their paws and probably use them in the same way as scorpions use their vibration detectors-to locate meals.
(11) Dr. Hill herself spent years trying to work out how prairie mole crickets, a highly territorial species of burrowing insect, manage to space themselves out underground. After many failed attempts to provoke a reaction by playing recordings of cricket song to them, she realized that they were actually more interested in her own footfalls than in the airborne music of their fellow crickets. This suggests that it is the seismic component of the song that the insects are picking up and using to distribute themselves.
(12) Whether any of this really has implications for such things as earthquake prediction is, of course, highly speculative. But it is a salutary reminder that the limitations of human senses can cause even competent scientists to overlook obvious lines of enquiry. Absence of evidence, it should always be remembered, is not evidence of absence.
The elephant seal’s bulls are notorious for ________.
选项
A、slugging them out for territorial defense for their offspring
B、fighting with each other to own harems of females
C、their act of aggression against other animals
D、competing fiercely with each other for locating meals
答案
B
解析
根据题干中的elephant seal定位到第5段。第5段第1句中的a species指前面的elephant seal,修饰a species的定语从句的主语bulls与题干的主语一致,故notorious for的原因可从该从句中获得。选项B是对原文slug it out…for possession of…的同义改写,故B正确。细节题,注意不要被A中的slugging them out和C中的aggression迷惑而误选这两项。原文该定语从句虽有原词出现,但这两项与原文表原因的for possession of…内容不符;而D中的locating meals在第10段最后一句出现,但不符合题意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jfIK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
PASSAGETHREEWhatshouldpeoplejoininggigeconomykeepaneyeon?
(1)TherewereonlytwoAmericansstoppingatthehotel.Theydidnotknowanyofthepeopletheypassedonthestairsontheir
(1)It’sagoldenageforstudyinginequality.ThomasPiketty,aFrencheconomist,setthebenchmarkin2014whenhisbook,Capi
教育是培养人的社会活动,是人类自身发展所必需的,也是人类社会得以发展的必要条件。一个国家的发展强盛,从根本上说取决于其国民素质,而国民素质的提高,关键靠教育。如果说教育是国家的基石,教师就是奠基者。中华民族要实现伟大的复兴,就要重视和发展教育,这就对教师及
A、Thecriticalperiodforsecond-languagelearningdoesn’texist.B、Thecriticalperiodaffectsone’sabilitytolearnasecond
A、BusinessAdministrator.B、FrenchInterpreter.C、MarketingOfficerTrainee.D、Languagetrainer.C对话一开头,面试官(男士)就问MissChen(女士)是不
DaydreamingI.DaydreamingcanbeharmfulbecauseitwasconsideredasA.awasteof【T1】______【T1】______B.a【T2】______ofne
A、Turnonthecaptionsforreference.B、Watchinthemostrelaxedpossibleway.C、Pausewhenencounteringnewexpressions.D、Use
A、Formingaclearideaofthemajorcharacters.B、Ensuringherworkcanbepublishedsoon.C、Gettingadvicefromhercolleagues.
HowtoBuildYourVocabularyEffectivelyVocabularyisthefoundationoflearningalanguage.Withoutit,noneoftheski
随机试题
下列关于教育和培训的区别的说法,不正确的是【】
菲利普.科特勒认为,附加在产品和服务上的价值叫()
和成人相比,老年人对药物的代谢能力、排泄能力
A.极性的晶形物质B.毒性较大的药物C.非晶形药物D.含糖类较多的药物E.含脂肪油较多的药物需采用“湿法粉碎”的药材应为
成熟期企业可以采取的营销策略有()。
2012年9月6日,吴某到厂长办公室要求分房。厂长刘某以要开会为由令吴某离开。吴某不从,刘某遂不耐烦,向外推吴某。吴某在后退中不慎将办公桌撞倒,打破茶杯。刘某见状大怒,向公安机关报警。公安干警赶到后,不容吴某分辩将其带到北桥派出所。第二天,某市A区公安分局
请根据所给文字资料和图,回答下列问题。2008年中国家庭居民的消费水平持续提高,与2006年社会状况综合调查结果比较,消费支出总额从17388元升高到22555元(未考虑价格变动因素),消费结构也进一步改善,作为家庭生活水平标志的恩格尔系数(家庭
[2012年第35题]比较文字学者张教授认为,在不同的民族语言中,字形与字义的关系有不同的表现。他提出,汉字是象形文字,其中大部分是形声字,这些字的字形与字义相互关联;而英语是拼音文字.其字形与字义往往关联度不大,需要某种抽象的理解。以下哪项如果为真,最不
关于语句“Open“a1.txt”ForAppendas#10”的说法正确的是()。
Theydiditall______friendship.
最新回复
(
0
)