首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Some Sleep Drugs Do More Than Make You Sleep The United States Food and Drug Administration(FDA)has ordered companies to pla
Some Sleep Drugs Do More Than Make You Sleep The United States Food and Drug Administration(FDA)has ordered companies to pla
admin
2014-06-13
37
问题
Some Sleep Drugs Do More Than Make You Sleep
The United States Food and Drug Administration(FDA)has ordered companies to place strong new warnings on thirteen drugs that treat sleep disorders. It also ordered the makers of the sleeping pills to provide information for patients explaining how to safely use the drugs.
Last Wednesday, the FDA announced that some of these drugs can have unexpected and dangerous effects. These include the risk of life-threatening allergic(过敏性的)reactions. They also include rare incidents of strange behavior. These include people cooking food, eating and even driving while asleep. The patients later had no memory of doing these activities while asleep.
Last year, a member of the United States Congress said he had a sleep-driving incident. Patrick Kennedy, a representative from Rhode Island, crashed his car into a security barrier near the building where lawmakers meet. The accident happened in the middle of the night and no one was hurt. Mr. Kennedy said he had earlier taken a sleep medicine. He said he was also being treated with a stomach sickness drug that can cause sleepiness.
The FDA did not say in its announcement how many cases of sleep-driving it has documented. However, the New York Times reported last year about people who said they had strange sleep events after taking the drug Ambien. Some reported sleep-driving and sleep-walking. Others said they found evidence after waking in the morning that they had cooked food or eaten in their sleep. But they had no memory of carrying out the activities.
An FDA official says that these serious side effects of sleep disorder drugs appear to be rare. But, he also said there are probably more cases than are reported. He said the agency believes the risk of such behaviors could be reduced if people take the drugs as directed and do not drink alcohol while taking the drugs. The FDA has advised drug companies to carry out studies to investigate the problem.
The FDA announced that______.
选项
A、thirteen drug companies were closed last Wednesday
B、only thirteen drugs could treat sleeping disorders
C、some sleep drugs could lead to serious side effects
D、some makers of sleeping pills provided false information to their patients
答案
C
解析
由文章第二段第一句可知,上周三,美国食品药物监督管理局发表声明称,一些治疗失眠的药物存在未知的危险副作用,故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/kA1d777K
本试题收录于:
职称英语卫生类C级题库职称英语分类
0
职称英语卫生类C级
职称英语
相关试题推荐
Therehavebeenmanytechnologicaldevelopmentsinthe20thcentury,forexample,computersandelectricpower.Chooseeitherof
Whilestillinitsearlystages,welfarereformhasalreadybeenjudgedagreatsuccessinmanystates,atleastUNisgettingp
Whilestillinitsearlystages,welfarereformhasalreadybeenjudgedagreatsuccessinmanystates,atleastUNisgettingp
Inthe1950s,thepioneersofartificialintelligence(AI)predictedthat,bytheendofthiscentury,computerswouldbeconversi
Inthe1950s,thepioneersofartificialintelligence(AI)predictedthat,bytheendofthiscentury,computerswouldbeconversi
Experimentshaveshownthatinselectingpersonnelforajob,interviewingisatbestahindrance,andmayevencauseharm.Thes
Inthe1920s,demandforAmericanfarmproductsfell,asEuropeancountriesbegantorecoverfromWorldWarIandinstitutedaus
ItiscommonlybelievedintheUnitedStatesthatschooliswherepeoplegotogetaneducation.Nevertheless,ithasbeensaid
IntheUnitedStates,itisimportanttobepunctualforanappointment,aclass,ameeting,etc.Thismaynotbetrueinallco
Hehastroubleunderstandingthatotherpeoplejudgehimbyhissocialskillsandconduct.
随机试题
图2所示系统的传递函数是_________。
[*]
关于胎儿窘迫,下列哪项描述正确
甲向某商店购买10块高级手表作为其单位的年终奖励发放,该手表据称为瑞士进口手表,防水功能强,每块售价2000元。为了将大量公款据为已有,甲与商店商定,在合同中将手表售价写为10000元,甲每块手表给商店500元回扣。后来发现该手表并非瑞士进口,而是国内某小
开发区区域环境影响评价重点之一是识别开发区的区域开发活动可能带来的主要(),以及可能制约开发区发展的环境因素。
操作风险是由不完善或有问题内部程序、员工和信息技术系统,以及外部事件所造成损失的风险,包括法律风险,但不包括策略风险和声誉风险。()
下列各项政策措施中,不属于财政政策手段的是()。
国外的心理学研究表明,当遇到有人冒犯你时,如果你选择原谅冒犯者,冒犯者会更有可能在心理上感到悔恨而产生内在的愧疚。因此,类似的冒犯行为再次发生的可能性将会大大降低。根据以上观点,可以推出()。
阅读以下说明,回答【问题1】~【问题6】,将解答填入对应的解答栏内。【说明】某公司通过在WindowsServer2003中安装IIS6.0来配置Web服务器,域名为www.csai.cn。
下列叙述中正确的是
最新回复
(
0
)