首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Its architecture. B、Its unusual coastline. C、Its unspoiled beaches. D、Its seafood. C题目问度假游客前往帕尔马多岛是为了享受什么。新闻提到,度假游客来帕尔马多岛是为了享受
A、Its architecture. B、Its unusual coastline. C、Its unspoiled beaches. D、Its seafood. C题目问度假游客前往帕尔马多岛是为了享受什么。新闻提到,度假游客来帕尔马多岛是为了享受
admin
2023-02-10
35
问题
A Spanish island called Palmador has been bought by a family from Europe for €18 million.
The island is often described as heaven on Earth by holidaymakers. For decades, tourists have been flocking to Palmador
, which is located off the southeast coast of Spain.
They come to enjoy its unspoiled beaches and crystal clear waters
. Its natural beauty is protected as it lies inside a natural park. Although Palmador is one of the most famous private islands in the world, its seafront is public land and is a favorite destination for famous people. When the island was put up for sale, it was offered to the local government, but proved too expensive for the local authorities. It is unclear whether the new owners have the power to ban tourists from the island, but with their newfound luxury comes the responsibility for its protection and maintenance. The island is less than two miles long and half a mile wide. It is said to have a remarkable location that few other private islands of this size can match.
According to estate agents, Palmador is the perfect place to retreat to, somewhere to get away from the city noise and relax in beautiful surroundings with zero stress
.
5. What do we learn from the news report about the Spanish island Palmador?
6. What do holiday makers come to Palmador to enjoy?
7. What do estate agents say about Palmador?
选项
A、Its architecture.
B、Its unusual coastline.
C、Its unspoiled beaches.
D、Its seafood.
答案
C
解析
题目问度假游客前往帕尔马多岛是为了享受什么。新闻提到,度假游客来帕尔马多岛是为了享受其纯天然的海滩(its unspoiled beaches)。C项“它的纯天然海滩”符合题意,故选C项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/kBqD777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Thepoetwasableto________thebucoliclifestyleingreatdetailbecausehehadlivedinthecountrysideforalongtime.
Chinaisthetopsourcecountryofinternationalstudentsintheworld.Recentstatisticshaveshowna【C1】________trendforChin
Ofcourse,therearepersonalfactors:someruncleverexperiments,havegoodcollaboratingskills,andare________incommunicat
Afterpeoplebegantomakethetransitionfromgatheringfoodtoproducingfood,humansocietiesfollowedmarkedlydisparatecou
Languagepervadessociallife.Itistheprincipalvehicleforthetransmissionofculturalknowledge,andtheprimarymeansby
SuggestopediaIntroductionbasis:how【L1】________worksandhowwelearnmosteffectivelyorigin:【L2】________andpedagogy
Nowadays,foodsafetyproblemshavecausedmoreandmoreconcernalloverthecountry.ThoughtheFoodSafetyLawisimproved,f
(1)Itseemsthatoursocietyfavorsakindofritualizedaggression.Everywhereyoulook,innewspapersandontelevision,issue
A、Theshipmentofgoods.B、Thepackagingofgoods.C、Thedamageofgoods.D、Thecompensationofgoods.B
WhathascausedthedisputeoverSouthKorea’slawunderconsideration?
随机试题
沉井下沉施工时,挖土应分层、均匀、对称进行;对于有底梁或支撑梁沉井,其相邻格仓高差不宜超过()m。
偏头痛的等位发作的表现哪个不符合
下列关于企业所得税应纳税所得额准予扣除的相关费用的说法错误的是:()
对混凝土桥梁进行电阻率检测时,要求被检测构件的测区数量不宜少于()。
招标人在()和招标文件规定的开标地点组织公开开标。
围堰按材料分为木笼围堰和()等。
个人抵押授信贷款的贷款对象需满足的条件包括()。
根据《刑法》规定,盗窃信用卡并使用的,构成()
药厂使用电动研磨器将一批晒干的中药磨成药粉。厂长决定从上午10点开始,增加若干台手工研磨器进行辅助作业。他估算如果增加2台,可在晚上8点完成,如果增加8台,可在下午6点完成。问如果希望在下午3点完成,需要增加多少台手T研磨器?()
The______oftheinterstate’spropertyhasbeenagreeduponbytheheirs.
最新回复
(
0
)