首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A The dawning era of micromarketing holds great promise for consumer marketers and the U. S. economy. By adding hugely to the o
A The dawning era of micromarketing holds great promise for consumer marketers and the U. S. economy. By adding hugely to the o
admin
2012-01-22
53
问题
A The dawning era of micromarketing holds great promise for consumer marketers and the U. S. economy. By adding hugely to the overall supply of advertising time and space, the increase of new communications channels can be expected to control ad-ate inflation. Figuring out the right way to send the right message to the right person at the right time is difficult, but important.
B The surprisingly impressive recent results of P&G suggest that targeting might also be a benefit to corporate productivity. In 2003, P&G spent $4.4 billion, or 10.1% of sales, on advertising. In 1998, the last time its spending reached 10%, unit sales volume rose by nearly 4%. Today, P&G unit growth rate is running closer to 9%. "They are spending about the same money and getting three times the lift."
C At the same time, the fading of the age of mass marketing poses a threat to the traditional mass media and their heavily ad-dependent business models: To date, network TV and its mass brothers have held tight to the lion’s share of advertising, despite their decreasing audiences. Even as prime-time ratings fell by 41.5% from 1977 to 2003, network TV’s advertising revenues rose nearly fivefold, why keep paying more for less? For a marketer looking to build brand awareness or to convey a simple, timely message to a big swath of the country, there is no effective substitute for mass media, particularly TV.
D Mass media’s share of advertising is declining now as marketers boost spending on more targetable, narrowcast media. A recent study by a Wall Street firm predicts that the ad revenues of narrowcast media will grow at 13.5% a year from 2003 to 2010, while the mass media putter along at 3.5%—well below the projected 5.7% gain in gross domestic product, By 2010, as it is predicted, marketers will spend more for advertising on cable ($27 billion) and the Internet ($22.5 billion) than on network TV ($19.1 billion) or on magazines ($17.4 billion).
Nowadays, fewer people sit before televisions and enjoy TV programmes.
选项
答案
C
解析
题目意为:现如今,坐在电视前看节目的人在减少。C段首先指出,大规模销售时代已逐渐成为过去,这对传统大众传媒以及过度依赖广告的商业模式构成威胁。现如今,虽然网络电视及其他大众媒体的受众在不断减少,但是他们仍占据广告业的最大市场份额。进而指出“…prime-time ratings fell by 41.5% from 1977 to 2003…”即:……黄金时段收视率从1977年至2003年下降了41.5%。因此推断出,看电视的人在减少。正确答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/knoO777K
本试题收录于:
BEC中级阅读题库BEC商务英语分类
0
BEC中级阅读
BEC商务英语
相关试题推荐
Lookatthestatementsbelowandatthefiveextractsfromanarticleaboutlossofcontroldownwardinmanagement.Whicharticl
Readthetextbelowaboutwritingaresume.Inmostofthelines41—52thereisoneextraword.Itiseithergrammaticallyincor
Readthearticlebelowaboutemployeeparticipationandfamily-friendlyworking.Foreachquestion31—40,writeonewordinCAPI
Readthefollowingextractfromanarticleaboutleadershipincompanies’management,andthequestionsfollowed.Foreachquest
•Readthetextbelowaboutcomputertrends.•Foreachquestion(31-40),writeonewordinCAPITALLETTERSonyourAnswerShee
•Readthetextbelowabouthowtoorderproducts.•Inmostofthelines(41-52)thereisoneextraword.Itiseithergrammat
•Readthetextbelowabouthowtoorderproducts.•Inmostofthelines(41-52)thereisoneextraword.Itiseithergrammat
•Readthetextbelowabouthowtoorderproducts.•Inmostofthelines(41-52)thereisoneextraword.Itiseithergrammat
WhatwasthecourtrulingastoMicrosoft’sbusinesspractice?Howcouldthebreakuppotentiallyhurttheinterestofconsumers
Consumersareconcernedaboutthechangesinthepackagesize,mainlybecause______.Averagefamilypays______dollarsayear
随机试题
男,50岁,肝炎病史20年,肝区持续性疼痛3个月,伴乏力,消瘦、食欲减退,恶心,低热,黄疸,查体肋下腋前线可及肿大之肝脏,质硬。最可能的诊断是
根据《民法通则》的规定,全民所有制企业法人以()承担民事责任。
甲、乙、丙、丁四人共同投资设立A普通合伙企业。合伙协议的部分内容如下:由甲、乙执行合伙企业事务,丙、丁不得过问企业事务;利润和损失由甲、乙、丙、丁平均分配和分担。在执行合伙企业事务过程中,为提高管理水平,甲自行决定聘请王某担任合伙企业经营管理人员。因合伙企
1/2,5/7,11/16,()。
在现代社会,人们多认为儿童本性是天真无邪的,课程内容的选择应更多考虑儿童的兴趣和需要。制定课程目标、选编课程内容是课程组织的基础,人们对儿童身心发展规律的认识是课程组织的()。
设函数f(x)在[0,1]上有连续的导数,f(0)=1,且={(x,y)|0≤y≤t一x,0≤x≤t}(0<t≤1),求f(x)的表达式.
上图所示的V模型中,与开发阶段中概要设计对应测试阶段称为(1)。在系统或配置项测试阶段处应采用(2)方法。请将(1)和(2)处的内容填入相应位置。请完成下面叙述,在(3)、(4)处填入恰当的内容,将解答填写在对应栏中。从上图中水平对应关系看,左
Everygeologistisfamiliarwiththeerosioncycle.Nosoonerhasanareaoflandbeenraisedalivesea-levelthanitbecomess
Ifourbrainswerecomputers,we’dsimplyaddachiptoupgradeourmemory.Thehumanbrain,therefore,ismore【M1】______comple
Itiseasytobecynicalaboutgovernment—andrarelydoessuchcynicismgounrewarded.Take,forinstance,policytowardswomen.
最新回复
(
0
)