首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For most Americans, the word "poverty" suggests destitution: an inability to provide a family with nutritious food, clothing, an
For most Americans, the word "poverty" suggests destitution: an inability to provide a family with nutritious food, clothing, an
admin
2014-10-30
59
问题
For most Americans, the word "poverty" suggests destitution: an inability to provide a family with nutritious food, clothing, and reasonable shelter. But only a small number of the 35 million persons classified as "poor" by the Census Bureau fit that description.
While the poor are generally well-nourished, some poor families do experience hunger, meaning a temporary discomfort due to food shortages. According to the U.S. Department of Agriculture(USDA), 13 percent of poor families and 2.6 percent of poor children experience hunger at some point during the year. In most cases, their hunger is short-term. Eighty-nine percent of the poor report their families have "enough" food to eat, while only 2 percent say they "often" do not have enough to eat.
The typical American defined as poor by the government has a car, air conditioning, a refrigerator, a stove, a clothes washer and dryer, and a microwave. He has two color televisions, cable or satellite TV reception, a VCR or DVD player, and a stereo. He is able to obtain medical care. His home is in good repair and is not overcrowded. By his own report, his family is not hungry and he had sufficient funds in the past year to meet his family’s essential needs. While this individual’s life is not well-off, it is equally far from the popular images of frightening poverty conveyed by the press.
We can learn from the passage that the poor American life ______.
选项
A、can afford all modern products
B、means no house for the family
C、is different in the eyes of the government and the press
D、only belongs to those who do not have enough food to eat
答案
C
解析
推理判断题。本题询问我们从文章中可以了解到美国的穷人是什么样的。根据文章末句可知,美国政府定义的穷人形象和媒体宣传的穷人的形象相差甚远,故选项C(美国穷人的形象在政府和媒体眼中是不一样的)是正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/o7YK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Howdopeoplefeelaboutdoctor’sincome?ManypeopleintheUnitedStatesthinkthatdoctorsare______.
WhatisJohnWilson?Heisthe______ofabigcompany.WhatwillJohnWilsondonextweek?Hewillbeawayfor______.
A、Paulfeelbadduringtherace.B、Pauldidverywellintherace.C、Paulwasoneoftheslowerrunners.D、Paulhadagoodstart
Weareverymuchconcernedthatyoursalesinrecentmonthshavefallenconsiderably.Atfirstwethoughtthismightbeduetoa
Webelievehimto______amistake.
"Avoidtherush-hour"mustbethesloganoflargecitiesallovertheworld.Wheneveryoulook,it’speople,people,people.The
Afewsimple(modify)______tothisworkwouldgreatlyimproveit.
Manfindslivingtogetherwithhisownspecies(物种)difficultenoughandlivingtogetherwithotherspeciesalmostimpossible.Ou
A、Shewenttotheairport.B、Shewasbusyonherassignment.C、Shewenttowatchamovie.D、Shewenttoseeherfriend.A此题属于推理题
随机试题
Thepricewasveryreasonable:Iwouldgladlyhavepaid______heasked.
需要HBV辅助才能增殖的病毒为
感染风疹病毒后最严重的后果是
7~12μm的微粒静脉注射后第一个能贮留的靶位是
皮下斑点隐隐稀少,色淡红,压之不退,伴诸虚症状,此为皮疹高出皮肤,时现时隐,搔之连片,此为
下列对企业所得税法规定的税收优惠政策的表述中,正确的有()。
Whichofthefollowingdoesnotbelongtothepost-listeningactivities?
一旦抚育者离开,儿童就会表现出类似哭闹行为,称为()。
依据材料1,从认识论上分析说明危难之中见精神。依据材料2,从价值观上分析说明危难之中见精神。
WherewillJean’ssistercomefrom?
最新回复
(
0
)