首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For this generation of young people, the future looks bleak. Only one in six is working full time. Three out of five live with t
For this generation of young people, the future looks bleak. Only one in six is working full time. Three out of five live with t
admin
2015-09-25
61
问题
For this generation of young people, the future looks bleak. Only one in six is working full time. Three out of five live with their parents or other relatives. A large majority—73 percent—think they need more education to find a successful career, but only half of those say they will definitely enroll in the next few years. No, they are not the idle youth of Greece or Spain or Egypt. They are the youth of America, the world’s richest country, who do not have college degrees and aren’t getting them anytime soon. Whatever the sob stories about recent college graduates
spinning their wheels
as baristas or clerks, the situation for their less-educated peers is far worse. For this group, finding work that pays a living wage and offers some sense of security has been elusive.
Despite the continuing national conversation about whether college is worth it given the debt burden it entails, most high school graduates without college degrees said they believe they would be unable to get good jobs without more education.
Getting it is challenging, though, and not only because of formidable debt levels. Ms. McClour and her husband, Andy, have two daughters under 3 and another due next month. She said she tried enrolling in college classes, but the workload became too stressful with such young children. Mr. McClour works at a gas station. He hates his work and wants to study phlebotomy, but the nearest school is an hour and half away.
Many of these young people had been expecting to go to college since they started high school, perhaps anticipating that employers would demand skills high schools do not teach. Just one in ten high school graduates without college degrees said they were " extremely well prepared by their high school to succeed in their job after graduation. " These young people worried about getting left behind and were pessimistic about reaching some of the milestones that make up the American dream. More than half — 56 percent — of high school graduates without college diplomas said that their generation would have less financial success than their parents. About the same share believed they would find work that offered health insurance within that time frame. Slightly less than half of respondents said the next few years would bring work with good job security or a job with earnings that were high " enough to lead a comfortable life". They were similarly pessimistic about being able to start a family or buy a home.
The online survey was conducted between March 21 and April 2, and covered a nationally representative survey of 544 high school graduates from the classes of 2006-11 who did not have bachelor’s degrees. The margin of sampling error was plus or minus 5 percentage points.
What will the high school graduates probably do according to the article?
选项
A、Find jobs right after graduation.
B、Receive further study in college.
C、Go to join the national conversation.
D、Pay for the debt.
答案
B
解析
信息推断题。结合文章首段和第二段提及的没有大学学历的高中毕业生的生活困境和第四段首句Many of these young people had been expecting to go to college since they started high school,可推知,高中毕业生可能会做的事应该是去大学继续深造。选项B与此信息一致。故答案为B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/oaLO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Evenifalmostnothingisknownabouttheneuroanatomyofsymboling,agreatdealisknownabouttheevolutionofmind(or"mind
Thepeoplelivingintheseapartmentshavefree________tothatswimmingpool.
Forthepastseveralyears,theSundaynewspapersupplementParadehasfeaturedacolumncalled"AskMarilyn".Peopleareinvite
IhadvisitedthecapitalbeforealthoughmyfriendArthurhadnot,IfirstvisitedLondonasastudent,reluctantlyreleasedfr
OnecountrythatiscertainoftheeffectoffilmsontourismisAustralia.TheTouristOfficeofQueenslandsaythatCrocodile
Itisaneverydayobservationthatanimalsareborn,grow,andmature,thenbegintolosesomeoftheircapabilities,andfinall
Thepotentialofcomputersforincreasingthecontroloforganizationsorsocietyovertheirmembersandforinvadingtheprivac
Inthe"NewHorizonCollegeEnglish"course,studentsmusttakeperformancetestsatmonthly______.
Thisdictionaryis_____intendedforAmericanlearnersofChinese.
随机试题
下列关于印花税缴纳方法的表述,不正确的是()。
下列自然人中,属于无民事行为能力人的是()。
下列不属于美国社会心理学家班杜拉强化理论的分类的是()。
当代世界教育改革的趋势主要有()
认为动物界也有教育且把教育看作是一个生物学过程的观点是()。
我国十二届全国人大常委会第七次会议表决通过了两个决定:将9月3日定为中国人民抗日战争胜利纪念日,将()设为南京大屠杀死难者国家公祭日。
18世纪、19世纪宪法所规定的公民基本权利,只限于人身自由、言论自由、出版自由、集会自由等自由权。但随着()的制定,公民的基本权利从自由权已扩大到了社会权、经济和文化权利领域。
使用VC6打开考生文件夹下的源程序文件modi2.cpp。完成fun()数,其功能是:求出M行N列二维数组每行元素中的最小值,并计算它们的和值。和值通过形参传回主函数输出。注意:不能修改程序的其他部分,只能修改fun()函数。#inClude
Increasingly,thedevelopmentoftourismisseentohaveaneffectontheenvironment.Erosion(磨损)isoneproblem.Thestepsand
OnProfessionalEthicsofDoctors1.目前许多医生的职业道德遭到人们的质疑2.原因是…3.你认为应该如何解决这一问题
最新回复
(
0
)