首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
As a historian who’s always searching for the text or the image that makes us re-evaluate the past, I’ve become preoccupied with
As a historian who’s always searching for the text or the image that makes us re-evaluate the past, I’ve become preoccupied with
admin
2021-03-11
30
问题
As a historian who’s always searching for the text or the image that makes us re-evaluate the past, I’ve become preoccupied with looking for photographs that show our Victorian ancestors smiling (what better way to shatter the image of 19th-century prudery?).I’ve found quite a few, and—since I started posting them on Twitter—they have been causing quite a stir.People have been surprised to see evidence that Victorians had fun and could, and did, laugh.They are noting that the Victorians suddenly seem to become more human as the hundred-or-so years that separate us fade away through our common experience of laughter.
Of course, I need to concede that my collection of ’ Smiling Victorians’ makes up only a tiny percentage of the vast catalogue of photographic portraiture created between 1840 and 1900, the majority of which show sitters posing miserably and stiffly in front of painted backdrops, or staring absently into the middle distance.How do we explain this trend?
During the 1840s and 1850s, in the early days of photography, exposure times were notoriously long: the daguerreotype photographic method (producing an image on a silvered copper plate) could take several minutes to complete, resulting in blurred images as sitters shifted position or adjusted their limbs.The thought of holding a fixed grin as the camera performed its magical duties was too much to contemplate, and so a non-committal blank stare became the norm.
But exposure times were much quicker by the 1880s, and the introduction of the Box Brownie and other portable cameras meant that, though slow by today’s digital standards, the exposure was almost instantaneous.Spontaneous smiles were relatively easy to capture by the 1890s, so we must look elsewhere for an explanation of why Victorians still hesitated to smile.
One explanation might be the loss of dignity displayed through a cheesy grin."Nature gave us lips to conceal our teeth," ran one popular Victorian saying, alluding to the fact that before the birth of proper dentistry, mouths were often in a shocking state of hygiene.A flashing set of healthy and clean, regular "pearly whites" was a rare sight in Victorian society, the preserve of the super-rich (and even then, dental hygiene was not guaranteed).
A toothy grin (especially when there were gaps or blackened teeth) lacked class: drunks, tramps and music hall performers might gurn and grin with a smile as wide as Lewis Carroll’s gum-exposing Cheshire Cat, but it was not a becoming look for properly bred persons.Even Mark Twain, a man who enjoyed a hearty laugh, said that when it came to photographic portraits there could be "nothing more damning than a silly, foolish smile fixed forever".
What does author say about the Victorian portraits he has collected?
选项
A、They are in popular use among historians.
B、They are rare among photographs of that age.
C、They mirror 19th-century social conventions.
D、They show effects of different exposure times.
答案
B
解析
根据题干关键信息the Victorian portraits he has collected 可以定位到原文第二段。该段第一句提到“Of course, I need to concede that my collection of ‘Smiling Victorians’makes up only a tiny percentage of the vast catalogue of photographic portraiture created between 1840 and 1900…”,即作者收集的“微笑的维多利亚人”在1840年至1900年间创作的大量摄影作品中只占很小一部分,由此可知,这些照片在那个时代的照片中很稀有,故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/qr1Z777K
0
考研英语一
相关试题推荐
CoincidingwiththegroundbreakingtheoryofbiologicalevolutionproposedbyBritishnaturalistCharlesDarwininthe1860s,Br
Thepriceofoilhashadanunnervingabilitytoblowuptheworldeconomy,andtheMiddleEasthasoftenprovidedthespark.Th
正规教育的地位——2009年英译汉及详解Thereisamarkeddifferencebetweentheeducationwhicheveryonegetsfromlivingwithothersandthede
历史研究的方法论——1999年英译汉及详解【F1】Whiletherearealmostasmanydefinitionsofhistoryastherearehistorians,modernpracticemostc
Itthereforebecomesmoreandmoreimportantthat,ifstudentsarenottowastetheiropportunities,therewillhavetobemuch
AsGilbertWhite,Darwin,andothersobservedlongago,allspeciesappeartohavetheinnatecapacitytoincreasetheirnumbers
Astheintelligenceofrobotsincreasestomatchthatofhumansandastheircostdeclinesthrougheconomiesofscalewemayuse
Atthemoment,therearetworeliablewaystomakeelectricityfromsunlight.【F1】Youcanuseapanelofsolarcellstocreateth
Whatdoesitmeantobeintelligent?Mostpsychologistsagreethatabstractreasoning,problemsolving,andtheabilitytoacqui
Whatdoesitmeantobeintelligent?Mostpsychologistsagreethatabstractreasoning,problemsolving,andtheabilitytoacqui
随机试题
PASSAGEONE(1)Cheatinginsportisasoldassportitself.TheathletesofancientGreeceusedpotionstofortifythemsel
焊接性试验方法中用得最多的是()。
患者感觉寒热如疟,寒轻热重,口苦膈闷,呕黄涎而黏,甚则干呕呃逆。小便黄少,舌红苔白腻,脉数而右滑左弦者,宜选用
A.药学职业道德B.药学职业基本原则C.药学职业规范D.药学职业准则E.药学道德
承兑是指汇票付款人承诺对远期汇票承担到期付款责任的行为。我国票据法规定,自收到提示承兑汇票之日起()日内付款人必须做出承兑。
变压器的器身包括()。
某幼儿园聘请甲担任幼儿班教师。某日上午,幼儿班课间休息时,甲离校打电话,几个幼儿在教室里的炉火旁烤火,其中乙(6岁)和丙(5岁)发生打斗,乙用石块将丙头部打破,而丙则把乙按在火炉上,乙烫伤。为此丙花去医药费500元,乙花去医药费5000元。下列说法错误的有
设某工厂生产甲、乙两种产品,当这两种产品的产量分别为q1(吨)与q2(吨)时,总收入函数为R(q1,q2)=15q1+34q2-q12-4q22-2q1q2=36(万元),设生产1吨甲产品要支付排污费1万元,生产1吨乙产品要支付排污费2万元。(Ⅰ
VarcoTelecomshowedasizable______initssecond-quarterearningsaftertheintroductionofitsnewlydevelopedmobilephone,t
A、Heforcedhisstudentstoworkhard.B、Heencouragedhisstudents.C、Heinsultedandthreatenedhisstudents.D、Heawardedthe
最新回复
(
0
)