首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
America is changing its eating habits. As medical evidence mounts that we are indeed what we eat, consuming a healthier diet has
America is changing its eating habits. As medical evidence mounts that we are indeed what we eat, consuming a healthier diet has
admin
2012-06-20
55
问题
America is changing its eating habits. As medical evidence mounts that we are indeed what we eat, consuming a healthier diet has become almost a national passion in the United States. The food-for-fitness phenomenon began in the late ’70s when a U.S. Senate Committee on nutrition reached grim conclusion that six out of the ten leading causes of death — such as heart disease, cancer, and stroke — might be linked to diet. The government issued dietary guidelines advising Americans to eat a variety of foods, maintain proper weight, and limit intake of fat, salt, sugar, and alcohol.
For most Americans, what to eat is a matter of personal choice, rather than one of supply. An excellent nationwide food distribution system assures that fresh produce is readily available in all parts of the country, regardless of the season. Taking advantage of this abundance (充足), many people are forsaking traditional meat-and-potatoes fare (饮食) in favor of lighter meals of salads, fruits, and vegetables.
The single most dramatic change in the American diet has been a reduction in consumption of animal fat, which is thought to increase the risk of heart disease and may contribute to the high U.S. incidence of breast and colon cancer. Margarine (a fatty solid butter substitute) and vegetable oils have replaced butter and lard (i.e. white fat from pigs that is used in cooking) in many homes, and half of all milk now drunk in the United States is low-fat. Fish and poultry (i.e. birds such as chickens and ducks kept on farms in order to produce meat) are increasingly popular sources of protein as consumption of red meat declines. The food industry has responded to concern about fat by producing leaner cuts of meat and cholesterol-free (不含胆固醇的) substitutes for eggs.
One of the most significant trends in the American way of eating is the healthful change in restaurant food. "One of every two meals in the United States is eaten outside the home," says Donna Watson, President of the American Dietetic Association. "Restaurants are making special efforts to provide low-fat, low-salt, and low-calorie items." Salad bars, loaded with fresh greens and raw fruits and vegetables, are found everywhere, even alongside the burgers and French fries in fast-food restaurants.
Most important, the focus on prudent diet has led to an unprecedented national quest for a healthier life style. Americans are smoking less, exercising more, and experimenting with new ways to conquer stress. Eating sensibly, they have discovered, is only one important route to good health.
According to the passage, "prudent" (Line 1, Para 5) most probably means______.
选项
A、low-fat and protein-rich
B、riskless
C、sensible
D、economical
答案
C
解析
根据题干中的prudent将本题出处定位到第五段首句。该句提到对“prudent diet”的关注,导致前所未有的全国对更健康生活方式的追求。本段最后一句提到,他们已经发现,合理饮食是通向良好健康的唯一的重要途径。由此可推断出,对合理饮食的关注导致了人们对更健康生活方式的追求,“prudent diet”指的是“合理的、明智的饮食”,故答案为[C]sensible“合理的,明智的”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/rdf7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Acollegeeducationisaninvestmentinthefuture.Butitcanbea【S1】______one.TheCollegeBoard【S2】______thatthecostsata
AmericansandFoodAnunusualbuttimelycartoonrecentlyappearedinthelocalnewspaper.Thesinglepanelshowedagravel-
AmericansandFoodAnunusualbuttimelycartoonrecentlyappearedinthelocalnewspaper.Thesinglepanelshowedagravel-
TheenormousgrowthofAmericaneconomyhasbeen【C1】______tomanyfactors.ThesizeoftheUnitedStatesandits【C2】______resour
Somepeoplebelievethatyouhavetobeaspecialkindofpersontosellaproduct.Butalthoughitisclearthatasuccessfuls
Somepeoplebelievethatyouhavetobeaspecialkindofpersontosellaproduct.Butalthoughitisclearthatasuccessfuls
TheonlycrimeIhaveeverbeen【B1】______withwasunsuccessful,butcrimeisa【B2】______probleminBritain.Onesortofcrimewh
TheonlycrimeIhaveeverbeen【B1】______withwasunsuccessful,butcrimeisa【B2】______probleminBritain.Onesortofcrimewh
Apreviouslyunknowndisease,SARShasenteredourdailyvocabulary.Nowweliveinits【S1】______.WhileSARShastakencenters
A、Thetwopeoplecanlearnabouteachother’slikesanddislikes.B、Thetwopeoplecanhavetimetodecideiftheyareagoodm
随机试题
Ididn’tsleepwelllastnightbecauseitwastoo______outside.
A.水肿B.黄疸C.肝经风热D.湿热E.津液亏损患者眼胞红肿,多为()。
论述出票的效力。
建筑节能分部验收资料()单独组卷。
收费系统的电源系统由()等构成。
某经济研究公司对大屏幕电视(LST)市场展开了广泛的调查。部分调查结果如下所示如果产品A和产品B的需求交叉弹性为正,那么产品B的价格上涨会引起
()的目的是对银行业金融机构采取对银行业体系冲击较小的市场退出方式,以此维护巾场信心与秩序,保护存款人等债权人的利益。
材料:甲同学活泼好动、能说会道、反应灵活、爱好交际,而他上课时爱搞小动作、不注意听讲。乙同学安静稳重、沉默寡言、喜欢沉思、情绪不易外露、自制力强、不好交际,他上课时不爱发言,学习不主动。甲、乙同学分别是什么气质类型?面对二者的不同表现,
如果一个Web站点利用IIS建立在NTFS分区,那么可以通过IP地址限制、【 】限制、Web权限和NTFS权限对它进行访问控制。
A、Singapore.B、Japan.C、Poland.D、China.C细节题。问题是哪一个国家和美国面临相同的挑战。访谈中男嘉宾指出:“…inEurope,Poland,Germanyactuallyaddressingmanyof
最新回复
(
0
)