首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Roberta Gordon never thought she’d still be alive at age 76. She definitely didn’t think she’d still be working. But every Satur
Roberta Gordon never thought she’d still be alive at age 76. She definitely didn’t think she’d still be working. But every Satur
admin
2021-02-21
72
问题
Roberta Gordon never thought she’d still be alive at age 76. She definitely didn’t think she’d still be working. But every Saturday, she goes down to the local grocery store and hands out samples, earning $50 a day, because she needs the money.
More and more older people are finding themselves in a similar situation as Baby Boomers reach retirement age without enough savings and as housing costs and medical expenses rise. Many people reaching retirement age don’t have the pensions that lots of workers in previous generations did, and often have not put enough money into their 401(k)s to live off of. Other workers did not have access to a retirement plan through their employer.
That means that as people reach their mid-60s, they either have to dramatically curtail their spending or keep working to survive. "This will be the first time that we have a lot of people who find themselves downwardly mobile as they grow older," Diane Oakley, the executive director of the National Institute on Retirement Security, told me. "They’re going to go from being near poor to poor."
The problem is growing as more Baby Boomers reach retirement age—between 8,000 to 10,000 Americans turn 65 every day, according to Kevin Prindiville, the executive director of Justice in Aging, a nonprofit that addresses senior poverty. Older Americans were the only demographic for whom poverty rates increased in a statistically significant way between 2015 and 2016, according to Census Bureau data. While poverty fell among people 18 and under and people 18 to 64 between 2015 and 2016, it rose to 14.5 percent for people over 65, according to the Census Bureau’s Supplemental Poverty Measure, which is considered a more accurate measure of poverty because it takes into account health-care costs and other big expenses. "In the early decades of our work, we were serving communities that had been poor when they were younger," Prindiville told me. "Increasingly, we’re seeing folks who are becoming poor for the first time in old age."
This presents a worrying preview of what could befall millions of workers who will retire in the coming decades. If today’s seniors are struggling with retirement savings, what will become of the people of working age today, many of whom hold unsteady jobs and have patchwork incomes that leave little room for retirement savings? The current wave of senior poverty could just be the beginning. And this could have larger implications for the economy. If today’s middle-class households curtail their spending when they retire, the whole economy could suffer.
People in their mid-60s have to cut down their spending because______.
选项
A、their social status is getting lower
B、their retirement plan failed
C、they are in their downward course of life
D、they face a shortage of savings and pensions
答案
D
解析
事实细节题。根据定位词定位到文章第三段首句。该句提到,这意味着,当人们达到65岁左右时,他们要么不得不大幅度削减开支,要么继续工作才能生存。That指代上文的内容,所以原因在第二段中。第二段说他们没有足够的积蓄和养老金,故D项为正确选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/tFY4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Themanagementwantedto______theworkersofwhattheyaresupposedtobeproducing.
Whowouldhavethoughtthat,globally,theITindustryproducesaboutthesamevolumesofgreenhousegasesastheworld’sairlin
Theroleofgovernmentsinenvironmentalmanagementisdifficultbutinescapable.Sometimes,thestatetriestomanagetheresou
Theroleofgovernmentsinenvironmentalmanagementisdifficultbutinescapable.Sometimes,thestatetriestomanagetheresou
Theroleofgovernmentsinenvironmentalmanagementisdifficultbutinescapable.Sometimes,thestatetriestomanagetheresou
Theroleofgovernmentsinenvironmentalmanagementisdifficultbutinescapable.Sometimes,thestatetriestomanagetheresou
Whowouldhavethoughtthatglobally,theITindustryproducesaboutthesamevolumeofgreenhousegasesastheworld’sairlines
RobertaGordonneverthoughtshe’dstillbealiveatage76.Shedefinitelydidn’tthinkshe’dstillbeworking.ButeverySatur
RobertaGordonneverthoughtshe’dstillbealiveatage76.Shedefinitelydidn’tthinkshe’dstillbeworking.ButeverySatur
随机试题
Backin1896,theSwedishscientistSvanteArrheniusrealizedthatbyburningcoalwewereaddingcarbondioxidetotheair,and
消化性溃疡病人在何种条件下疼痛节律会改变或消失
A.杜仲B.千金子C.山茱萸D.辛夷E.天花粉栝楼根的正名是()。
应是执业药师或有药师以上(含药师和中药师)的专业技术职称应具有药学专业技术职称
个人转租房屋的,其向房屋出租方支付的租金及增值税额,在计算转租所得时予以扣除。()
女子头饰象征大理“风、花、雪、月”四大景观的少数民族是()。[2012年河北真题]
皮亚杰认为,守恒是________阶段儿童具备的能力。
犯罪预备:是指为了犯罪准备工具、制造条件的行为。根据以上定义,下列行为中,甲的行为属于犯罪预备的是( )。
张三:在中国,韩语不应当作为外国语,因为朝鲜族的中国人都把韩语作为日常语育。李四:你的说法不能成立。因为依照你的说法,在美国,法语和西班牙语也不应当作为外语,因为相当一部分美国人把法语或西班牙语作为日常语言。以下哪项最为准确地概括了张三和李四
设曲线y=a+x-x3,其中a<0.当x>0时,该曲线在x轴下方与y轴、x轴所围成图形的面积和在x轴上方与x轴所围成图形的面积相等,求a.
最新回复
(
0
)