首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Between 1977 and 1981, three groups of American women, numbering 27 in all, between the age of 35 and 65, were given month-long
Between 1977 and 1981, three groups of American women, numbering 27 in all, between the age of 35 and 65, were given month-long
admin
2013-06-23
35
问题
Between 1977 and 1981, three groups of American women, numbering 27 in all, between the age of 35 and 65, were given month-long tests to determine how they would respond to conditions resembling those aboard the space shuttle.
Though carefully selected from among many applicants, the women were volunteers and the pay was barely above the minimum wage. They were not allowed to smoke or drink alcohol during the tests, and they were expected to tolerate each others company at close quarters for the entire period. Among other things they had to stand pressure three times the force of gravity and carry out both physical and mental tasks whole exhausted from strenuous physical exercise. At the end of ten days, they had to spend a further twenty days absolutely confined to bed, during which time they suffered backaches and other discomforts, and when they were finally allowed up, the more physically active women were especially subject to pain due to a slight calcium loss.
Results of the tests suggest that women will have significant advantages over man in space. They need less food and less oxygen and they stand up to radiation better. Men’ s advantages in terms of strength and stamina, meanwhile, are virtually wiped out by the zero-gravity condition in space.
Which of the following statements is TRUE?
选项
A、They had to stand under the pressure three times the force of gravity.
B、Ten days later in the test, they had to spend other twenty days in bed.
C、During the whole test, they suffered backaches and other discomforts.
D、Some of the women suffered great loss of calcium.
答案
B
解析
题干意为“下列哪个说法正确?”第二段中描述妇女要忍受三倍地球引力,不是在处于三倍地球引力情况下站立,故A错误;27名妇女在试验后期的二十天里而不是整个试验期内都背痛不适,排除C;缺钙并不严重,不选D;故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uCeK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Thecostisgoingupforjustabouteverythingandcollegetuitionisnoexception.Accordingtoanationwidesurveypublishedb
Themarketisaconcept.Ifyouaregrowingvegetablesinyourbackyardforsaleyouareproducingforthemarket.Youmightsel
I’djustassoonyoudidn’ttakethoseimportantpaperswithyou.
Itisnecessarythatthepatient(examine)______carefullybeforetheoperation.
A、Atacigarettestore.B、Atabusstation.C、Atagasstation.D、AtAuntMary’s.C可以在对话中捕捉到这样的信息,男士让女士去商站时给他买两包香烟,女土说她不去商店,而是去看
A、OnThursday.B、OnFriday.C、OnSaturday.D、OnSunday.C事实细节题。问题问两人什么时候见面,根据男士的回答“I’llseeyouonSaturday”可以得出答案C。
Thefollowingaretheconditionsofcancellationandterminationofthecontract.1.Bothpartiesshouldabidebythecontra
A、Plansforthesummerholiday.B、Travelinginthesummerholiday.C、Findingajobinthesummerholiday.D、LearningEnglishin
A—HeadOfficeB—TechnologyandQualityDepartmentC—PreciseCastingCompany
FormostAmericans,a"poor"manisthepersonwho______.WhichofthefollowingisNOTtrueaboutthepoorAmericandefinedb
随机试题
Wehaveseenthatthemerephoneticframeworkofspeechdoesnotconstitutetheinnerfactoflanguageandthatthesinglesound
患者,男,64岁,上班时突起持续性左胸痛2h,急查心电图示TV1-4明显高尖,P110/min,室性期前收缩8/min,为安全将患者转送某医院急救,以下各项措施最为重要的是
正常情况下,每个月依照法定程序延长的工作时间不能超过()。
一、注意事项本题本由给定资料与作答要求两部分构成。二、给定资料1.节日过后,随着子女们陆续离开父母身边,一个令人难以忽视的问题浮现在人们视野之中:空巢老人。所谓空巢,即“空寂的巢穴”,比喻小鸟离巢后的情景,现在被引申为子女离开
变迁是指事物在时间或空间上产生较大的改变或位移、变动或更替,与之前的情形完全不同。下列情形中,与定义相符合的是()
剥夺人的快速眼动睡眠后,让其重新入睡,其快速眼动睡眠通常会()(2016.6)
以下有关数组定义的语句序列中,错误的是______。
HelenKeller,aworld-famousauthorandpublicspeakersufferedfromastrange【B1】______whenshewasonly19monthsold.Itmad
BanksinShanghaialsoopenfrom9a.m.-5/6p.m.UPScanprovideserviceby______.
A、Itpreventsthemfrombecomingoverweight.B、Itremovesworriesandunhappiness.C、Itprotectsthemfromillnesses.D、Itcanh
最新回复
(
0
)