首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Joblessness is far more than an economic misfortune. It can be a psychological disaster for the unemployed and their families. I
Joblessness is far more than an economic misfortune. It can be a psychological disaster for the unemployed and their families. I
admin
2009-04-23
54
问题
Joblessness is far more than an economic misfortune. It can be a psychological disaster for the unemployed and their families. It can cause illness, divide families and create a downward spiral of feelings of worthlessness and lack of self-esteem;
According to research done by M. Harvery Brenner, associate professor of health at Johns Hopkins University, every 1% increase in the unemployment rate translates into 37,000 deaths over the next 6 years, including over 20,000 deaths from heart attacks, 900 suicides and nearly 500 deaths from cirrhosis of the liver. In addition, Brenner estimates that 7,500 unemployed or their families will be admitted to prison after committing a crime or to a mental hospital. "The impact goes well beyond the individual who loses a job," said Brenner. "Stress caused by economic factors affects our national life at every level."
Men who have been socialized as the family breadwinner are especially hard hit by unemployment. They suffer greater depression and anxiety and have a higher possibility of psychotic behavior than men who are employed. "Nine months seems to be a crucial point when hope and patience give out," said a leading psychologist. After that, "illness, suicide, alcoholism, divorce, and even crime grow at epidemic rate."
Left without a job, many workers feel they have nothing to look forward to. They miss their co-workers and the routine of going to work. For many, the sense of hopelessness grows worse every time they are rejected for a new job. When this happens often enough, the rejection unemployed workers feel may be exacerbated if some friends and neighbors avoid them as if they had a contagious disease.
选项
A、Joblessness is an economic misfortune.
B、Joblessness is a psychological disaster for the unemployed and their families.
C、Joblessness can cause the unemployed to commit suicide.
D、Joblessness is a contagious disease.
答案
D
解析
本题为综合分析题。这道题要求考生在通读全文的条件下进行分析,选项A、B、C在文中是可以找到的,而选项D在文中末尾出现了,但考生应该注意本文最后一句,是一个"as if"引导的虚拟语气。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uspK777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
TherearesomeproblemareasforinternationalstudentsandimmigrantsstudyingintheUnitedStates.Makingfriendsisachalle
Welcometooursmallbusinessset-upguide,providingalltheinformationyouneedtostartyourbusinessonahealthy,solidba
Marketingbye-mailingisontheincrease.Comparedtoothermedia,e-mailmessagesareextremelycheaptosend.WithTV,youare
BeforerentingtheequipmentfromU-Haul,beclearaboutthefollowinginformation.1.Iunderstandthatthisequipmentmust
DuringthemeetingheldinBrazillastmonththesupportersoffreetradearguedthattheseeconomicpoliciescouldbenefitall
Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.Youarerequiredtowriteareportaccordingtothefollowinginforma
Helenisn’therebecauseIforgot(telephone)______her.
A、It’scomfortable.B、It’sboring.C、It’seasy.D、It’sannoying.A对话开头女士提到她大多数时间都在家工作,男士说现在很多人都很喜欢这样的工作形式,女士给出肯定回答并解释说:“在家工作很舒服,
Bysaying"theU.S.andChinahaveoppositeproblems"(Line1,Para.1),theauthorthinksthatthesavingproblemsintheU.S.an
_______________________________(为了最大限度减少窃案发生的可能性),installagoodalarmsystem.
随机试题
有关Excel2003的工作簿和工作表,下列说法错误的是______。
青年女性,左小腿被车轮轧压伤,患肢明显肿胀,拍X线示,左胫骨中段骨折,行石膏托外固定,为了密切观察早期是否出现骨筋膜室综合征,应特别注意观察下列哪一项
下列关于药物对孕妇的影响哪一项不正确
半强势有效市场假设是一个极端的假设,是对任何内幕信息的价值持否定态度。()
甲企业为市区的生产企业,2020年发生的业务情况如下:(1)甲企业进口一批货物,由境外某公司承担运输工作,双方签订的货物运输合同载明货物价值500万元,运输费用10万元,保险费用1万元。(2)领取专利证4份,土地使用证2份,记载实收资本的营业账簿金额由
对一批产品进行检验,发现2个产品有A类不合格,3个产品有A类、B类不合格,5个产品有B类、C类不合格,可得出该批产品中有()。
一般资料:求助者,女性,21岁,医科大学护理系三年级学生。案例介绍:求助者考入医科大学,三年级后开始学习临床,有时要在同学之间相互练习操作,比如注射、输液等。求助者第一次在同学身上练习输液,几次都没有成功,那个同学手背上出了一点血,求助者非常恐惧
【2014河北NO.23】拖延是一种对待生活的消极态度,__________你总是寄希望于明天,__________你终究会被拖入一事无成的困境。__________再美丽的花朵,__________终将有枯萎的那一天,__________不要等到一切都枯
2013-1-92月14日是最浪漫的一天,令人匪夷所思的是还有人自己给自己寄贺卡。短文第二句就告知“oneinninelovemissivesreceivedon…”也就是说有1/9的人给自己寄卡,目的就是为了保全面子。
Itisratherimportantforafarmerandanairplanepilottoknow【T1】______theweatherwillbelike.Unlesstheyknowwhatweath
最新回复
(
0
)