首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
[A] Fewer children attend Catholic schools now [B] Change in higher-income families will lead to change of private school po
[A] Fewer children attend Catholic schools now [B] Change in higher-income families will lead to change of private school po
admin
2021-02-21
97
问题
[A] Fewer children attend Catholic schools now
[B] Change in higher-income families will lead to change of private school pool
[C] The tuition of private schools are unaffordable to most Americans
[D] The loss of many Catholic schools
[E] Worries about inequality and income segregation
[F] Change of the 10% children attending private schools
[G] The Catholic Church dominate America’s private school
In 1925, the U. S. Supreme Court issued a ruling that cemented the country’s thinking on school choice: Families had the right to decide where to send their children to school and thus could choose private education. Catholic schools, which were the target of the lawsuit, rejoiced. They could continue serving as an alternative to the United States’ system of "common schools. "
【R1】__________
The Catholic Church went on to dominate America’s private-school world for several decades. But starting in the 1970s that dominance started to fade. Today, the number of students who attend Catholic schools ( roughly 1. 8 million children) is fewer than half of what it was half a century ago, according to an analysis of federal data published in the latest issue of Education Next. The National Catholic Education Association says that more than 100 Catholic schools were consolidated or closed altogether during the 2017-2018 year alone.
【R2】__________
This trend isn’t just a source of concern for the Catholic community. It’s also troubling to those worried about growing inequality and income segregation in the education system as a whole. As the new Education Next report concludes, the demise of Catholic education is correlated with a decline in the share of middle-class students attending independent schools.
【R3】__________
The tuition charged by private schools—which in the 2010-2011 academic year, the most recent year for which such data is available, averaged about $11,000 annually—renders them out of reach for most Americans. Just 10 percent of school-aged children in the U. S. attend a private school.
【R4】__________
That number has been largely the same for decades. What has changed is the demographic makeup of that 10 percent—and that’s in part because of the loss of many Catholic schools, which have historically sought to enroll lower-income families by keeping tuition low and providing financial aid.
【R5】__________
The private-school pool is more predictably affluent ( and likely whiter) because private schools are usually more expensive than Catholic schools and tend to serve higher-income families. As families of color become more affluent, that trend will likely change as they too pursue other non-public educational options for their children.
【R1】
选项
答案
A
解析
本文主要介绍了美国私立学校的学生构成和这些年来的改变。第二段第一句虽然提到了The Catholic Church went on to dominate America’s private-school world for several decades,但是第二句开始转折,意思发生变化,第三句Today,the number of students who attend Catholic schools(roughly 1.8 million children)is fewer than half of what it was half a century ago是关键句,而且后面也提到了天主教学校数量锐减,因此答案为[A]“现在选择天主学校的学生更少了”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vJY4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Imanagedtotalkdownthepriceandboughtthecoat______thediscountof20percent.
Mosthumanbeingsactuallydecidebeforetheythink.Whenanyhumanbeing—executive,specializedexpert,orpersoninthestreet
MillionsofAmericansandforeignersseeG.I.Joeasamindlesswartoy,thesymbolofAmericanmilitaryadventurism,butthat’
Theroleofgovernmentsinenvironmentalmanagementisdifficultbutinescapable.Sometimes,thestatetriestomanagetheresou
WilltheEuropeanUnionmakeit?Thequestionwouldhavesoundedstrangenotlongago.Noweventheproject’sgreatestcheerlead
IwasaddressingasmallgatheringinasuburbanVirginialivingroom—awomen’sgroupthathadinvitedmentojointhem.Through
Mosthumanbeingsactuallydecidebeforetheythink.Whenanyhumanbeing—executive,specializedexpert,orpersoninthestreet
Asanyonewhohastriedtoloseweightknows,realisticgoal-settinggenerallyproducesthebestresults.That’spartiallybecau
AttheMuseumofSexinNewYorkCity,artificial-intelligenceresearcherDavidLevyprojectedamockimageonascreenofasmi
Aneweconomicspaperhassomeold-fashionedadviceforpeoplenavigatingthestressesoflife:Findaspousewhoisalsoyourb
随机试题
患者,男性,65岁,慢性咳嗽史30余年。心电图如图3—1—6所示,提示
某女,25岁。患急性咽炎2日,症见咽痛、咽干、咽部红肿、口渴、微恶风、发热,舌边尖红、苔薄黄,脉浮数。证属外感风热,宜选用的成药是
在建筑场地设计标高确定的一般要求中,当无进车道时,一般室内地坪比室外地面高出0.45~0.60m,允许在()m的范围内变动。
外国投资者承诺用以后年度实现的利润进行再投资,即便计划用外商投资企业的利润进行再投资申请被国家有关部门批准,该再投资也不得享受再投资退税的待遇。()
()属于生物技术。
杜克(Duncker,1945)的蜡烛问题说明了()对问题解决的影响。
美国联邦所得税是累进税,收入越高,纳税率越高。美国的一些州还在自己管辖的范围内,在绝大部分出售商品的价格上附加7%左右的销售税。如果销售税也被视为所得税的一种形式的话,那么,这种税收是违背累进制原则的:收入越低,纳税率越高。以下哪项如果为真,最能
“项目”菜单的“运行文件”命令用于执行选定的文件,这些文件可以是()。
关系操作的特点是()操作。
已知三个字符为:a、X和5,按它们的.ASCII码值升序排序,结果是__________。
最新回复
(
0
)