首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Suicide has been a cause of concern in most societies for a long time. The classical Greeks, for example, required people who wa
Suicide has been a cause of concern in most societies for a long time. The classical Greeks, for example, required people who wa
admin
2016-06-10
51
问题
Suicide has been a cause of concern in most societies for a long time. The classical Greeks, for example, required people who wanted to kill themselves to get permission from the senate. While this law is not without humor by today’ s standards, it clearly shows an awareness of the problem in times gone by. In today’ s society, suicide is much more prevalent than we want to admit. Why do people try to take their own lives?
The motives for suicide can be categorized into areas such as failure, wrath, the need for attention, stress, and so on. However, the qualities of a person who wants to take his own life change from person to person, making it difficult to depict (描写) the typical victim. To make the problem even more involved, people will often camouflage (掩盖) their true feelings, thus causing their friends to disregard problems that should be viewed as serious.
In the U. S. , a network of centers has been created to attempt to prevent suicides. People who are bitter, worried, or depressed are encouraged to contact workers at these centers. These workers, often trained volunteers , offer benevolent advice to the callers, trying to help the callers to see that suicide as a solution to problems is an illusion. The accomplishments of these centers, in so far as their effectiveness to reduce suicide is concerned, are minimal. However, they have helped a lot of people with a variety of problems. So, in the some-what amorphous (难以名状的) area of man helping his fellow man, they are certainly a success.
The third paragraph mainly tells us that______.
选项
A、a network of centers has been quite effective in reducing suicide
B、a network of centers help the callers to realize that suicide is a common social problem
C、people are making efforts to help those who tend to commit suicide and in a way, they are successful
D、in the US, people who want to commit suicide call a network of centers to get help
答案
C
解析
题干意为“第三段主要告诉我们______。”第三段主要讲在美国,有一个救助网络为想要自杀的人提供志愿帮助。最后两句话表明这个救助网虽然在减少自杀发生可能上效果甚微,可是他们在帮助人们解决问题方面起的效果是积极的,所以C最符合原文意思,故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/viiK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Whichofthefollowingstatementsistrue?YoungpeopleareveryimportantintheUSAbecause______.
TheSwedesareamongthemostcharmingpeoplesinEurope.Andtheircharmcomesfromanapparentcontradictioninthenationalc
Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.Youarerequiredtocreateanadvertisementaccordingtothefollowin
Sheboughtseveralclothesshopsandpreparedtobuildupachain.
A、Becausesheisill.B、Becauseshelostherjob.C、Becausesheisnotateacher.D、Becauseshegetsanotherjob.B“fire”意为解雇,故选
Wefounditimpossible______allthequestionswithinthetimegiven.
(Compare)______withanationalaverageof2,400unitslastmonth,theShanghaibranchproduced2,800.
Ifyouwanttobe(success)______inlife,youshouldbehonestandself-confident.
(Compare)______withanationalaverageof2,400unitslastmonth,theShanghaibranchproduced2,800.
It’squitenaturalthatallthetermsandconditionsagreeduponbetweenusduringthenegotiationshouldbeindicatedinthesa
随机试题
试述利水渗湿药的药性,功效,主治及使用注意与分类。
对于已经办理审批手续但未使用的非农业建设占用耕地的处理,下列表述哪一项是正确的?()
会计职业道德规范中的“坚持准则”,不仅指会计准则,而且包括会计法律、法规、国家统一的会计制度以及与会计工作相关的法律制度。()
在民事诉讼中,()按撤诉处理。
2012年7月12日,首批中央财政支持的社会工作服务示范项目——“留守儿童教育救助项目”在青海省湟源县启动,青海、云南两省6县的21所中小学成为这一项目的首批受益者。“留守儿童教育救助项目”体现了财政()。
假期出游,已成为国人消费时尚,旅游成为经济发展中势头最强劲和规模最大的产业之一。近年来,各地都在着力打造自己的旅游名片,许多响亮的品牌已经深入人心。我们本应像爱护自己的眼睛一样去呵护旅游品牌。然而,一些地方却因宰客、价格欺诈、管理混乱等行为给自身形象抹了黑
Whatisthemainpurposeoftheman’strip?
Itistruethatroadtravelintheolddayswasdifficult,______anduncomfortable,butitwascomparativelysafe.
It______toseesomanychildreninthatunderdevelopedareacannotevenaffordelementaryeducation.
IdentitytheftA)Identitytheftandidentityfraudaretermsusedtorefertoalltypesofcrimeinwhichsomeonewrongfullyobt
最新回复
(
0
)