首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
医学
A、Overeating among the sleep-deprived. B、Little exercise among the sleep-deprived. C、Lower metabolic rate resulting from less sl
A、Overeating among the sleep-deprived. B、Little exercise among the sleep-deprived. C、Lower metabolic rate resulting from less sl
admin
2013-11-14
71
问题
Here’s a dreamy weight-loss plan: take a nap. That’s the message from work by Sanjay Patel at Case Western Reserve University in Cleveland, Ohio. His study of more than 68,000 women has found that those who sleep less than 5 hours a night gain more weight over time than those who sleep 7 hours a night.
Controlling for other differences between the groups, Patel found that women who slept 5 hours or less gained 0.7 kilograms more on average over 10 years than 7-hour sleepers. The short-sleeping group was also 32 percent more likely to have gained 15 kilograms or more, and 15 percent more likely to have become obese.
Significantly, the short-sleepers consumed fewer calories than those who slept 7 hours, says Patel, who presented his results this week at the American Thoracic Society International Conference in San Diego, California. This finding overturns the common view that overeating among the sleep-deprived explains such weight differences.
Lower metabolic rate resulting from less sleep may be the reason behind the weight gain, Patel suggests. "It obviously also suggests that getting people to sleep more might be a relatively easy way to help people lose weight," he says.
21. What did Patel’s study indicate?
22. How many subjects did Patel have in his study?
23. According to Patel’s study, which of the following is not true?
24. According to Patel, what might be the reason behind the weight differences?
25. What suggestion will Patel give to those who want to lose weight?
选项
A、Overeating among the sleep-deprived.
B、Little exercise among the sleep-deprived.
C、Lower metabolic rate resulting from less sleep.
D、Higher metabolic rate resulting from less sleep.
答案
C
解析
细节题。题意是:“Patel认为体重差别的原因可能是……?”文中提到:Lower metabolic rate resulting from less sleep may be the reason behind the weight gain.即“由于睡眠时间少而导致的代谢缓慢可能是体重增加的原因。”所以选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/wPU3777K
本试题收录于:
医学博士外语题库考研分类
0
医学博士外语
考研
相关试题推荐
A、Todowhateverthecommitteeaskshimtodo.B、Tomakedecisionsinagreementwiththecommittee.C、Torunthecommitteeaccor
Bothaperson’sheredityandhissurroundingshelptoshapehischaracter.
Allinstrumentsthatcomeintocontactwiththepatientmustbe______beforebeingusedbyothers.
A、Hehasgotcancerinhispancreas.B、Hefallswithastomachproblem.C、Hesuffersfromfatigue.D、Hehasalossofweight.A由
Theremaybealinkbetweencreativityandmentaldisorders,butitisprobablynotinthewaythatyouthink.Thereisawidesp
Theremaybealinkbetweencreativityandmentaldisorders,butitisprobablynotinthewaythatyouthink.Thereisawidesp
A、Sleepishighlyvariable,andwearsoutwithage.B、Fallingasleepisagradualprocess.C、Sleepinglesswillhelpyoulosewe
It’sbecomingsomethingofajokealongtheMaine-Canadaborder.Somanybusloadsofretiredpeoplecrisscrossthelinelooking
Scientistshavedevelopedaslimmingdrugthatsuccessfullysuppressesappetiteandresultsinadramaticlossofweightwithout
随机试题
不从众分为三种情况:()、()、()。
阅读《季氏将伐颛臾》中的一段文字,然后回答小题。孔子曰:“求!周任有言曰:‘陈力就列,不能者止。’危而不持,颠而不扶,则将焉用彼相矣?且尔言过矣,虎兕出于柙,龟玉毁于椟中,是谁之过与?”将“虎兕出于柙,龟玉毁于椟中”译成现代汉语,并说明这两句话的
下列哪项不符合心房颤动的临床表现?
正常足月新生儿。母乳喂养后应取的体位是
男性,42岁,高血压病史5年,近2周自感头痛头晕加重,伴心悸明显。查体:血压180/100mmHg起。ECG示:二度Ⅱ型房室传导阻滞。控制血压不宜选择下列哪项
此建设项目(上题)污水水质复杂程度为()。
根据《最高人民法院关于审理建设工程施工合同纠纷案件适用法律问题的解释》第16条的规定,因设计变更导致建设工程的工程量或者质量标准发生变化,当事人对该部分工程价款不能协商一致的,该如何处理()。
读图文材料。回答问题。天津近、现代工业集聚地经历了由南、北运河与海河交汇处附近→市区海河两岸、铁路沿线→市区边缘→滨海地区、卫星城镇的变化过程。(4)山区农家乐旅游活动吸引城市游客的原因是_______;这种旅游活动对区域文化的积极响是______
幼小衔接
财政专家指出,公共风险不仅产生于因政府政策不当导致的国有资产流失,而且由于政府直接积极参与经济生活,如政府直接参与国有企业,调控金融机构,这些重要经济领域一旦发生大面积损失,将会直接酿成公共风险,从而造成财政赤字、债务偿还压力。因此,如果要想实施稳健的财政
最新回复
(
0
)