首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Whenever I see anyone buying a National Lottery ticket I want to stop them and ask if they know just where their money is going.
Whenever I see anyone buying a National Lottery ticket I want to stop them and ask if they know just where their money is going.
admin
2008-08-04
59
问题
Whenever I see anyone buying a National Lottery ticket I want to stop them and ask if they know just where their money is going.
The lottery money is supposed to go to charity—but it makes me angry to see some of the socalled "good causes" it’s being used to support. Also, Camelot, the organizers, have made a profit of £3 10.8 million in five months. We hear now that a lot of that money is boosting the pay packets of the company’s bosses.
For the past 10 years I’ve been helping to raise funds for a cancer research charity called Tenovus. My husband, Sandy, died from cancer 11 years ago—he was only 51. There’s been a long line of deaths in our family through cancer and it’s been devastating. I’ve also lost two sisters-in-law, my brother, Michael, my father-in-law and my father. That’s apart from several close friends.
The charity is 50 years old now and raises money mainly for breast cancer research. It also runs a support line for the families of cancer sufferers. Our local group raises money through dances, sales and coffee morning, and all the funds go directly to cancer research. In 1993 Tenovus raised 1£3 million--and half that money came from sales of our own lottery tickets at supermarkets. But out income has dropped by half since the National Lottery was introduced.
I’m not against people playing the National Lottery, but they should think about what they’re doing. The chances of winning the jackpot are so small; they might as well throw their money away. The Government tells us that the proceeds are going to things like the arts and sports, but what about the National Health Service? They should give some cash to that, too. How can they justify spending ridiculous amounts of cash on so-called works of art—like displays of potatoes—or buying up Winston Churchill’s papers at a cost of £12 million?
So who really are the winners in the National Lottery? When I think of all that money people could be donating to cancer research, I could weep. It’s time people realized bow charities across the country are suffering because of the National Lottery. It’s disheartening and so infuriating.
The organisation “Tenovus” is______.
选项
A、run by a group of people in the writer’s town
B、a charity organisation which has some local groups
C、set up to collect money for people who lose their relatives
D、set up to assist the National Lottery
答案
B
解析
第四段后半部分将我们团队组织筹的钱与"Tenovus"联系到了一起,所以“Tenovus"与作者有关,A项文中未提到;C项和D项明显不对。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/0NCd777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Standardusageincludesthosewordsandexpressionsunderstood,used,andacceptedbyamajorityofthespeakersofalanguagei
Standardusageincludesthosewordsandexpressionsunderstood,used,andacceptedbyamajorityofthespeakersofalanguagei
Althoughmanygovernmentstrytoconvincetheirrespectivesubjectsthatatomicenergyisanacceptablealternative【21】______
Althoughmanygovernmentstrytoconvincetheirrespectivesubjectsthatatomicenergyisanacceptablealternative【21】______
The"standardofliving"ofanycountrymeanstheaverageperson’sshareofthegoodsandserviceswhichthecountryproduces.A
home细节题。根据“Aninternationaltravelinsuranceisusuallypurchasedinyourhomecountry…”可知正确答案。
two细节题。根据“Thereareoftentwodifferenttypesofhealthinsuranceyoucanconsiderbuying”可知正确答案。
Everyone,itseems,hasahealthproblem.AfterpouringbillionsintotheNationalHealthService,Britishpeoplemoanaboutdir
Althoughtherehadbeenvarioussmallcamerasdeveloped,itwasnotuntilGeorgeEastmanintroducedtheKodakin1888thatthem
随机试题
________是项目建设全过程的最后一道程序。
质量成本中最大的一项是()
肺癌早期诊断的依据有哪些?
患者女性,65岁。因发现右侧乳房近乳头处包块半年来院就诊,既往体健。查体:右侧乳腺外上象限近乳头处可触及约3cm×1.5cm质硬肿物,肿物局部皮肤稍凹陷,无压痛,边界尚清,腋窝未触及明显肿大淋巴结。患者术后治疗应包括(提示:患者切口已拆线,愈合良好。组
乳房干板静电摄影技术最重要的优点是
下列存款人中,不可以申请开立基本存款账户的是()。
下列个人财产中,不适用税收保全措施的是()。
投射测验是指采用某种方法绕过受测者的心理防御,在他们不防备的情况下探测其真实想法。在实际测验中,测试者往往会给受测者一些模糊刺激,观察他们对这些模糊刺激做出的反应,进而得出测试结论。根据上述定义,下列属于投射测验的是:
设f(x)在区间[a,b]上满足a≤f(x)≤b,且有|f’(x)|≤q<1,令un=f(un-1)(n=1,2,…),u0∈[a,b],证明:级数(un+1-un)绝对收敛.
Parentsnowhaveapopularbeliefthatschoolsarenolongerinterestedinspelling.NoschoolIhavetaughtinhaseverignored
最新回复
(
0
)