首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
The Walt Disney Co. yesterday announced new guidelines for sourcing paper used in its popular lines of products and packaging, c
The Walt Disney Co. yesterday announced new guidelines for sourcing paper used in its popular lines of products and packaging, c
admin
2015-03-25
65
问题
The Walt Disney Co. yesterday announced new guidelines for sourcing paper used in its popular lines of products and packaging, citing its long-standing commitment to conservation and greenhouse gas emissions reduction.
"The paper policy is an example of how Disney conducts business in an environmentally and socially responsible way, and demonstrates the Company’s commitment to creating a lasting, positive impact on ecosystems and communities worldwide," said Beth Stevens, Disney’s senior vice president of corporate citizenship, environment and conservation, in a statement.
Disney had faced pressure in the past two years for its use of rainforest-derived paper.
"Rainforests are more valuable left standing than being pulped for paper," said Rebecca Tarbotton, executive director of the Rainforest Action Network(RAN), in a press release.
"Disney is adding its voice to the growing chorus of companies demonstrating that there’s no need to sacrifice endangered forests in Indonesia or elsewhere for the paper we use every day."
The policy will be implemented in two phases: The first will affect paper products Disney sources directly from suppliers. A second phase will address paper sourced by independent licensees of the company.
Disney aims to determine the country of origin, fiber source and supply chain dynamics of its paper products, which conservationists and businesses have complained is particularly obscure in the pulp and paper sector.
The company will produce an annual, publicly accessible report on implementation of its policy. In a blog post about Disney’s policy, Ruth Nogueron of the World Resources Institute(WRI)said, "WRI is encouraged by Disney’s step forward. We hope that Disney—as well as other companies—will continue to promote policies that build a demand for paper products sourced from sustainably managed forests. "
RAN worked with Disney in developing the policy. l It is the ninth publisher the San Francisco-based organization has helped to disassociate from suppliers that contribute to rainforest destruction. The other publishers are Scholastic, Hachette, Pearson-Penguin, Candlewick Press, Houghton Mifflin Harcourt, Macmillan, Simon & Schuster and Random House.
Disney is the world’s largest publisher of children’s books and magazines.
In 2010, a laboratory analysis commissioned by RAN revealed that the company’s books were printed on paper that contained Indonesian rainforest fiber.
Indonesia’s
sprawling
tropical forests and peat soils act as a massive carbon storage sink but have been heavily deforested and degraded in recent years, primarily by palm oil companies and the pulp-paper giants Asian Pulp and Paper and Asia Pacific Resources International Ltd.
RAN estimates that 2.5 million acres of forest are cleared each year in Indonesia.
Indonesia agreed in 2011 to curb deforestation in exchange for $1 billion from Norway in an effort to reduce greenhouse gas emissions. That effort has come under criticism due to continued forest clearing.
Greenhouse gas emissions from deforestation and land degradation accounted for 12 percent of global emissions between 2000 and 2005, according to a report by the Congressional Budget Office.
According to the passage, Disney disassociates from some suppliers in order to
选项
A、have more new suppliers.
B、decrease the cost of its paper products.
C、make more profits.
D、cut down the use of rainforest-derived paper.
答案
D
解析
事实细节题。根据题干关键词disassociates定位至第九段。从该段第二句It is the ninthpublisher the San Francisco—based organization has helped to disassociate from suppliers that contributeto rainforest destruction.可以推断出,迪斯尼公司终止和这些供应商合作是因为他们加剧了雨林的破坏,因此选[D]。[A]是说为了获得更多的供应商,[B]是说为了降低纸制品的费用,[C]是说为了获取更大利润,均与原文不符,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/2G74777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Fromthefirstthreeparagraphs,welearnthat______.ThedescriptionofCongress’s"gigglefactor"(Para.6)showsthewriter
ParkarePopularAgainAmongPeople’sLivesJusteastofdowntownIrvine,insouthernCalifornia,apastorallandscapeisun
[A]Globalclimatechange—averagetemperatureshaverisenbyroughly0.6degreeCelsiussincethebeginningofthe20thcentury—
[A]Globalclimatechange—averagetemperatureshaverisenbyroughly0.6degreeCelsiussincethebeginningofthe20thcentury—
Hurlingbrickbatsatbankersisapopularpastime.The"OccupyWallStreet"movementanditsvariousbranchescomplainthatavi
Bytheyear2100,globaltemperaturesareexpectedtorisebybetween0.8and3.5degreeCelsius.Thatmaynotseemlikemuch,b
InafamousepisodeoftheTVshowSeinfeld,a"closetalker"makesothersuncomfortablebystandingmerecentimetersfromtheir
Asmoreandmoreelectrifiedvehicleshitthefloorsofcardealerships,conventionalwisdomhasitthatthemarketwon’tgetmo
Floorswreathedinsteam,amazeofpipesglowingred,uncomfortabletemperatures,agedgraffiti,chinabowls,thewrongshapea
随机试题
In______,Shakespearehasnotonlymadeaprofoundanalysisofthesocialcrisisinwhichtheevilscanbeseeneverywhere,but
(2012年第83题)腹部外伤中最容易受损的器官是
一胎龄34周早产儿目前生后3周,为预防缺铁性贫血护士应提醒家长为小儿补充铁剂的时间是
已知某单层工业厂房的I形截面边柱,有吊车,从基础顶面算起下柱高6.7m,柱的控制内力N=853.5kN,M=352.5kN·m,截面尺寸如下图所示。混凝土强度等级为C35,采用HRB335钢筋,对称配筋。安全等级为二级,环境类别为二类。
在房地产开发投资过程中,需要投资者具备的经验和能力有()。
职业评定是一个综合的过程,涉及身体、心理和职业适应性三个方面,其中不包括对残疾人的()进行评定。
(江苏2011B—80)35.8,57.12,(),1113.24,1317.30,1719.36
当臭氧达到一定浓度之后,会对人体造成严重的伤害。当人们吸人臭氧之后,臭氧就会因为其强氧化作用而使呼吸道产生烧灼感,造成呼吸系统充血或发炎,儿童、老人和患有呼吸道疾病的人受到臭氧的伤害尤为严重。据专家统计,在欧洲,臭氧污染导致欧洲人的死亡率增加了2%到12%
已知f(x)=,则∫01x2f(x)dx=________.
A、正确B、错误B
最新回复
(
0
)